Anime Pluș Jujutsu Kaisen - Uoozii - Fushiguro Megumi Pluș 6"/15cm Kawaii Drăguț Papusa Umplute Anime Figura Jucărie Jujutsu de Pluș

Produs nou

1 Produse

In stoc

20.57lei

-45%

37.43lei

Distribuiti

Informatii

Descriere

Acest uoozii Anime Plus este cel mai bun cadou de colectie pentru iubitorii de anime, manga fani și prieteni care iubesc Jujutsu Kaisen populare manga Japoneze.Puteți vedea drăguț de pluș în orice loc doriți, potrivit pentru dormitor, camera de zi, de familie, de birou, etc. Material: de înaltă calitate de pluș, confortabil si flexibil, delicat, plin cu plin PP bumbac, ușor deformat.

Alte Disponibile Jujutsu Kaisen Plushes

15cm/6 inch

Alte Disponibile Jujutsu Kaisen Plushes

15cm/6 inch

Itadori De Pluș

Gojo De Pluș

Nobara De Pluș

Toge De Pluș

Pachet

PP sac cu semn de AVERTIZARE

Dimensiune

Înălțime x Lățime x adâncime = 15cm(în stând, sau 18cm în picioare) x 11cm x 9cm (Manual de măsurare poate fi de 0,5-1 cm de eroare).În plus, are o dimensiune potrivita pentru a fi purtat în geantă, sta pe birou și lenjerie de pat.

Caracteristici

❤ Utilizare: se stoarce acest soft uoozii anime de pluș pentru a diminua stresul; este, de asemenea, o mare colectie de cadouri pentru fanii manga și anime iubitorii; ca un decor de origine, se va face casa ta plină de dragoste și căldură. ❤ Ceea ce veți obține: Acest Jujutsu Kaisen Gojo Satoru Pluș Jucărie este inspirat de celebrul manga Japoneză, veți obține un 6" drăguț de pluș umplute (stând înălțime). ❤ Material: anime pluș jucărie este fabricat din bumbac de înaltă calitate, nu este ușor de deformat, foarte moale si confortabil. ❤ Calitate Garantata: Cumpara uoozii de pluș cu încredere.Noastre de înaltă calitate cifra de pluș este făcut cu materiale premium și inspectate prin cuprinzător QC procese.Dacă există probleme cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați echipa noastra de service va primi înapoi la tine în 24 de ore cu satifying soluții, pentru că suntem fericiți pentru a oferi o rambursare completă sau înlocuire.

Instrucțiuni De Îngrijire

Spălat cu apă rece.Vă rugăm să NU folosiți înălbitor pentru rufe.

Etichete: drăguț de pluș, mare plushies, De pluș, minecraft jucărie, broasca jucărie moale, mha pluș, kawaii pluș, kawaii, gojo satoru, harajuku kawaii.

Fisa tehnica

Nume De Brand uoozii
Umplere PP Bumbac
Varsta Recomanda 12+y
Gen Unisex
Caracteristici Film & TV
Dimensiuni 14-15CM
Origine NC(de Origine)
Material BUMBAC

Recenzii

Scrie o recenzie

Anime Pluș Jujutsu Kaisen - Uoozii - Fushiguro Megumi Pluș 6

Anime Pluș Jujutsu Kaisen - Uoozii - Fushiguro Megumi Pluș 6"/15cm Kawaii Drăguț Papusa Umplute Anime Figura Jucărie Jujutsu de Pluș

Produse similare: