Neopren Costum Sauna pentru Barbati Antrenor de Talie Corset Vesta cu Fermoar Slabire Body Shaper cu Reglabil Rezervor de Top Faja Shapewear

Produs nou

1 Produse

In stoc

41.60lei

-49%

83.19lei

Distribuiti

Informatii

DESCRIERE

GATA PENTRU SAUNA SUDOARE:Acest 2-in-1 vesta și talie împreună pentru barbati este confectionat din neopren de poliester și materiale sintetice,respirabil si reglabile,suficient de flexibil pentru a muta cu.Punând această talie trainer pentru bărbați înainte de a-ți exercițiu de rutină poate ajuta să vărsat o cantitate suplimentară de apă greutate si retine caldura corpului pentru a arde mai multe calorii.De asemenea, acest organism formator de oameni saună sudoare pierdere în greutate, antrenament vesta poate ține de cald în zilele reci.

UȘOR de A PUNE PE ȘI în AFARA:Modernizate neopren body shaper cu fermoar este ușor de a pune pe și decolare.Faja neopreno hombre pentru a ajuta la perfect contur pentru corpul tau pentru un confortabil formă în formă și ține-ți umerii drepți.O compresie buna, camasi pentru barbati de pierdere în greutate!

Cel MAI bun WASIT ANTRENOR VESTA:Arde grasimea de pe abdomen din neopren de talie trainer pentru barbati cu talie trainer este o vesta model de obiectivele dumneavoastră de bază în zona abdominală,plus exterioare reglabile curea care ups-ți termogenic energie și flattern abdomen pentru a vă ajuta să lucrați o intensă sudoare și vărsat de lire sterline mai eficient.

POTRIVIT PENTRU TOATE OCAZIILE: vesta de compresie poate aplatiza burta si stomac,corecta postura dumneavoastră și vă ajută să vă sudoare rapid pentru a arde de grăsime și de burtă de control,oamenii talie antrenor vesta pentru weightloss fierbinte neopren corset body shaper poate fi purtat sub tot felul de tricouri sau shaperwear.E bun pentru alergare,gimnastică,joc baschet și saună,foarte eficient exercițiu instrument pentru oamenii de toate formele și mărimile.

Modernizate cu fermoar Design

Actualizat neopren body shaper cu fermoar este ușor de a pune pe și decolare.aplatiza burta si stomac,și de a corecta postura.O compresie buna, camasi pentru barbati de pierdere în greutate!

Plus Exterior Design Velcro

Plus exterioare velcro că ups-ți termogenic energie și flattern abdomen pentru a vă ajuta să lucrați o intensă sudoare și vărsat de lire sterline mai eficient.

Respirabil Material Neopren

Acest saună vesta pentru barbati este confectionat din neopren de poliester și materiale sintetice,respirabil si reglabile,suficient de flexibil pentru a muta cu, te ajută să transpiri rapid.

Sfaturi

1) Nu este destinat pentru utilizarea în timpul sarcinii.

2) vă Rugăm să NU rochie de centura atunci cand dormi.

3) se Spală cu apă curată înainte de prima utilizare.

4) a se Evita contactul cu pielea direct,recomanda sa poarte un maieu sub centura.

5) Dacă vă simțiți inconfortabil în procesul de utilizare, vă recomandăm să reglați strângeți sau reduce utilizarea de timp.

6) În scopul de a vă ajuta să obțineți corpul înapoi la fostul său post naștere mai rapid, vă recomandăm să combine exercițiu de calorii și de control cu utilizarea acestui produs, veți vedea o MARE diferență foarte curând.

Feedback-ul

Ne străduim pentru servicii de 5 stele, afirmând în avans politicilor, rata de transport maritim și de transport maritim de frecvență.

Dacă ați fost mulțumit cu această tranzacție, vă rugăm să răspundeți cu toate 5 stele!

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ne contactați.

Bine ati venit la magazinul nostru

În scopul de a face să ai o fericită călătorie de cumpărături la magazinul nostru și pentru a evita orice neplacute aftersale probleme, vă rugăm să luați câteva minute pentru a citi câteva sfaturi.Sunteti invitati sa ne contactati prin mesaj sau e-mail!

Transport

1. Suntem oferim transport Gratuit: Pastravariabologa.ro Standard de Transport maritim, ePacket, China Post Air Mail.Expres Transport: DHL, Fedex, Aramex, EMS, TNT, UPS, .

2. Ca de obicei, suntem oferim transport Gratuit nava de Pastravariabologa.ro Standard de Transport maritim, dacă vrei trimite prin China post Air Mail, ePacket, va rugam sa ne observe.

3. De ePacket: în General, vom default nava de ePacket în statele UNITE ale americii și RUSIA, va nevoie de aproximativ 10-30 de zile de Lucru pentru transport maritim.

4. Livrare în Canada,AUSTRALIA, marea BRITANIE, și alte țări Europene nevoie de aproximativ 25-45 zile de lucru.

5. Dacă aveți nevoie de elementul de urgență și doresc nava de Transport maritim Expres, atunci când, pentru, Înainte de plătit, pls Contactati-ne pentru Express de Livrare, vom Calcula Exprima costul de transport maritim pentru tine, și se adaugă la ordine, atunci poti sa faci plata.

6. Pastravariabologa.ro Standard de Transport, ca de obicei dura aproximativ 25~50 de zile de lucru.

7. China Post Air Mail, ca de obicei, va dura aproximativ 20 de~35 de zile de lucru.

8. ePacket, ca de obicei dura aproximativ 7-25 zile de lucru.

9. DHL, Fedex, ca de obicei, să ia aproximativ 3~7 zile de lucru.

10. TNT, Aramex, UPS-uri, ca de obicei, să ia aproximativ 2~7 zile de lucru.

11. EMS, ca de obicei, să ia aproximativ 3~7 zile de lucru.

Ziua de lucru este de luni până sâmbătă și de la 9 dimineața până la ora 6 pm.

Nava de la NOI:

1.Articolele vor fi trimise în 24 de ore.

2.Nici transportul pe Week-end și de Sărbători.

Nava de CN:

1.Articolele vor fi trimise în 48 de ore.

Etichete: bărbați costum sauna, backless tanga, corset pentru barbati, 3mm de scafandru, femei shapewear, steampunk, costum bărbați, saună vesta, body bărbați, talie antrenor sa.

Fisa tehnica

effect2 Arderea grasimilor/Tren talie/Slabire body shaper
De Transport Maritim De China, Statele Unite, A Declarat
Shapewear6 Oamenii Talie Antrenor Vesta Weightloss
Funcția Corectează postura, compact abdomen, Pierde In Greutate, Fitness
Design 2-în-1 vesta cu fermoar, două centura
Material Poliester, Shell
Origine NC(de Origine)
Design4 Push-up/Slăbire, formare, sport antrenament
Shapewear8 Slimming Sauna Rezervor De Top Antrenament Tricou
Shapewear5 Tricou pentru Pierderea in Greutate Talie Trainer Antrenament
Numărul De Model 01
Culoare Negru/Gri/Albastru
Effect1 Accelera transpirație, pierderea in greutate, Reduce grăsime
Ocazie De funcționare, Sală de fitness, antrenament, Cumpărături, Birou, Tren, Sport
Shapewear3 Talie de formare formator Slăbire topuri de corset
Tip De Element Formatorii
Gen BĂRBAȚI
Shapewear1 Body shaper pentru bărbați/Fitness Curea/centura Burta
Sugestiv Sexual No
Obscene Imagine No
Shapewear2 Vesta camasa abs abdomen din neopren de talie antrenor
Shapewear4 Oamenii Saună Sudoare Vesta Rezervor De Top
Shapewear7 Neopren Corset Compresie Sudoare Body Shaper
dimensiune S/M/L/XL/2XL/3XL
Nume De Brand miss moly

Recenzii

Scrie o recenzie

Neopren Costum Sauna pentru Barbati Antrenor de Talie Corset Vesta cu Fermoar Slabire Body Shaper cu Reglabil Rezervor de Top Faja Shapewear

Neopren Costum Sauna pentru Barbati Antrenor de Talie Corset Vesta cu Fermoar Slabire Body Shaper cu Reglabil Rezervor de Top Faja Shapewear

Produse similare: