Noi Frunze Umidificator Cu Ultrasunete Mini Usb Fogger Condus Purificator De Aromoterapie Ulei Esențial Difuzor Odorizant Auto

Produs nou

1 Produse

In stoc

39.31lei

-21%

49.76lei

Distribuiti

Informatii

Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

De ÎNALTĂ CALITATE :ABS ,PP, design cilindric, un tratament Special de suprafata cu piele-cum ar fi buna de Presă, oferindu-vă o experiență diferită.

O CHEIE OPETATION:UN comutator cu cheie.Operație simplă,Control ceață cu LED-uri colorate mini-lumina de noapte cu un simplu Apăsați sensibile la buton .Ore de lucru de aproximativ 3-5 ore, care merge mână în mână cu o zi de lucru sau o noapte de somn bun.

PROTEJA SĂNĂTATEA DUMNEAVOASTRĂ ȘI în condiții de SIGURANȚĂ: umiditate Scăzută poate duce la tuse uscată, iritată sinusurilor, mancarimi ale ochilor, și piele uscată.Ce se întâmplă dacă ai putea adăuga cu ușurință umiditatea din aer de casa ta pentru a vă ajuta să dormi mai bine, respir mai bine, tuse mai puțin, pentru a preveni uscarea sinusurilor, sângerări nazale, precum pielea uscata!

CREAȚI UN MEDIU CONFORTABIL:Umidificare, Elimina praful, purifica aerul murdar în spațiul închis în interiorul mașinii, pentru a preveni rece, poate scapa de electricitate statică, steril umidificare, elimina oboseala, da o stare de bine.Îmbunătățirea mediului de umiditate și de curățenie.Prin urmare, este foarte potrivit pentru familiile cu bătrâni și copii, și poate preveni, de asemenea, iarna gripa germeni.

MINI DIMENSIUNE ȘI UȘOR UMIDIFICATOR de AER: Perfect pentru utilizarea la nou-născuți, copii, birou, living, masina sau de călătorie cu ușurință.vă puteți bucura de umidificator oriunde și de a îmbunătăți calitatea vieții.

culoare: Alb/Albastru/Negru

Modul de alimentare:USB

Putere:1.5 W

dimensiune: 15*5.4 cm

Frunze de umidificator:Masina de Hidratare DC5V 150ML

Odorizant auto :auto purificator de aer umidificator masina

Ceasca frunze umidificator:LED Lumina de Noapte Umidificator

Aromoterapie difuzoare:Aroma de Ulei Esential de Difuzor

Noul USB Mini Umidificator:Umidificare, Aromoterapie mașină,filtru de ceață

Lista de produse:

1* Umidificator

1* cablu USB

1* manual de Instrucțiuni

1* Bumbac rod

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: drăguț umidificator de aer, ulei esențial difuzor, patio, ulei umidificator difuzoare, ghirlanda usb, ulei esential difuzor umidificator, aromoterapie difuze, umidificator de aer pentru acasă, difuze, umidificator de aer, ulei esențial difuze, umidificator de aer, ulei esențial difuzor mare.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Tensiune (V) 220V
Putere (W) 2W
Metoda De Umidificare Ceață De Descărcare De Gestiune
Zgomot 36db
Certificare Nici unul
Capacitate 1L
Nume De Brand Cikuso

Recenzii

Scrie o recenzie

Noi Frunze Umidificator Cu Ultrasunete Mini Usb Fogger Condus Purificator De Aromoterapie Ulei Esențial Difuzor Odorizant Auto

Noi Frunze Umidificator Cu Ultrasunete Mini Usb Fogger Condus Purificator De Aromoterapie Ulei Esențial Difuzor Odorizant Auto

Produse similare: