PPT CNC Aluminiu PVS-14 Pod de Asamblare Arm PVS-14 coadă de rândunică Pantofi 2 buc Casca de Montare pentru Dubla vedere nocturna HK24-0238

Produs nou

1 Produse

In stoc

138.99lei

-29%

198.53lei

Distribuiti

Informatii

PVS-14 Pod/Braț de Asamblare în coadă de rândunică Pantof

PVS-14 coadă de rândunică Pantof permite integrarea și utilizarea operațională de un AN/PVS-14 monocular fie într-o armă montat sau casca-montat de configurare prin intermediul unei Wilcox Flip Muntele sau Podul de Montare.PVS-14 oferă brațul stâng și ochiul drept capacitatea, oferind o solida platforma de montaj și de mai multe puncte de ajustare pentru o potrivire exactă.Folosind aceeași coadă de rândunică pantofi de interfață cum se vede pe arma flip monteaza, acest braț tranziții fără probleme de la casca la armă.

Material : Aluminiu CNC

Dimensiuni : 65mm(L) x 48 mm(W) x 10mm(H)

Interfata : În Coadă De Rândunică

TRANSPORT

Datorită transport Reglementări: TOATE Bateriile Vor Fi Remvoed Înainte De Livrare.

Elementul va fi livrat în termen de 3 zile lucrătoare după ce a primit o plată verificată și-a arătat "Completat" de stare.

Am în mod normal, nava prin China post sau Hong Kong post airmail servicii economice servicii de transport maritim.

Exprima de transport maritim sau DHL sunt de asemenea disponibile.Vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru cotatie.

Vă rugăm să asigurați-vă că poate accepta acest timp de transport maritim internațional înainte de a cumpăra orice element Economice cu rata de transport maritim (25-50 zile lucrătoare), sume forfetare standard de servicii de transport maritim(10-30 zile lucrătoare) , exprima de transport maritim în timp în jurul valorii de 3-15 zile lucrătoare (primirea de timp ar putea fi varia datorită client timp clearance-ul în diferite țări)

Noi nu responsilbe pentru orice personalizate impozitare, dacă este cazul în unele țări.(Ne trimite către international de colete, impozitarea rareori s-a întâmplat în unele țări)

Această livrare aranjament este exclusiv noastre Publice de Vacanță.

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii.dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.ne va fi responsabil pentru orice daune sau pierderi suportate în procesul de transport.

Vă rog să observați că Economia Transport(China Post Air Mail) au de urmărire NR.dar nu poate urmări complet on-line.

CONTACTATI-NE

Am de lucru de 5 zile (de luni până BRAD 8:30 AM-5:30 PM EST ) - o săptămână.

Poți să-mi lăsați un mesaj direct asupra Comerțului Menager sau trimite-mi în stația de scrisoare , voi răspunde la tine cât mai curând posibil .

FEEDBACK-ul

-Ne Străduim pentru fiecare achiziție să fie de cinci stele evaluat una.Vă rugăm să ne anunțați cum o putem face unul de cinci stele evaluat una prea!

Scopul nostru este de a face fiecare client 100% mulțumit cu ordinea lor.Atunci când primesc comanda ia un minut să ne lase feedback-ul pozitiv de la Pastravariabologa.ro.Vă rugăm să nu lăsați pur și simplu neutru/negativ feedback-ul dacă ați avut o problemă cu un produs.Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi feedback-ul.Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj prin TM si sa ne spui cum putem câștiga satisfacția dumneavoastră!

Vă rugăm să știu că feedback-ul dumneavoastră pozitiv si rating de 5 stele de pe Pastravariabologa.ro sunt extrem de importante pentru noi !

Etichete: 4x30 domeniul de aplicare, coadă de rândunică muntele, pvs 14, carbon acoperire oglinda pentru bmw f20, domeniul de aplicare, domeniul de aplicare tactica, stilou mont, feroviar de aplicare, machin, 700 de anvelope.

Fisa tehnica

Interfață Coadă de rândunică
Numărul De Model HK24-0238
Ghid Lungime Alte
Material Aluminiu
Nume De Brand CANIS LATRANS
Dimensiuni 65 mm(L) x 48 mm(W) x 10mm(H)
Origine NC(de Origine)
Ghid Tip Rulare

Recenzii

Scrie o recenzie

PPT CNC Aluminiu PVS-14 Pod de Asamblare Arm PVS-14 coadă de rândunică Pantofi 2 buc Casca de Montare pentru Dubla vedere nocturna HK24-0238

PPT CNC Aluminiu PVS-14 Pod de Asamblare Arm PVS-14 coadă de rândunică Pantofi 2 buc Casca de Montare pentru Dubla vedere nocturna HK24-0238

Produse similare: