Pomul Vieții Piramide Orgonice Ametist, Peridot Vindecare De Cristal De Energie Joasa Pyramide De Protecție Chakra Meditație Instrument

Produs nou

1 Produse

In stoc

5.91lei

-36%

9.24lei

Distribuiti

Informatii

null

Caietul de sarcini:

Material: Olivina, cristal de piatra sparta, rășină, sârmă de cupru

Culoare: violet/galben/albastru

Dimensiune: 5*5*5 cm

Caracteristici:

1. Manual Piramide Orgonice: Realizate din rasina, chip pietre de cristal, sârmă de cupru și cupru pulbere, exteriorul acestui manual piramidă de piatră este o rășină model, iar interiorul este un luxuriant mâna înfășurată sârmă Peridot piatra bani copac în creștere pe Ochi de Tigru scazut de piatră, pământ, este un foarte frumos Ogonite generator de energie.De la pietre și rășină sunt de la natura, fiecare manual opera de arta va avea o ușoară diferență.

2. Piramida de cristal Generator de Energie: Piramida poate aduna si purifica energia din univers și apoi trimiteți-l.Peridotul este o piatra de avere, ambalaj un Peridot copac bani în piramida va ajuta să atragă mai multă energie pozitivă și bogăție.Cipul cristale la baza piramidei transforma energia negativă în energie pozitivă și eliberați-l prin punctul de la partea de sus, acest lucru are un efect remarcabil asupra echilibrare Chakra , de vindecare reiki, purificarea și înălțătoare personale energie aura!

3. Casa&Birou&Fengshui Decor: piatră prețioasă piramida este un decor excelent opțiune pentru birou, casa, masa, birou, etc, se poate reduce impactul negativ de energie generate de computere, Televizoare și alte aparate de acasă pe corpul uman.Atunci când este utilizat ca un FENGSHUI decor, se poate îmbunătăți atmosfera pozitivă de familie, și plasându-l la capul patului poate oferi, de asemenea, un vis dulce.

4. Piatră de energie Cadou: Piramida cu cristal de copac bani poate aduce noroc și avere.face un cadou perfect pentru tine, cei mai buni prieteni și părinții tăi să-și exprime dragostea și binecuvântările de Ziua Recunoștinței, de Crăciun, ziua Mamei, ziua Tatălui, ziua Îndrăgostiților, Ziua de nastere, sau orice alta ocazie speciala.

Notă:

1. Ca urmare a influenței mai multor factori, cum ar fi luminozitatea ecranului și luminozitatea, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de imaginea afișată pe site-ul.

2. Te rog, permite ca datele să aibă o ușoară abatere de la manuale de măsurare.

Pachetul Inclus:

1* Piramide Orgonice

Etichete: piatra de cristal, orgonit, Cristal, peridot, orgonit piramida, larimar, piatra, 7 chakra, Piramida, pisica sanatoasa catnip zahăr pisici gustări lins bomboane, cristal și piatră.

Fisa tehnica

Tema Piramida
Tip 3 MANUAL
Tip 1 piatra naturala
Tip 4 Decor Acasă
Caracteristică Regională China
dimensiune 5*5*5cm
Stil Modern, Retro și Nostalgic/Mobilier Vechi
Origine NC(de Origine)
Material Piatra, Olivina/cristal piatra sparta/rasina/cupru
Pachetul Inclus 1* Piramide Orgonice
Culoare galben/mov/albastru
tip 2 Constatările De Bijuterii

Recenzii

Scrie o recenzie

Pomul Vieții Piramide Orgonice Ametist, Peridot Vindecare De Cristal De Energie Joasa Pyramide De Protecție Chakra Meditație Instrument

Pomul Vieții Piramide Orgonice Ametist, Peridot Vindecare De Cristal De Energie Joasa Pyramide De Protecție Chakra Meditație Instrument

Produse similare: