100buc LiitoKala 32700 celule lifepo4 7000 mah 3.2 V baterie reîncărcabilă cu vârf plat LiFePO4 pentru lanterna 32700 baterie 6500

Produs nou

1 Produse

In stoc

1 332.42lei

-19%

1 665.52lei

Distribuiti

Informatii

Marca de 10 buc LiitoKala 32700, li baterie, litiu-ion și 3.2 mAh la 7000 v 6500 mah lifepo4 7ah 6.5 ah, telefon mobil mai 32650 pentru diy pachet 12.8 v 6ah instrument electric + Transport gratuit

Densitate mai mare de energie și greutate mai mică.Excelent ciclu de viață, rezistența internă scăzută, model Universal multi-utilizare, de economisire a energiei și de protecție a mediului.

Calitatea de fabrica, este durabil și în condiții de siguranță. Este potrivit pentru toate tipurile de mici triciclu electric acumulator, pulverizator,, iluminat stradal solar, solare, lumini de gradina, de stocare, celule fotovoltaice, un puternic lanterna lanterna lumina, putere de rezervă, etc.

Shenzhen XinShengLi Co. Ltd Caietul De Sarcini Baterie

Model:

Lii-32700A

Tip baterie:

Lifepo4

Capacitate Nominală:

7Ah, 6.5 Ah, sunteți bineveniți să-l testeze.

Tensiune-Rating:

3.7 v

Dimensiunea acumulatorului:

32x70mm

Greutatea bateriei:

Despre 145g

Rezistența internă:

Mai puțin de 8 mw

Ciclu de viață:

Mai mult de 2000 de ori, de la DOD 80%

O combinație a acestora:

Acesta poate fi fie un 13 10 8 4S 3 s s s s s s s s s s s s, etc.

Tensiunea de Încărcare de intrare

3.65 v/celula

Curent de Încărcare la intrare

3A

De descărcare de gestiune curent continuu

30A

Max Curent De Descărcare De Gestiune

6C

De descărcare de gestiune cut-off Voltage

2.50 v/celula

Temperatură de încărcare:

0 ~ 45 grade celsius

Temperatura de refulare:

-20 ~ 60 grade celsius

Temperatura de depozitare:

-20 ~ 45 de grade celsius

Pe Scară Largă De Aplicații:

Vehicule electrice, Biciclete Electrice, biciclete electrice, golf cărucior, cărucior, scaun cu rotile, instrumente Medicale, sistem de alimentare, panou Solar, solar, de stocare a energiei, scule electrice, scule electrice, dispozitive, instrumente, LED-uri de iluminat, jucării, RC, invertor, aparate de uz casnic și dispozitive este în curs de dezvoltare, etc.

Calitatea de fabrica, este durabil și în condiții de siguranță. Este potrivit pentru toate tipurile De mici triciclu electric acumulator, pulverizator,, iluminat stradal solar, solare, lumini de gradina, de stocare, celule fotovoltaice, un puternic lanterna lanterna lumina, putere de rezervă, etc.

90% din energia totală de litiu fosfat de fier este concentrată într-o zonă mică, pentru a face 3-3.2 v, și caracteristicile de descărcare de gestiune sunt foarte stabile.

Tensiunea este stabila, mult superioare polimerului ternare baterii și baterii cu plumb acid.

Litiu fosfat de fier rezolvă complet problema de cobaltato litiu și baterii litiu-manganato un pericol pentru siguranța și securitatea.Cobaltato litiu și baterii litiu-manganato va provoca o explozie în coliziune puternica, care poate reprezenta o amenințare pentru siguranța și securitatea consumatorilor vieți, atâta timp cât bateria de litiu fosfat de fier este strict un test de Siguranță nu exploda chiar și în cele mai grave accidente de circulație.

Notă:

Acei cumpărători care cumpără acest tip de baterie, trebuie să de acord că sunteți familiarizat cu utilizarea în condiții de siguranță baterie de litiu de Cunoștințe.Dacă nu știi cum să folosești, se întoarce pentru orice motiv, cumpărătorul este responsabil pentru costurile de transport de returnare.Dacă nu puteți veni la termeni cu ea.Vă rugăm să nu luați acest ordin!Multumesc!!!!!

Notă:

Avem litiu, baterii lifepo4, accepta personalizate baterie, nu ne putem actualiza toate articolele de aici.Dacă doriți oricare dintre ceilalți, vă rugăm să ia-o ușor pentru a intra in contact cu mine și spune-mi dvs. cerință (capacitate/tensiune/dimensiuni /descărcare de gestiune curentă), multumesc.

======================================================================

Înainte de a lua comanda:

Vă rugăm să citiți cu atenție descrierea înainte de a lua comenzi, bateria este potrivit pentru cei care iubesc să DIY pe experiența de oameni care nu sunt familiarizați cu electronice, vă rugăm să mergeți la magazin pentru a cumpăra produsul finit.

Acei cumpărători care cumpără acest tip de baterie, trebuie să de acord că sunteți familiarizat cu utilizarea în condiții de siguranță baterie de litiu de cunoștințe.

Notă:

DIY acumulatorul trebuie să obțină celule echilibrat înainte de asamblare.Mai târziu, dacă nu se va întâmpla nu știu cum să asamblate sau dezechilibrat de asamblare nu este acceptat de rambursare.Vă rugăm să ia în considerare înainte de a lua comenzi, plasa comanda înseamnă că au fost de acord.Multumesc pentru colaborare!

DIY asamblate bateriei notă:

Profesioniști va detectat tensiunea/rezistenta/aspectul și de alte probleme înainte de fiecare expediere, putem doar să se asigure că singur bateria este bună, atunci când sosirea puteți testa celulele în termen de 2-3 zile, după asta înseamnă că bateriile au nici o problema, nu oferă reveni nici de rambursare.

Dacă întâmpinați probleme, puteți lua legătura cu noi pentru un schimb sau de restituire.Bateria poate fi doar neutilizate (electrodul intact, fara sudura, nu poarte pentru a arata bine) pentru a oferi reveni.Orice comportament al unui schimb, cumpărătorii trebuie să fie responsabil pentru taxa de transport.

În aceste situații nu oferi reveni sau de restituire:

Etichete: bazele lifepo4 280ah, LiFePO4, banda lifepo4 32700, Baterie de 4000 mah, baterie caz onoare, 7000mah baterie tableta, 12v lifepo4, 32650 lifepo4, 32700 lifepo4, baterie lifepo4.

Fisa tehnica

dimensiune 32700
Numărul De Model 3.2 V 32700 7000mah
Acumulator De Schimb No
Origine NC(de Origine)
Setați Tipul Numai Baterii
Certificare CE
Tip LiFePO4
Capacitate Nominală 6800-7000
Baterie Număr 100
Nume De Brand liitokala

Recenzii

Scrie o recenzie

100buc LiitoKala 32700 celule lifepo4 7000 mah 3.2 V baterie reîncărcabilă cu vârf plat LiFePO4 pentru lanterna 32700 baterie 6500

100buc LiitoKala 32700 celule lifepo4 7000 mah 3.2 V baterie reîncărcabilă cu vârf plat LiFePO4 pentru lanterna 32700 baterie 6500

Produse similare: