Festivalul chinez pânză decorative cu DIY broderie frunze de haine patch-uri decorative rochie de mireasa cheongsam decalcomanii

Produs nou

1 Produse

In stoc

20.78lei

Distribuiti

Informatii

Introducere în Pânză Lipit :

1. Pot fi călcate sau cusute pe favorit saci, perne, lenjerie pat, plapuma acoperă și produse de tesatura pentru a face propriile lor DIY Creativitatea este foarte la modă!

2. Acesta poate fi folosit pentru a repara haine, piese deteriorate sau petele care nu pot fi spălate off, cum ar fi zgârieturi pe copii lenjerie de corp.acesta poate fi folosit pentru reparații găuri și acoperi defecte.

3. Acesta poate fi folosit pentru a decora haine, pantofi și alte elemente.Acesta poate fi chiar lipit de perete mobilier cu dublu adeziv pentru a oferi juca pe deplin la creativitatea ta.

4. Mai devreme haine monotone, puteți alege personalizat pânză pasta pentru decor, un nou hainele s-au născut, haha !

Metoda de utilizare :

1. Păstrați curate înainte de masă, și reglați temperatura pentru a se potrivi hainele în funcție de modul în care fierul este folosit.

2. Pune o cârpă autocolant în locul potrivit (nu rupe lipici).Blanch-l înainte și înapoi de câteva ori, de obicei. 15 Aceasta va lua câteva secunde. .

3. În scopul de a preveni opărirea, un strat de pânză subțire de bumbac (bumbac, pânză decolorat) pot fi plasate pe pânză patch-uri.După opărire, verificați marginile pentru a vedea dacă acestea sunt pasteurizate bine, și opărire marginile câteva ori mai mult.

4. Grosimea decal, de asemenea, determină temperatura.Pentru mai groase decalcomanii, temperatura trebuie să fie mai mare, iar timpul de călcare trebuie să fie mai mare.Pentru deosebit de gros decalcomanii, puteți fier de câteva ori mai mult pe spate.

5. Notă specială: Pentru paste cu paiete sau mai luminos suprafețe (deoarece paiete sunt produse din material plastic), este necesar pentru a acoperi un strat de pânză și fier-l la temperatură scăzută. , sau direct de a folosi un fier de călcat cu abur.sau pune un strat de pânză umedă pe ea pentru a preveni folia de plastic de topire din cauza la o temperatură prea ridicată.

6. Cel mai bun mod de a face acest lucru este de a coase câteva ochiuri de pe marginea de pânză după masă, care este mai ferm și bine îmbrăcat.

7. Dacă nu ai un fier de calcat la domiciliu, puteți coase, de asemenea, o cârpă pe hainele direct cu același fir de culoare.

Etichete: xs max obiectiv pro max.

Fisa tehnica

Technics Brodate
Caracteristică MANUAL
Tip de en-Gros No
Setați Tipul No
Numărul De Model HA12
dimensiune normal
Stil Coase-Pe

Recenzii

Scrie o recenzie

Festivalul chinez pânză decorative cu DIY broderie frunze de haine patch-uri decorative rochie de mireasa cheongsam decalcomanii

Festivalul chinez pânză decorative cu DIY broderie frunze de haine patch-uri decorative rochie de mireasa cheongsam decalcomanii

Produse similare: