Noi Multistrat 4 Buc/set Vintage Cerc Maple Leaf Farmecul Maro din Piele Neagra Barbati Bratari Pentru Femei Femme Homme de sex Masculin Bijuterii

Produs nou

1 Produse

In stoc

4.83lei

-10%

5.37lei

Distribuiti

Informatii

Cum de a cumpăra:

Descriere:

Meterial:Piele,sfoara,aliaj

Lungime:Reglabila 17-23 cm

Pentru mai Înaltă cantitatea și prețul de fabrică produse,vă rugăm să vizitați magazinul nostru site-ul:

Plata:

1:Plata este de așteptat să fie primite în termen de 3 zile de licitații de aproape.

2:Escrow nostru este de preferat metoda de plata,avem, de asemenea, accesori pt diferite plăți de VIZĂ,Moneybook,etc

3.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de a face o plată.

4.Banii tăi sunt în siguranță în contul Pastravariabologa.ro,vă Rugăm să faceți o confirmare pe Pastravariabologa.ro și elibera banii după ce mărfurile sunt primite.

Transport:

1.Când vom primi plata.Vom livrare toate produsele din comanda dvs. în termen de 3 zile.

2.În Pastravariabologa.ro sistem, există doar 26 de țări disponibile pentru China post air mail, dar, de fapt, se poate ajunge la mai mult de 100 de țări, așa că vom adăuga EMS shipping link-ul pentru cumpărători ale căror țări nu sunt disponibile pentru China post air mail în Pastravariabologa.ro sistem.Vă rugăm să înțelegeți că taxa de transport maritim din China post air mail și EMS nu este același lucru, ne va livra articolele prin China Post air mail nu prin EMS când alegeți EMS transport gratuit.

Ambalare:

Reveni&politica de Schimb:

1.Toate ofertele noastre sunt susținute de 100% satisfacție de garantare,dacă pentru orice motivul nu ești mulțumit ,poți returna produsul la noi în original condiion pentru o rambursare sau un schimb.

2.Înainte de discuții-ne inapoi elemente,vă rugăm să ne contactați pentru detalii returnare și schimb de instruire.Ne vom întoarce toți banii, cu excepția taxelor de transport după ce vom primi returna produsele.

Feedback-ul:

1.Noi vă va oferi feedback-ul pozitiv după ce plata este primită,Pentru a promova un sănătos Ali comunitate,sperăm că vă va face același lucru pentru noi.Vrem să înțelegeți că am valoare de client service enorm.

2.Dacă ai vreo nemulțumire,vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema înainte de a ne lăsa un feedback negativ.Suntem siguri că există întotdeauna o soluție și sigur nu vrei un feedback-ul rău să fie în cazul în care tranzacția se încheie.

Orice întrebări suplimentare,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom răspunde în termen de 24 de ore.

Etichete: lira italiană brățară, alb pulseras, texturate piele brățară, șurub bratari, bratara piele barbati, bronz șurub brățară, bijuterii pentru femei set, bratara de sex masculin, pulseras brand, bratara barbati din otel inoxidabil.

Fisa tehnica

Compatibilitate Toate Compatibile
Numărul De Model Nici unul
Forma\model Pene
Gen Unisex
Metale De Tip Aliaj De Zinc
Fine sau de Moda Moda
Incuietoare Tip Dantelă-up
Tip Lanț Coarda Lanț
Greutate Aprox 30g
Stil Casual/Sport
Nume De Brand LUOBOTOU
Bratari Tip Bratari Wrap
Lungime reglabil 18cm-23cm
Material Piele
Tip De Element Bratari
Setarea Tip Nici unul

Recenzii

Scrie o recenzie

Noi Multistrat 4 Buc/set Vintage Cerc Maple Leaf Farmecul Maro din Piele Neagra Barbati Bratari Pentru Femei Femme Homme de sex Masculin Bijuterii

Noi Multistrat 4 Buc/set Vintage Cerc Maple Leaf Farmecul Maro din Piele Neagra Barbati Bratari Pentru Femei Femme Homme de sex Masculin Bijuterii

Produse similare: