5D Full Pătrat/Diamant rotund Pictura"Olanda Highland Vaca iac"Broderie Diamant Imagine A Stras de uz Casnic Arta FS4987

Produs nou

1 Produse

In stoc

12.57lei

-46%

23.69lei

Distribuiti

Informatii

Bine ati venit la

Idealul nostru: Suntem un profesionist de uz casnic magazin de pe Pastravariabologa.ro pentru cinci ani.Vă recomandăm să vă puteți adăuga la "Favorite store" și "lista de dorinte ", care este mai convenabil pentru următoarea vizită.Nume magazin: ) Caracteristică: Full Pătrat/diamant Rotund pictură Aplicare: acasa/hotel/birou de decor si cadou de Culoare Cantitate: 30-45 De Culori Despre Drill: 100% Plin patrat/rotund Material burghiu: Patrat/Rotund Rășină Diamant dimensiune Imagine: Orice dimensiune pot fi personalizate Despre Rama: Fara Rama, După ce ați terminat necesare pentru aderarea la locale cumpăra Cadru Pachetul Include: burghiu Plin de diamant , pânză imprimate, unelte

Notă: Toate diamant pictura kituri nu includ în afara cadrului de frontieră

5D Full Pătrat/Diamant rotund Pictura"Olanda Highland Vacă"Broderie Diamant Imagine De Stras Decor de uz Casnic FS4987

Plin Patrat / Rotund Burghiu 5D DIY Diamant Pictura, Toate Pot Fi Personalizate

Full Pătrat Pinted panza cu simbol clar:

Runda Pinted panza cu simbol clar:

1. Consultați tabelul de comparație pe panza pentru a identifica fiecare diamant numărul și corespunzătoare numărul tipărit pe pânză.

2. Introduce capătul rotund al stilou dotting în dotting ciment (împinge din greu pentru a păstra de ciment în loc).

3. Folosiți capătul rotund al pen-ul pentru a lipi un diamant și apăsați ușor în jos pentru a elimina orice suplimentare de ciment.

4. Sfâșie parțială de film și locul de diamant pe pânză în funcție de numărul corespunzător.

5. Dacă rămânem un diamant de la un prost zonă de pe tablou, scoateți diamant cu ajutorul unei pensete.

6. După ce a terminat, apăsați ușor în jos diamante cu mâna sau cu o carte pentru a se asigura că diamantele sunt ferm atașat.

Forma:447 DMC culori,fiecare diamant dimensiune este de 2.5x2.5mm

Adeziv:adeziv puternic adeziv,smelless și mediu sănătos.

....Despre Efectul....Cu cât sunt mai mari,Dacă imaginea este complexă,de dimensiuni mici nu va foarte bine!Daca ai nevoie de dimensiuni mari din orice imagini,vă rugăm să ne contactați! ....Feedback-ul....Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerilor,sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Acesta va lua doar 1 minut.Vă mulțumesc!Dacă nu sunteți mulțumit de produs și serviciu,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negotive și orice feedback-ul neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.Multumesc!!! ....Livrare Expres....Atenție!suntem internaționale vânzător din China continentală.VĂ RUGĂM SĂ FIE PACIENT!Ne oferă, de obicei, standard international airmail.Se poate face aproximativ 10 până la 25 de zile lucrătoare pentru livrare.Dacă aveți orice întrebare sau orice cereri speciale,vă rugăm să ne contactați.vom răspunde în 24 de ore datorită diferenței de timp între noi. ....Notă....Burer va fi responsabil pentru taxele vamale și orice alte taxe în timpul de livrare!Toate produsele trebuie să fie expediate la Pastravariabologa.ro berified adresa ....Condiții De Vânzare....Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul,acesta poate fi returnat în starea inițială în termen de o săptămână de la data primirii.va vom trimite rambursare completă, împreună cu costul de transport maritim de îndată ce vom primi produsul.Dar cumpărătorul nu trebuie să plătească de returnare.

Etichete: homefun, arta print, Vaca De Imprimare, pictur, vaca cross stitch, 5d diy diamant pictura chitara, diamant vopsea, maimuță poster, diamant vopsea tigru, poster de perete.

Fisa tehnica

Ambalajul Extern Peste 35x45cm cutie de ambalare, mai jos 35x45cm sac de ambalare
Model Tip Animale
Zona Lipirea Plin
Cadru No
Burghiu procent 100% 5D full patrat/rotund burghiu
Pret Cel mai mic, Cele mai bune și competitive
Avantaj Transport Gratuit; Cumpara Direct De La Fabrica
dimensiunea piața diamant 2.5x2.5mm cross stitch
Utilizarea Esențiale De Uz Casnic/Decoratiuni
Numărul de Culori 30-45, 30-45 de culori(Depinde de dimensiuni)
dimensiunea de diamant rotund 2.8x2.8mm cross stitch
Material Rășină
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Forma De Diamant Pătrat
Nume De Brand RealShining
Stil Europa
Forma Separat
Truse De Instrumente Interne pen, Lipici, Placă Verde, Tweeser
Tema ss Olanda Highland Vaca
Suplimentare Personaliza fotografie și imagine

Recenzii

Scrie o recenzie

5D Full Pătrat/Diamant rotund Pictura

5D Full Pătrat/Diamant rotund Pictura"Olanda Highland Vaca iac"Broderie Diamant Imagine A Stras de uz Casnic Arta FS4987

Produse similare: