Yagusmart Tuya Zigbee Comutator Inteligent Buton Comutator 3 Bande Neutru Nu este Necesar Alexa de Start Google APP Control de la Distanță 2 Pack

Produs nou

1 Produse

In stoc

175.38lei

-60%

449.69lei

Distribuiti

Informatii

Yagusmart TB21 Tuya Zigbee Comutator Inteligent Buton Comutator 3 Bande Neutru Nu este Necesar App Alexa de Start Google Voice Control 2 Pack

---【Vă Rugăm Să Rețineți】---

-Acest produs nu necesită o Tuya Zigbee hub sau Smartthings hub dispozitiv activat pentru a funcționa. -Nu ezitați să solicitați sprijin dacă orice îndoială despre configurarea dispozitivului.

---【Indicator Led】---

Când luminile sunt stinse de stare, indicator led poate ghida găsi comuta cu ușurință.Lumina verde înseamnă, și lumina roșie înseamnă off.

---【Fizic De Înaltă Calitate Design Buton】---

De înaltă calitate și design de lux cu Mare buton fizic pentru a împinge de control.Puteți să-l instalați în dormitor sau camera de zi.Dacă zigbee central de control este departe, și puteți instala un TB21 zigbee, în mijloc, se va extinde semnalul de zigbee control central de câțiva metri.

---【Voce & Timer Control】---

Inteligent Comutator de Lumină pentru Amazon Alexa si Google Acasa, activează butonul on/off cu comenzi vocale, ceea ce face viața mai ușoară.Pentru a seta un program sau timer on/off luminile pe timp de noapte, și apoi se va întoarce niciodată la o casă întunecată, atunci când te întorci acasă după lucru.

--【Tuya Zigbee Inteligent Întrerupător De Lumină--Discutii

Acest Zigbee inteligent comutator de lumină este o alternativa perfecta opțiune pentru tradiționale sistem de iluminat.Acesta este conceput în mărime de NOI standard montare pe perete comutator de lumină, vine cu toate accesoriile de care ai nevoie pentru a înlocui un perete existent comutator.

---【Control De La Distanță】---

Smart Home Switch-uri de Lumină poate fi controlat de la distanță cu ajutorul telefonului, iar dispozitivele conectate cu switch-uri pot lucra independent.Chiar dacă nu sunteți acasă, puteți utiliza aplicația pentru mobil pentru a controla de la distanță aparatul de oriunde și de a controla luminile de pe/oprit în orice moment.

---【Lucra cu Alexa si Google Acasa】---

Instrucțiuni: 1. Descărcați Inteligent app de Viață (codurile QR din manualul de utilizare). 2. Înregistra un cont pe APP. 3. Deschide Alexa sau Google Acasă și se adaugă Viața Inteligentă sau Tuya Inteligent. 4. Utilizarea voice control caracteristică pentru a transforma lumina on/off. 5. Acum puteți schimba culoarea, face mai luminos, și așa mai departe.

---【Siguranță și de Asigurare a Calității】---

Contactați-ne pentru a rezolva problema până satisfacție și a vă oferi un 100% risc-free de garanție de satisfacție.

Etichete: buton, comutator wifi, sârmă comutator de perete, comutatorul principal inteligent, la fața locului tuya, ușa tuya inteligent, zigbee led întrerupător, tuya zigbee, comutator de blocare cheie, camera sonoff.

Fisa tehnica

Nume De Brand Yagusmart
De lucru umiditate 95%
Caracteristică 3 De înaltă calitate și design de lux
Tip Comutator Comutator Buton
dimensiune 119*75*28mm
Alimentare modul Nu Neutru
Caracteristică 2 Indicator LED
Tensiune Nominală AC220V-240V(50/60Hz)
Culoare alb
Controlul La Distanță Nici O Distanță Limitatioon
Tip De Element Switch-uri
Este Dispozitiv Inteligent Da
Mediu de lucru -20℃~75℃
Pachet 2 bucăți
App Viața inteligentă / TUYA
Working frequency 2.412-2.484 MHz
Caracteristică 1 tuya zigbee
Static Pierderea De Putere 0.5 W
Origine NC(de Origine)
Certificare ce

Recenzii

Scrie o recenzie

Yagusmart Tuya Zigbee Comutator Inteligent Buton Comutator 3 Bande Neutru Nu este Necesar Alexa de Start Google APP Control de la Distanță 2 Pack

Yagusmart Tuya Zigbee Comutator Inteligent Buton Comutator 3 Bande Neutru Nu este Necesar Alexa de Start Google APP Control de la Distanță 2 Pack

Produse similare: