2 in 1 Tip C USB Tester Ecran Color LCD Multimetru Digital, USB C Tensiune de Curent Voltmetru Amperi Voltmetru Detector

Produs nou

1 Produse

In stoc

57.84lei

-36%

90.40lei

Distribuiti

Informatii

ACTUALIZAT USB MULTIFUNCȚIONALE C CONTOR de ENERGIE: Detectează starea de încărcare și de procesul de USB-ului sau de tip c-dispozitive activate.Acceptă QC3.0, QC2.0 și BC1.2. O Trebuie să Gadget verifică performanța de încărcare (încărcare de viteză și calitate) de ieșire perete/masina/panou solar încărcătoare USB și cabluri de încărcare.Acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru a găsi cel mai mare curent de Încărcător Wireless, și capacitatea de testare a energiei electrice și de banca de putere.

PROFESIONALE de SIGURANȚĂ GUARD: Echipat cu protecție supra-tensiune, supra-curent de protecție, sub-tensiune de protecție, consum redus de energie de protecție și sistem de alarmă.Acest modernizate USB de Tip C tester poate detecta de siguranță și maximă a proteja aparatele de dăunătoare.Se va tăia automat puterea de ieșire și de alarmă de sunet, în timp ce acesta va salva datele atunci când alimentarea este oprită brusc.

Mai MULTE ECRAN COLOR MODURI de AFIȘARE: Noua versiune imbunatatita ofera 8 LCD culoare principala ecran interfețe, care permite comutarea interfața de afișare apăsând tasta.Cu noua interfață de setări, acest instrument poate monitoriza tensiune, curent, capacitate electrică, cantitate, putere, impedanta, D+/D - tensiune și alte date de pe USB.

GAMA LARGA DE APLICARE: Datorită PD protocol rapid de încărcare modul tehnologie de măsurare, acest nou multimetru sprijină actualizat iPhone X telefon mobil. (Suport pentru iphone 8 / 8P / iPhone Xs încărcare rapidă, 29W putere, 5V3A / 9V3A / 12V2.5A / 15V2A).De asemenea, poate fi aplicată pentru a testa alte dispozitive de tip C, Compatibil Cu Galaxy S10/S9/Nota 10 +, ChromeBookPixel, OnePlus și Mai mult.

Culoare:Negru

Material:plastic

Dimensiune:60 x 60 x 11mm

Conținutul Pachetului:

1 x adaptor OTG

1 x USB tester

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: xr violet transparent caz.

Fisa tehnica

Certificare Nici unul
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand hantek
DIY Consumabile ELECTRICE

Recenzii

Scrie o recenzie

2 in 1 Tip C USB Tester Ecran Color LCD Multimetru Digital, USB C Tensiune de Curent Voltmetru Amperi Voltmetru Detector

2 in 1 Tip C USB Tester Ecran Color LCD Multimetru Digital, USB C Tensiune de Curent Voltmetru Amperi Voltmetru Detector

Produse similare: