WXSHSH Benzi de Film Fereastră Statice se Agață de Confidențialitate Autocolante Sticla Mată Non Adeziv Fereastra de Acoperire pentru Birou, Baie, Bucatarie

Produs nou

1 Produse

In stoc

15.32lei

-49%

30.60lei

Distribuiti

Informatii

S-ar putea place

Nu adeziv:

Intimitatea fereastră filmul este super static.Nu mai mult lipici bătaie de cap, Nu înțepător miros chimic.

Treabă bună protecție a vieții private:

geam înghețat film poate bloca invizibil peisaj, și nimeni nu îl poate vedea.asigurându-se că spațiul personal este bine protejat,în timp ce încă permițându-confort lumina Naturală intră.

Anti-UV si Caldura de control:

Poate filtra eficient cele mai multe dintre razele UV și de a controla excesul de căldură și efectul de orbire.Ei bine în prevenirea decolorare de mobilier acasă.

Usor de instalat & Reutilizabile.

Static fereastra film perfect pentru orice netedă de sticlă, poate fi recyled chiar și încrețită , Foarte ușor pentru a elimina, Fără reziduuri, ferestrele sunt întotdeauna curate.Reutilizabile-Roll-up și păstrați-l bine atunci când nu aveți nevoie de ea până la următoarea utilizare.

Notă:

♻️Înainte de instalare, vă rugăm să asigurați-vă că suprafața ferestrei, marginile și colțurile sunt suficient de curate, fără praf; ♻️Timpul instalării (IMPORTANT), vă rugăm să îndepărtați folia de protecție de film și spray o mulțime de apă, atât pe suprafața geamului și de film fereastră înapoi eficace de atașament; ♻️După instalare, vă rugăm să tăiați marginile și se lasă suficient marginea lacunelor de a stoarce bule de aer cu ușurință.Există o utilizarea modelului manual în produs, vă rugăm să acorde o atenție la vedere.

Instrucțiuni De Instalare:

1. Măsurați suprafața și se taie filmul.Lasă un centimetru în plus marja de fiecare parte pentru o reglare ușoară. 2. Curățați suprafața țintă bine și asigurați-vă că suprafața este destul de curat, fara praf. 3. Coaja de pe suport transparent film-a lungul unui scurt. (Foarte Important!!!) 4. Spray o mulțime de apă sau apă cu săpun, atât pe partea NETEDĂ de film fereastră și fereastra, apoi instalați fereastra film pe fereastră. 5. Utilizați prosop moale sau un burete pentru a șterge filmul înainte și înapoi pentru a vă asigura că bulele de apă și au fost complet eliminate. 6. Tăiați marginile și de a folosi o cârpă pentru a aplatiza afară de film.Aici te duci!

Cum să Coaja de pe o Susținere Clară a Filmului:

Pasul 1 - vă Rugăm să ude o fereastră film corner și de a folosi degetele pentru a răsuciți-l pentru un timp pentru a aduna atașament între fereastra de film și o susținere clară a filmului; Pasul 2 - vă Rugăm să atașați o bandă adezivă cu partea de susținere clară film corner (am atașat, de asemenea, o mică bandă adezivă pe fiecare rolă de film fereastră pentru confortul dumneavoastră), și apoi apăsați-l pentru eficiente de atașament; Pasul 3 - Și apoi vă sunt capabili de a separa clar suport de film de la fereastra film cu ușurință.

Etichete: semnătura fereastra film, lenjerie de film fereastră, film tapet, lipicios fereastra de confidențialitate film, sticlă autocolant fereastra, film adeziv pentru sticlă, film bucătărie, fereastra de confidențialitate film verde, filmul fereastra, fals zăpadă.

Fisa tehnica

Tratament de suprafață Relief, Mată / Gravat, Opac, Colorate, Mată / Gravate/Opac
Model 3D mat Confidențialitate Fereastra Film
Grosime 0,2 mm
Utilizare Amprenta pentru cort
Origine NC(de Origine)
Material PVC
Folosit Pentru Patura Pentru Picnic
Loc Potrivit balcon, Fereastra, Birou
Medie de viață 5-8 ani
Nume De Brand WXSHSH
Lățime 30/45/60/75/90cm
Tip Sticlă Filme
Lungime 1/2/3m
Numărul De Model 30/45/60/90 x 80/100/150/200/300 cm, 30/45/60/90CM x1/2/3M Colorate Fereastra Film
Funcția Decorative, explozie-dovada, Izolație Termică, Izolare termică /Anti UV
Caracteristică Auto-adeziv, Static, Auto-Adezive/static

Recenzii

Scrie o recenzie

WXSHSH Benzi de Film Fereastră Statice se Agață de Confidențialitate Autocolante Sticla Mată Non Adeziv Fereastra de Acoperire pentru Birou, Baie, Bucatarie

WXSHSH Benzi de Film Fereastră Statice se Agață de Confidențialitate Autocolante Sticla Mată Non Adeziv Fereastra de Acoperire pentru Birou, Baie, Bucatarie

Produse similare: