Camera de Confidențialitate Capacul de Protecție din Plastic Laptop-ul Și Dispozitivul Mobil, Tabletă Și All-in-one Desktop Compatibil 6pcs(3 Negru+Alb 3)

Produs nou

1 Produse

In stoc

2.46lei

-24%

3.25lei

Distribuiti

Informatii

Informații Despre Produs:

Ușor de utilizat:

Scoateți 3M centrifugă de hârtie din partea din spate a camerei acopere,apoi aliniați obiectiv și atașați capacul de protecție a lentilei, în cele din urmă,atunci când se potrivesc este complet, deschideti capacul camerei.

Webcam Acoperire Compatibil cu:

Macbook Pro, Macbook Air, Macbook, Surfcase Pro.

Mac, PC, Calculator, All-in-one desktop.

Samsung Galaxy Tab produs de serie și multe altele tabletă Android.

iPhone 8 / 8 Plus / 7 / 7 Plus / 6s / 6s Plus / 6 / 6 Plus / 5 / 5S / SE.

Google Pixel 2 / Pixel 2 XL / Nexus și mult mai multe smartphone-uri.

Echo arată și Ecou la fața Locului.

Material: Plastic

Hârtie de ambalaj de carton dimensiune Reală: 5.5*6.5*0.5 cm

Greutate:9.5 g

Ambalare: carte de hârtie de împachetat, 1 set

Avertizare:

samll parte nu este potrivit pentru copii sub 5 ani.

Din cauza manuală de măsurare și de fotografiere, vă rugăm să permiteți-eroare de 1-3cm și o ușoară diferență de culoare, vă mulțumim pentru înțelegere!

Despre noi

Compania noastra este un profesionist transfrontaliere companie de e-commerce cu personal profesionist, produse profesionale si marci.

În principal avem de a face produsul cu ridicata și cu amănuntul.

Termenii de livrare

Atunci când plasați o comandă, vă rugăm să selectați metoda de expediere.După ce plata este finalizată, vom procesa comanda in termen de 24-48 de ore după verificare, și de a livra produsele în termen de 7 zile.

În general, piața internă de livrare durează 30 până la 60 de zile pentru a primi; normal perioada de livrare de peste mări depozitul de livrare este de 7 la 13 zile.

Timpul de transport în timpul sărbătorilor (Crăciun, Anul Nou Chinezesc, etc.) poate fi mai mult decât de obicei.Vă rugăm să întârzie încă 5-10 zile.Dacă aveți orice întrebări cu privire la scopul, puteți contacta Pastravariabologa.ro client service on-line.

Deoarece timp de vămuire din fiecare țară/regiune este diferit, nu putem garanta timpul de livrare toate transportului internațional de marfă, vă rugăm să înțelegeți.

Pentru a respins bunuri, nu vom rambursa marfă.

Rambursare / bunuri politica

Dacă primiți un produs defect, clientul poate solicita o rambursare sau înlocuire a unui element nou în termen de 7 zile de la data primirii.

Dacă primiți elementul greșit, trebuie să fie returnate în ambalajul original și în stare nefolosită, și trebuie să fie, de asemenea, în ambalajul si cutia originala.

În acest caz, vă rugăm să ne contactați imediat!

Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru noi și așteptăm cu nerăbdare să feedback-ul dumneavoastră.Vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin!

Etichete: cam dash, camera auto record, înregistrare video, camera auto oglinda, masina oglindă ecran, oglinda retrovizoare, camera auto dvr, oglinda ecran, plita, dash.

Fisa tehnica

dimensiune 6.88in x 3.54 in
Material Plastic
Origine NC(de Origine)
Varsta >8 ANI
Forma Ca spectacol cinematografic
Numărul De Model 6779

Recenzii

Scrie o recenzie

Camera de Confidențialitate Capacul de Protecție din Plastic Laptop-ul Și Dispozitivul Mobil, Tabletă Și All-in-one Desktop Compatibil 6pcs(3 Negru+Alb 3)

Camera de Confidențialitate Capacul de Protecție din Plastic Laptop-ul Și Dispozitivul Mobil, Tabletă Și All-in-one Desktop Compatibil 6pcs(3 Negru+Alb 3)

Produse similare: