Supapa EGR Ștergeți Placa Bloc de Pe Galeria de Admisie Placa de Aluminiu Accesorii Auto Pentru 90-02 Honda Accord 92-01 Preludiu EGR14

Produs nou

1 Produse

In stoc

9.87lei

-19%

12.32lei

Distribuiti

Informatii

Hypertune - Supapa EGR Ștergeți Placa Bloc de Pe Galeria de Admisie Placa de Aluminiu Accesorii Auto Pentru 90-02 Honda Accord 92-01 Preludiu HT-EGR14

Aplicație: Pentru 90-02 Honda Accord F-series motoare (F20/22/23).Pentru 92-01 Honda Prelude H-serie de motoare.Pentru JDM & NE Honda motoare cu EGR!

Vehicul diagrame de compatibilitate sunt NUMAI pentru REFERINȚĂ.Verificați tipul și dimensiunea de produs pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Caietul de sarcini: 100% de asigurare a calității testat, mai receptiv, mai puțin costisitoare, mai ușor de instalat.Prelucrate cu precizie, antirugină, rezistenta la coroziune si durabil.Șterge fabrica EGR (recircularea gazelor de evacuare) supapă cu bloc de pe placa.Evita punerea ars, murdar (ulei, funingine, diesel vapori) înapoi în galeria de admisie.Mod eficient de a reduce uzura motorului și ulei de ardere, pentru a îmbunătăți performanța motorului.Curățați compartimentul motorului sau pentru autorizare suplimentară este necesară în anumite personalizate swap-uri.Se incalzeste motorul mai repede atunci când sa răcit de apa de răcire a motorului nu de EGR.Pistonul blocat la o distanță scurtă de conducere, este nevoie curățați-l sau unitate cu regularitate pe distanțe lungi.Pe full acceleratie, EGR este întotdeauna închis, astfel încât nu există nici gazele de eșapament reciclate.Pe jumătate de accelerație, reciclate de gaze de evacuare este folosit doar pentru a se răcească în jos temperatura în cilindru, și produce mai multa putere cu mai puțin de accelerație pierderi.Un efect secundar este de a mai bine de emisii, dar nu e scopul real pentru invenție.

Material si Culoare: Material: de înaltă calitate din Aluminiu.Culoare: ca imagine.

P ackage Incluse: 1x Supapa EGR Ștergeți Placa. (100% Brand Nou, Nu A Folosit Niciodată Sau Instalat)

Pași De Instalare: 1. Găsiți în galeria de admisie în motor bay. 2. Slăbiți 2 șuruburi care dețin supapei EGR. 3. Scoateți supapa EGR pentru a instala placa .

Notă : Se Furnizează Numărul De Urmărire Cu Fiecare Comanda, Vă Rugăm Să Cumpere Cu Încredere!Nici ghiduri de instalare sunt incluse, vă recomandăm să caute instalare profesională.Orice deteriorare în timpul instalării nu va fi rambursat.Va veni cu tot ce vezi în imagine.Vă rugăm să permiteți-diferența din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să verificați că imaginea meciuri înainte de cumpărare.Culoarea de elemente reale pot fi ușor diferite de la listarea de imagini din diferite ecran de computer, vă mulțumim pentru înțelegere.Pentru orice întrebări sau cereri speciale, cum ar fi cantitate mai mare de a comanda vă rugăm să ne scrieți.

Etichete: răcitorul egr, egr, valv, honda civic tps, honda civic, civic fd, vehicul honda accord 2000, software de automobile, acord electromagnetice, supapă reductoare de presiune apa.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Funcția Evita punerea ars, murdar înapoi în galeria de admisie
Suprafata ANDOIZE
keyword1 Pentru 90-02 Honda Accord F-series motoare (F20/22/23).
Culoare argint
keyword2 Pentru 92-01 Honda Prelude H-serie de motoare.
element nume Supapa EGR Ștergeți Placa
Se Potrivesc Pentru Pentru 90-02 Honda Accord 92-01 Preludiu
Material Aluminiu
keyword3 Pentru JDM & NE Honda motoare cu EGR!
Numărul De Model EGR14

Recenzii

Scrie o recenzie

Supapa EGR Ștergeți Placa Bloc de Pe Galeria de Admisie Placa de Aluminiu Accesorii Auto Pentru 90-02 Honda Accord 92-01 Preludiu EGR14

Supapa EGR Ștergeți Placa Bloc de Pe Galeria de Admisie Placa de Aluminiu Accesorii Auto Pentru 90-02 Honda Accord 92-01 Preludiu EGR14

Produse similare: