18 Gaura Madeleine Silicon Tort Mucegai Shell Forma Mucegai Silicon Tava de Copt Mucegai Bakeware Biscuit DIY Mucegai Accesorii de Bucatarie

Produs nou

1 Produse

In stoc

10.20lei

-54%

22.19lei

Distribuiti

Informatii

NE&FR&ES&PL& &UA&CZ stoc : coletul ajunge la client în jurul valorii de 7~15 zile, în general

Descriere:

18 Chiar Și Alimente Grad Madeleine Silicon Tort Mucegai Coajă De Tort Din Silicon Tava De Copt Mucegai Bakeware Instrumente

Material: silicon de calitate Alimentară

Dimensiuni:32.5*24.5*1.5(cm)

Culoare:Aleatoare

Interval de temperatură: -40°C la 260°C / -104 ° c la 446 ° c

Caietul de sarcini:

singur

Coajă de gătit pahare de vin francez Madeleine vase de diferite culori, care poate deține 18 cupe traditionale.DIY orice doriți.Se coace mai sanatoase alimente de unul singur, fara adaos de aditivi sau conservanti.

Non-lipicios și ușor pentru a elibera

Non-stick silicon face Shell Cupe ușor pentru a elibera și curat, pop-l cu degetele, fără nici un reziduu.performanță bună.Economisi timp și bucurați-vă de mai multă distracție adus de DIY alimente sănătoase.

În condiții de siguranță și sănătos

Alimente grad silicon, fără BPA, rezistent la căldură temperatura este -104°F și 446°F (-40°C la 230°C), poate fi utilizat în siguranță în cuptoare, congelatoare, cuptoare cu microunde și mașini de spălat vase, non-PTFE, nici substanțe Periculoase sunt eliberate la temperaturi ridicate si nu contine PTFE si PFOA.

Lasa-ti chef

Rapid a produce de înaltă calitate feluri de mâncare de familie, ceai după-amiaza, banchet deserturi și alte delicatese.Face cu ușurință de zi cu zi de gătit, mese de familie, prieteni întâlniri, sărbători festive, etc. Petreceți mai puțin timp și au mai distractiv.

Mai puțin timp, mai multe recolta

Un excelent tigaie non-stick poate fi realizat cu mai puțin naturale, ulei de gătit.Scurt timp de coacere și consum redus de energie.E mai ușor să-i elibereze și mai ușor de curățat.Indiferent de ce ai trage sau poftă de mâncare, acesta poate fi reparat imediat, ca și mai înainte.Shell Cesti face să vă bucura de a face mai bine la domiciliu.

Pachetul Inclus:

1* Madeleine Shell Tort Mucegai

Note:

1. De măsurare a elementului întins pe masă poate provoca o ușoară diferență.

2. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea luminii atunci când luare de fotografie.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Etichete: fundul mucegai, clasic madeleine, ciocolata de timbru, mucegai cuptor, mucegai madeleines, dinozaur mucegai, mucegai pan, tort madeleine, mare mucegai madeleine, piept de mucegai.

Fisa tehnica

Interval de temperatură de -40°C la 260°C / -104 ° c la 446 ° c
Culoare Aleatoare
dimensiune 32.5*24.5*1.5 cm
Origine NC(de Origine)
Caracteristică Eco-Friendly
Suport Dropshipping
Suport Epacket/Rapid De Transport Maritim Suport Cu Amănuntul
Numărul De Model Bicarbonat De Mucegai

Recenzii

Scrie o recenzie

18 Gaura Madeleine Silicon Tort Mucegai Shell Forma Mucegai Silicon Tava de Copt Mucegai Bakeware Biscuit DIY Mucegai Accesorii de Bucatarie

18 Gaura Madeleine Silicon Tort Mucegai Shell Forma Mucegai Silicon Tava de Copt Mucegai Bakeware Biscuit DIY Mucegai Accesorii de Bucatarie

Produse similare: