AAA Negru Keemun Ceai Chinezesc de Calitate Premium Qimen Miere Gust Dulce Ceai Rosu

Produs nou

1 Produse

In stoc

38.97lei

-22%

49.97lei

Distribuiti

Informatii

modname=ckeditor

Calitate De Top Chinezi Friptura Dian Hong Maofeng Ceai Negru

Brand: MinRanYun Ceai

Locul De Origine: Yunnan,China

Perioada De Recoltare: Primavara Devreme În 2020

Crafting: Hand-made.

Greutate netă: 250 g per pungă.

Dianhong ceaiul negru este facut din frunze de Fengqing larg-frunze de ceai de plante cu un conținut bogat de polifenoli ceai prin utilizarea de metode științifice și trece printr-o strictă a procesului tehnologic.Produsul este marcat de compact și gros poftă de mâncare, negru și lucios luciu, vizibil părul auriu ,rosu lichior,moale gust, aroma gros și se extrage mai mult de 40% după perfuzie.În programul Național de Evaluare a 1985 ceai câștigat Feliuta de Atribuire a țării sale de bună calitate

Dianhong Ceai dezvoltat în 1939, cu peste 70 de ani de istorie,a fost acordat statul de Argint premiul de calitate, celebrul Ceai Chinezesc și Externe Ceai Cadou pentru Oaspeții Străini.

Mai mult și mai mult, datele arată că consumul de ceai negru are 9 heath beneficii, după cum urmează:

1. Ceaiurile negre contin antioxidanti care previn daunele cauzate de radicalii liberi care pot duce la numeroase boli.

2. Bea ceaiuri negre poate ajuta pentru a reduce riscul de atacuri de inima si accident vascular cerebral, deoarece ajută pentru a extinde arterele, care creste fluxul de sange la inima.

3. Cercetările au arătat că ceaiul negru poate fi folosit în lupta împotriva cancerului.Proprietățile de ceai încetini creșterea celulelor canceroase, fără a distruge celulele sanatoase.

4. Ceaiul este, de asemenea, crede că pentru a ajuta la întârzierea procesului de îmbătrânire.În zilele noastre există multe anti îmbătrânire creme și loțiuni care conțin extracte de ceai pentru a ajuta pielea sa arate mai tanara.

5. Consumul de ceai negru poate ajuta să arde de grăsime și de a accelera metabolismul.Acest lucru face o bautura ideala pentru cei care sunt în căutarea de a pierde in greutate, sau care exercita in mod regulat.

6. Consumul de ceai, cum ar fi ceaiul negru și ceaiul verde ajută la reducerea colesterolului rău și crește colesterolul bun

7. Ceaiul conține fluor, care poate ajuta la prevenirea cariilor dentare prin consolidarea smaltul dintilor.

8. Pentru persoanele cu diabet zaharat, consumul de ceai poate ajuta la scaderea nivelului de glucoza, care poate reduce riscul de cataracta, și alte condiții determinate de diabetul zaharat.

9. Investigațiile au arătat că beneficiile de ceai negru sunt diminuate când se adaugă lapte.Deci, în scopul de a profita de beneficii de sanatate uimitoare a acestui ceai, este recomandat să nu luați ceai cu lapte sau zahăr.modname=ckeditor modname=ckeditor

Etichete: rochie rosie, ceai rosu, pu erh ceai ulei, fuding ceai alb, pentru miere, ceai, sudoare dulciuri, cana de ceai, ahmad ceai verde iasomie, prietenul.

Fisa tehnica

Nume De Brand ANCHENG
Material Lut Violet
Capacitate 1.0 L
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

AAA Negru Keemun Ceai Chinezesc de Calitate Premium Qimen Miere Gust Dulce Ceai Rosu

AAA Negru Keemun Ceai Chinezesc de Calitate Premium Qimen Miere Gust Dulce Ceai Rosu

Produse similare: