Personalizat Canvas Art Panteră Neagră Poster Benzi Desenate Anime Tapet Super-Erou Autocolante De Perete Avenger Autocolant Decor Mural #2889#

Produs nou

1 Produse

In stoc

19.94lei

-20%

24.94lei

Distribuiti

Informatii

Puteți Lăsa un masaj pentru a-mi spune care unul care vă place să-și personalizate în figura următoare după ce ați plasat comanda.În caz contrar, vom fi de acord cu trimiterea poster-ai comandat. ( Dacă sunteți interesat în unul sau câteva postere și doriți să vedeți imagini mari, vă rugăm să contactați-mă. ) Sau puteți personalizat cu propriile imagini.

Detalii

1. Poster personalizat 20x30 inch,alte dimensiuni va rog sa ma contactati

2.De înaltă calitate hârtie poster material(PP lipici) /Fotografie de Hârtie și Pânză

3.Rezistent la decolorare Cerneluri UV

4.Putem face custom size și vă pot da fotografie care vă place , ce putem face pentru tine.Recomandat încărcate dimensiunea imaginii în pixeli (W H) : 2000 2000 sau mai mare .

Material

Înapoi lipici Hârtie : Una dintre cele mai frecvent materialul folosit pentru autocolant(poster/wallpaper), Acesta poate fi lipite direct pe perete.după îndepărtarea filmului de spate.

Hârtie fotografică : puțin mai gros decât lipici de hârtie,de multe ori folosit pentru a face o fotografie, Ea nu poate fi direct lipite pe perete.

De înaltă Calitate Panza : cele mai bune materiale tipărite de stofa, textura sa este strâns gros, are artistic puternic ,rezistent la apă și durabil caracteristici,nu Va dispărea în 30 de ani, potrivite pentru agățat și Potrivit pentru a fi încadrată.Ea nu poate fi direct lipite pe perete.

Vă rugăm să rețineți că afișa imaginile sunt doar pentru scopuri ilustrative.Din cauza numărului mare de produse, cele mai multe dintre noastre de a afișa imaginile nu au fost luate în timp real de afișare camere, acestea sunt generate digital si panza seturi în imaginea de afișare nu indică mărimea reală.Pentru a asigura satisfication, vă rugăm măsura perete în mod corespunzător și asigurați-vă că alegeți mărimea potrivită, și nu există nici o garanție că canvas set vei alege va obține același rezultat (am.e uite ca mare pe perete) așa cum se arată în imaginea de afișare .

Transport

1. Toate comenzile se vor livra în termen de 5 zile lucrătoare.

2. Am trimis pachetul prin China Post Air Mail cu numărul de urmărire.

3. Comerțul este transfrontaliere și par Avion este mai ieftin post, așa că va lua o lungă perioadă de timp pentru livrare.Dacă nu doriți să așteptați atât de mult timp, vă rugăm să acorde Express taxa sau nu-l cumpere.

4. Nu suntem Responsabili pentru taxe Vamale.

Feedback-ul

1.FEEDBACK-ul POZITIV este foarte important pentru noi.Vă rugăm să contactați-ne în timp, dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și să lăsați un feedback-ul rău sau de a deschide un litigiu

2.Feedback-ul negativ nu poate rezolva problema,ar trebui să ne spună problemele, Astfel încât să putem repara și te face fericit.

Etichete: personaliza autocolante avengers, benzi desenate perete, hatsune miku imagini de fundal, pompier imagine, postere grandes anime, spiderman pereți autocolante, poster thor, ochiuri super-eroi, super-erou de perete, anime autocolant vinil.

Fisa tehnica

Stil Modern
Clasificarea Pentru Perete
Scenarii PERETE
Model Avionul De Perete Autocolant
Caietul de sarcini Single-piece Package
Material 2 Hârtie Fotografică
Tema PORTRET
Material 1 Înapoi Lipici Hârtie
Material 3 Grad Ridicat De Panza
Nume De Brand YOYOSMILE
Material Hârtie
Numărul De Model #2889#

Recenzii

Scrie o recenzie

Personalizat Canvas Art Panteră Neagră Poster Benzi Desenate Anime Tapet Super-Erou Autocolante De Perete Avenger Autocolant Decor Mural #2889#

Personalizat Canvas Art Panteră Neagră Poster Benzi Desenate Anime Tapet Super-Erou Autocolante De Perete Avenger Autocolant Decor Mural #2889#

Produse similare: