Automat Led Lumini de Noapte Moale, Alb, Lumina de Noapte Conectați cu Amurg până în Zori Senzor Led-uri Plug-in Veioza

Produs nou

1 Produse

In stoc

10.41lei

Distribuiti

Informatii

Bine ati venit la magazinul meu

1.Dacă sunteți un Rusiei prieten,vă rog să vă amintiți de a oferi numele tău complet, astfel încât să puteți primi coletul cu succes. 2.Suntem fabrica de vânzare directă, astfel încât prețurile aici puteți obține este într-adevăr competitive, iar calitatea este excelentă bazată pe fabrica noastra a finalizat sistemul de control al calității, noi credem că veți avea o lista de cumparaturi frumos aici!

Caracteristici:

Destul de luminos pentru a vedea unde te duci în întuneric, fără a porni de pe alte lumini, dar nu atât de strălucitoare ca să te orbească Inteligent Built-in senzor de lumină, veioza automat se aprinde doar atunci când camera este suficient de întuneric Offset prize și dimensiuni compacte, veioza nu blochează cea de-a doua priza Te costă mai puțin decât 0,20 $pe an pentru a funcționa (bazat pe 11 cenți/kWh), și nu pentru a înlocui becurile cu Led-uri Perfecte pentru hol, bucatarie, scari, living, baie, dormitor, pepinieră, oriunde ai nevoie de o lumină călăuzitoare

Caietul De Sarcini:

Tensiune: AC110-240V, 50/60HZ, Putere: 0.5 W Culoare: Rosu, Tip Bec: LED Tip Senzor: Senzor De Lumină Pachetul Inclus: 1 BUC Lumina de Noapte Sfaturi Importante: 1. Lumina de noapte este conceput pentru a fi utilizat în dormitor și în camera copilului, prin urmare, nu este foarte luminos. 2. Lumina de noapte a non-polarizat și offset plug, ai putea conectați-l în sus sau în jos.Dacă cea de-a doua mufa de la priza este un plug normal, lumina de noapte nu se va bloca.În timp ce dacă este un mare plug, lumina de noapte poate acoperi un pic.

Etichete: lampa apus de soare, planta semințe, senzor de miscare lampi, lampa led, copiii lămpii, lumini senzor de mișcare, senzor de usa, camera cu senzor de miscare, de căldură senzor de lumina, rochie de somn.

Fisa tehnica

Putere 0-5W
Origine NC(de Origine)
Forma Tastatura
Generarea De Energie mișcare
Tip De Element Luminile De Noapte
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Este Nevoie De Baterii No
Tip Baterie Nici unul
Este De Becuri Incluse Da
Nume De Brand VITRUST
Caracteristici Automat Led Lumini De Noapte
Este Baterii Incluse No
Tip Lumina De Noapte
Certificare CCC, CE, ROHS, FCC
Utilizare De urgență
Tensiune 90-260V
Sursa De Alimentare AC
Este Dispozitiv Inteligent No
Corpul Material Plastic

Recenzii

Scrie o recenzie

Automat Led Lumini de Noapte Moale, Alb, Lumina de Noapte Conectați cu Amurg până în Zori Senzor Led-uri Plug-in Veioza

Automat Led Lumini de Noapte Moale, Alb, Lumina de Noapte Conectați cu Amurg până în Zori Senzor Led-uri Plug-in Veioza

Produse similare: