5000mAh Solar rezistent la apa Bluetooth Speaker12w Portabile, fără Fir, Coloana de sunet de Muzică centru casetofonul stereo Bass Subwoofer aux usb

Produs nou

1 Produse

In stoc

147.36lei

-40%

249.74lei

Distribuiti

Informatii

modname=ckeditor

Difuzor Bluetooth 5000MAH Portabil Coloana Bluetooth Soundbar pentru Calculator Super Bass Stereo rezistent la apa rezistent la Socuri Cutie de Boom-ul de 24 de Ore

Descriere produs

☀LUNGĂ perioadă de TIMP de REDARE MUZICĂ: Ia de redare pe care doriți cu un 5000mAh baterie reîncărcabilă Li-polymer, care poate merge până la 50 de ore de redare la volum normal.Difuzorul poate fi de asemenea folosit ca o banca de putere pentru a încărca smartphone-ul sau alte dispozitive.

☀TEHNOLOGIA BLUETOOTH 4.2: Compatibil cu toate dispozitivele cu Bluetooth.Conecta instantaneu la telefoane mobile, tablete de până la 165 de metri.Acesta poate fi, de asemenea, conectat la non-luetooth dispozitive prin intermediul inclus cablu audio jack.MICROFON încorporat pentru apeluri hands-free.

☀REZERVĂ de energie SOLARĂ DIFUZOR: Built-in cele mai recente de mare putere panou solar poate crea 230mA pe oră.Este mai ușor să-și recâștige mai multă putere pentru telefonul vorbitor atunci când se bucură de activități în aer liber cum ar fi depozitare, camping, drumetii, echitatie, etc. În plus, puteți utiliza atașat cablu USB pentru a încărca prin priza sau la portul USB al computerului.

☀SUPER BASS SUNET STEREO: Acest difuzor portabil bluetooth cu dual înaltă performanță drivere 12W(6W x 2) și subwoofer pasiv.Super bass brațe cu mai puțin de 1% distorsiune armonică totală, bucurați-vă de 360°surround sunet la domiciliu sau în aer liber.

☀IMPERMEABIL IPX6 si PRAF: IP6X evaluat impermeabil înseamnă că vorbitorul poate rezista la stropi de apă și spray-ul (nu poate fi complet scufundat).În plus, robust design exterior asigură că nu va fi ușor de deteriorat dacă este expus la nisip, murdărie sau praf.Perfect pentru utilizarea la piscină, pe plajă.

Friengood în aer liber, Solar Difuzor Bluetooth 50+Ore de Redare HD cu Sunet Stereo Portabile fără Fir Bluetooth 4.2 Difuzor pentru Telefon, Comprimat și mai mult.

Ea are un built-in de 5000 mAh mobile de alimentare și încărcare solară.Nu mai este nevoie să vă faceți griji cu privire la funcționare din putere.Dacă telefonul este epuizat, îl puteți folosi pentru a încărca telefonul.

Conectare Ușoară

Compatibil cu orice dispozitiv bluetooth și non-dispozitiv bluetooth.Suport conectare Bluetooth, card TF introduce, de 3,5 mm AUX-IN.Difuzor amintesc ultimele opt dispozitive utilizate, astfel încât reconectarea este automată.Două difuzoare poate fi asociat, și după asociere, două difuzoare poate fi jucat simultan în timpul redării prin Bluetooth.

Apel Hands-free

Built-in microfon și caracteristici hands-free, astfel încât să puteți alege cu ușurință un apel prin apăsarea butonului de pe difuzor oriunde, atunci când acesta este conectat la telefonul smartphone.

Elegant Si Portabil

Design elegant, poate fi ținut în mână, Sau de a folosi inclus sling, puteți să-l atârna pe rucsac sau pe o bicicletă, se poate absorbi energia solară.

100% Satisfacție De Garantare

18 luni garanție 24 de ore de servicii pentru clienți prietenos.Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu acest difuzor wireless, e-mail-ne si va vom face lucrurile bine.

Caietul de sarcini :

Bluetooth Versiune: 4.2

Gama de lucru: 0-165 picioare

Capacitate acumulator: 5000mAh

Timp de joc:50+ore (volum normal)

Panou Solar de Încărcare: 5.5 V/230mA

Timp de Încărcare a bateriei: 5 ore (DC 5V/1A încărcare)

Difuzor de Putere: 12W(6W*2)

Ieșire: 5V/2.1 a (Max)

Intrare: 5V/1A

Suport de card TF: Max 128GB

Produs Dimensiune: 7.9 x 3.3 x 3.2 cm

Greutate: 446g

Culoare: Negru

Pachetul Inclus

1 x Solar Difuzor Bluetooth

1 x Cablu Micro USB

1 x Cablu AUX

1 x Manual de Utilizare

1 x Sling

Etichete: bass diafragma difuzor, difuzor fără fir, sistem de sunet, difuzor bluetooth cu putere banca, component bluetooth cutie de sunet, boom box speaker, acoperi jbl xtreme 2, bara de sunet, kia forte stereo, Mini Sistem.

Fisa tehnica

Sprijin APP Da
Baterie Da
Caracteristică Functia De Telefon, Încărcător Wireless pentru Telefon Mobil, Play Video, ca banca de putere pentru telefonul
Remote control No
Facilitate4 40 de ore de viață a bateriei
Canale 6 (5.1)
Cabinetul Material Plastic
Built-in Microfon Da
Numărul de Carcasă Difuzor 2
Material Plastic
Difuzor Tip PORTABIL
Origine NC(de Origine)
Funcția De Redare Mp3, Alte
Audio Crossover Full-Range
Suport Apt-x Da
Putere De Intrare(W) 25 W
rezistent la apa Da
Nume De Brand MiTwoo
Putere De Ieșire 12W
control vocal Da
Feature2 Mâinile apeluri gratuite
Numărul De Model Solar Power Difuzor, Wireless Bluetooth Speaker
Ecran de afișare No
Wi-Fi Gratuit Muzica Apple Music
Sursa De Alimentare DC, Baterie
Inteligent Asistent Personal Nici unul
Comunicare AUX, USB, bluetooth, Linie Audio
Gama De Frecvențe 100Hz-20KHz
Feature3 suport card tf/usb/aux player
Suport Card De Memorie Da
Certificare CE

Recenzii

Scrie o recenzie

5000mAh Solar rezistent la apa Bluetooth Speaker12w Portabile, fără Fir, Coloana de sunet de Muzică centru casetofonul stereo Bass Subwoofer aux usb

5000mAh Solar rezistent la apa Bluetooth Speaker12w Portabile, fără Fir, Coloana de sunet de Muzică centru casetofonul stereo Bass Subwoofer aux usb

Produse similare: