A CONDUS Motocicleta de Semnalizare Lihgt Semnalizare Lampă Pentru KTM duke 390 1290 super duke r duke 200 1190 adventure 1290 super adventure

Produs nou

1 Produse

In stoc

60.62lei

-19%

74.87lei

Distribuiti

Informatii

--Cuțit forma Universal 10mm Motocicleta semnalizatoare LED Lumina de Semnalizare cu Motocicleta Scuter Amber Indicatori Lampa clignotant moto pentru Honda, Kawasaki, Ducati, Suzuki, Yamaha, KTM, Aprilia Bajaj ...

Decodor

Salut prieten, vă Mulțumim pentru comanda dumneavoastră,există ceva ce trebuie să știți.

Lumini LED-uri sunt un trend.Lumini cu LED-uri sunt de economisire a energiei, de putere mica, de mare intensitate și concentrat, care este un punct central al actualei modificat lumini.

Cu toate acestea, după modificarea lumini cu LED-uri, unul dintre cele mai mari probleme este că de conducere, computerul va afișa o vina; Aceasta este ceea ce are nevoie pentru a fi decodat.Pentru că puterea de LED-ul este mic, a seta puterea de lumina originală nu este atins, și de conducere computerul va afișa o vina.

Magazinul meu s-faruri LED decoder.Mod eficient de a preveni astfel de probleme.

După repetate test de experimente, acesta poate fi eficient prevenită că LED-uri de semnalizare clipește prea repede, de conducere computerul afișează defectele și cum ar fi.Și potrivit pentru toate modelele.

Caracteristici:

1,Fabricat din durabil ABS Plastic coajă foarte gros ,Anti-Oxitation material metalic,flexibil Și mâner din cauciuc pentru a asigurați-vă că este rezistent la apă și la șocuri, stabil și durabil pentru a fi utilizat in condiții de vreme .

2, Flexibil Și flexiable mâner din cauciuc pentru a arand daune de crashing .

3,volum Mic, lumină greutate, ușor de instalat.

4,de Înaltă eficiență, pierderi reduse, consum redus de energie, pentru a realiza bec tradițional același luminos luminozitate.

5, se Potrivesc pentru toate motocicletele cu 10mm diametrul șuruburilor de fixare.

6, Apă Fllowing aprinde o g reat modul de decorare de motocicleta , potrivit pentru mai multe model de vehicul, cum ar fi, de Harley,Honda,Suzuki ,Kawasaki,Yamaha , KTM,Aprilia,Pentru Ducati ,Sccotor, pentru Motocross etc.

7,fir Negru pentru negativ, firul rosu pentru Pozitiv.

Pachetul inclus:

4 bucăți x Universal 12V motocicleta lumini de semnalizare

Sau

4 bucăți x Universal 12V motocicleta rândul său, lumini de semnalizare, cu Decodor

>> Sfaturi

-Comerțul cu ridicata și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.

Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.

Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct si a castigat\'t lăsa informații despre noi, dacă\'d place să.

-Cum pot urmări coletul meu?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind urmărire number:17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

-Ce pot să fac atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Etichete: honda cb919 hornet, pietre strălucitoare pentru a coase, steaua umbrela, KTM, accessory ktm 1290 super duke r 2020, ktm 1290 super adventure t, motociclete flasher, capac ktm 1190, ktm 390 aventura in miniatura, ktm 1290 r super aventura autocolant.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Tensiune DC 12V
Montarea 2 Universal pentru Honda, Kawasaki, Ducati ...
Tip 5 Motocicleta semnalizarea Flasher 0109
Tip 3 LED lumini de cotitură
Tip 1 Motocicleta Semnale Rândul Său, Amber Indicatori
Montarea 1 Toate Model cu Diametrul de 10 mm filet
Tip De Element Lumina De Semnalizare

Recenzii

Scrie o recenzie

A CONDUS Motocicleta de Semnalizare Lihgt Semnalizare Lampă Pentru KTM duke 390 1290 super duke r duke 200 1190 adventure 1290 super adventure

A CONDUS Motocicleta de Semnalizare Lihgt Semnalizare Lampă Pentru KTM duke 390 1290 super duke r duke 200 1190 adventure 1290 super adventure

Produse similare: