Wireless 5.0 Audio Emițător/Receptor Adaptor Portabil Audio-Streaming Putere de 3,5 mm Aux Cablu Portable Wireless Audio Soluție

Produs nou

1 Produse

In stoc

4.00lei

-42%

7.00lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici:

1. Receptor moduri wireless fluxuri audio de pe wireless-enabled telefon, tabletă, sau calculator la stereo cu fir, difuzoare sau căști

2. Moduri de comutare:modurile de recepție și de a transmite numai modurile nevoie de un buton One-faceți clic pe Comutare.

3. Metodă de cuplare: RX moduri: Asocierea nume: wireless 600, găsiți wireless 600 în setările fără fir ale telefonului pentru a asocia.Albastru se aprinde intermitent în timpul procesului de cuplare, iar albastru nu mai luminează intermitent după asocierea este de succes.Conectați produsul la dispozitiv audio cu un cablu audio 3.5.

4. TX moduri: TX moduri va căuta automat alte recepție fără fir dispozitive (cum ar fi setul cu cască fără fir, boxe wireless, receptor fără fir, etc.), lumina roșie clipește în timpul împerecherii, și lumina roșie se oprește din clipit după asocierea reușește.Conectați produsul la un dispozitiv, precum un TELEVIZOR cu un cablu audio 3.5/RCA cablu audio.

5. Super-Portabil Audio-Streaming Putere: wireless 600 de doar 18mm (0.63) peste , dar a fost puternic streaming audio wireless capacități.Alunecare de acest transmițător și receptor în rucsac sau geanta de laptop si ia-o pe-the-go, fără cel mai mic efort.

6. Largă Compatibilitate: Cu inclus cablu de 3,5 mm, acest Receptor Transmițător adaptor pot fi utilizate pe scară largă de pe computer, laptop, sistem home stereo, căști, smartphone, Mp3 player, CD player, etc.

Descriere:

1.Acest portabil, usor audio fără fir transmițător și receptor este un ideal fără fir soluție audio pentru o gamă largă de situații și utilizări.

2.Transmițător modul wireless fluxuri audio de pe non-wireless, TV, sistem stereo de acasă, sau CD player-ul la wireless căști sau difuzoare.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Culoare: negru

Dimensiuni: 32mm*17mm*8.5 mm

Receptor moduri: lumina LED albastra este pe

Operațiunea Gama: Până la 10m / 33ft (fără blocarea obiecte)

Tehnologii: wireless 5.0, A2DP, AVRCP (receptor numai modurile)

Transmițător moduri: LED-ul roșu este aprins

Pachetul Inclus:

1 buc* Wireless 5.0 Audio Emițător/Receptor Adaptor

1 buc* Cablu Aux de 3,5 mm

1 buc* Manual de Utilizare

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: bluetooth hub usb, wi, magift audio bluetooth transmițător, aptx hd usb, usb audio bluetooth transmițător, CSR8675, bluetooth ic, tastatura mouse wireless, bluedio transmițător bluetooth, dac optic bluetooth transmițător.

Fisa tehnica

Suport Apt-x No
Tehnologii wireless 5.0, A2DP, AVRCP (receptor numai modurile)
Suport De Înaltă Definiție Nici unul
Pistă De Sunet Single
Suport Card De Memorie No
Receptor moduri lumina LED albastra este pe
Material ABS
Dimensiuni 32mm*17mm*8.5 mm
Culoare negru
Transmițător moduri LED-ul roșu este aprins
Origine NC(de Origine)
Tip Wireless bluetooth
Nume De Brand ACEHE
conținutul AUDIO
Certificare Nici unul
Interfață 3.5 mm
Operațiunea gama Până la 10m / 33ft (fără blocarea obiecte)
Suport AAC No
WIFI Standard Nici unul

Recenzii

Scrie o recenzie

Wireless 5.0 Audio Emițător/Receptor Adaptor Portabil Audio-Streaming Putere de 3,5 mm Aux Cablu Portable Wireless Audio Soluție

Wireless 5.0 Audio Emițător/Receptor Adaptor Portabil Audio-Streaming Putere de 3,5 mm Aux Cablu Portable Wireless Audio Soluție

Produse similare: