Autentice Din Piele De Gol Bărbați Mocasini Pantofi De Petrecere Nunta Nava Pe Pantofi Rochie Casual Clasic Birou De Afaceri Încălțăminte Pentru Bărbați

Produs nou

1 Produse

In stoc

339.85lei

-35%

522.85lei

Distribuiti

Informatii

Plata

A. de Plată este de așteptat să fie primite în termen de 3 zile de licitații de aproape.

B. Escrow nostru este de preferat metoda de plata,vom accepta, de asemenea, diferite plăți prin Western union .

C. vă Rugăm să fie rețineți că sunteți responsabil pentru toate obiceiurile legate de taxe.Aceste taxe nu sunt incluse în prețul total al comenzii.Vă rugăm să revizuiască obiceiurile locale legea pentru o lista de interzise/obiecte impozabile cu atenție înainte de a plasa o comanda.De obicei ne declare mărfurile ca "daruri"sau "probe".

Transport

A. Ne va livra în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce a primit plata cu excepția sărbătorilor.De obicei, ne va livra elemente de hong kong par avion, este nevoie de 9--20 de zile după livrare.

B. Dacă doriți rapid de transport maritim de ( EMS, DHL, Aramex, FedEx ) trebuie să plătească o taxă suplimentară.Dacă sunteți în Arabia Saudită, vă rugăm să lăsați un drept nume de oraș.

C. Dacă pentru prețul total de mai mult de $300.00 la un moment dat, nu va gratuit trimite-le prin express (EMS,DHL ,UPS.FedEx).timpul de expediere este de aproximativ 5-12 zi.

Feedback-ul

Vom face noastre cele mai bune pentru a oferi de înaltă calitate , preț rezonabil și competitiv de produse .De asemenea, este scopul meu de a oferi mele dragi clienți, cu o excelentă experiență de cumpărături și 100% multumit de un serviciu bun.Vă rugăm să ne contactați imediat dacă aveți orice probleme atunci când primiți elemente-ai câștigat la magazinul meu.Feedback-ul pozitiv este foarte apreciat și ne va face același lucru în schimb.Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să nu lăsați Feedback Negativ sau Neutru și permite-ne posibilitatea de a te face fericit.

Suntem foarte corect și ușor de a face cu!De garanție.Cumpara cu incredere!

Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

În cazul în care un ordin de produse, pe 7 de securitate întors, dacă problemele de calitate, non-umane, motiv pentru care, un înlocuitor gratuit.Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

Etichete: simplu piele de căprioară pantofi pentru bărbați, pantofi pentru bărbați șosete, de lux reale din piele barbati pantofi clasic, ponited pantofi pentru bărbați, lux v pantofi, ballys barbati pantofi, onemix pantofi pentru bărbați clasice, piele de căprioară pantofi barbati baieti, oamenii catâr pantofi, oamenii creek pantofi.

Fisa tehnica

Personajul Stil European, A Subliniat Toe, Luminoase
Model Tip Solid
Material De Talpa Cauciuc
Nume De Brand QYFCIOUFU
Căptușeală-Piele Naturala Tip De porc
Materiale De Captuseala Piele Naturala
Forma De Deget A Subliniat Toe
Numărul De Model QYFF-801-40
Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
Origine NC(de Origine)
Culoare negru kaki
Numele Departamentului Adult
Ocazie Nunta, petrecere, Nunta, Strada, Birou, bussiness
Sezon Primavara/Toamna
Partea Superioară-Din Piele Tip Piele De Vaca
Pantofi Tip Business Casual, Oxfords
Branț Material Porc Split
Material De Sus Piele Naturala
Tip De Închidere Slip-On, Slide pe

Recenzii

Scrie o recenzie

Autentice Din Piele De Gol Bărbați Mocasini Pantofi De Petrecere Nunta Nava Pe Pantofi Rochie Casual Clasic Birou De Afaceri Încălțăminte Pentru Bărbați

Autentice Din Piele De Gol Bărbați Mocasini Pantofi De Petrecere Nunta Nava Pe Pantofi Rochie Casual Clasic Birou De Afaceri Încălțăminte Pentru Bărbați

Produse similare: