3.5-13 14" Trifoi Stil Motocicleta Scooter Mini Biciclete E-Bike Baterie Coș De Gunoi De Frână De Argint Din Spate Janta

Produs nou

1 Produse

In stoc

123.37lei

-22%

158.18lei

Distribuiti

Informatii

3.5-13 14" Trifoi Stil Motocicleta Scooter Mini Biciclete E-Bike Baterie Coș De Gunoi De Frână De Argint Din Spate Janta

Extrem de răcire eficient,Usoare din aliaj de aluminiu finisaj,Necesară nici o modificare pentru a instala și direct bolt pe înlocuire

Montarea

Universal Se Potrivesc Pentru Mai Multe Scuter,E-Biciclete,Mini Biciclete,

Caracteristici:

100% de Brand Nou,Niciodata Montat,Durabile și de înaltă calitate.

Material: Aluminiu

Culoare : Alb

Diametrul jantei : 14 inch

Rim Latime : 10.3 inch

Rim Greutate : 3.8 kg

Anvelope Dimensiune: 3.5" * 13"

Ușor de instalat ,fără instrucțiuni de instalare

Pachetul include:

1x Roata Rim

acceptam Alipay,Paypal,Visa,Master Card,Western Union,Moneybookers și Card de Debit ca metoda de plata.

Plata trebuie să fie primite în termen de 7 zile de la încheierea licitației,dacă nu se poate face plata,va rugam sa ne contactati,va vom ajuta să verificați dacă există vreo problemă pe ea.

Mai mult de Plată imformation vă rugăm să faceți Clic pe Magazinul Nostru Politică

Acestea sunt în general expediate în termen de 1 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.Cumpărătorii au întreaga responsabilitate pentru a ne oferi corect adresa de livrare.Dacă cumpărătorul vreau schimba adresa de livrare trebuie să ne furnizați adresa de livrare pe pagina de verificare inainte de plata.Orice modificare de adresă, după verificare nu va fi considerat ca valabil.

Putem livra produsele noastre Prin China Post Air Mail Cu Numărul de Urmărire.După 3-5 zile ne trimite, puteți urmări informații de transport maritim în China Post-ul.

Dacă doriți pentru a Navei de către EMS,DHL,FedEx,UPS,TNT,AAE sau Alte Express,vă Rugăm să ne Contactați.

Mai mult Transport imformation vă rugăm să faceți Clic pe Magazinul Nostru Politică.

Dacă aveți întrebări cu privire la următoarele probleme, vă rugăm să ne contactați imediat !

Nu satisface element.

Articol nu se potrivesc la masina ta perfectă.

Element de venit este de defecte, rupte sau incomplete.

Nu primiți produsul în termen de 24 de zile.

Primiți elementul greșit

Dacă produsul este evaluată la problema de mai sus.Cumpărătorii vor primi o rambursare completă sau parțială, sau un produs de înlocuire sau piese de schimb.Atunci când cumpărătorii sunt rugați să trimită înapoi elementul defect, un înlocuitor va fi trimis la cumpărători, după care produsul returnat este primit.Ne asumăm întreaga responsabilitate pentru taxa poștale.Produsele de înlocuire sunt prevăzute cu aceeași garanție ca produsele returnate.

Mai mult de Garanție imformation vă rugăm să faceți Clic pe Magazinul Nostru Politică.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să e-mail la noi, fără a ezita.Personalul nostru prietenos vă va răspunde la e-mailuri imediat și de a ajuta pentru a asigura procesul de cumpărare ușor și neted!.

Serviciul nostru pentru clienți Ore de luni-sambata de la 9:00 - 21:00 ( HongKong Timp GMT+8:00}

Cumpărătorii se recomandă să lăsați un feedback-ul pozitiv pe elemente pe care le primiți, dacă sunt fericit cu achiziționarea și servicii.Vom lăsa în mod automat un feedback pozitiv pentru cumpărătorii în același timp, atunci când veți plăti pentru articolul nostru.

Obiectivul nostru este de a câștiga pozitive si 5 stele feedback-ul în toate categoriile.Deci, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru sau negativ.feedback-ul sau dacă doriți să lăsați mai puțin de 5 stele, astfel încât să ne putem rezolva problemele cât mai curând posibil.

Mai mult Politica imformation vă rugăm să faceți Clic pe Magazinul Nostru Politică.

Etichete: bicicleta e 21, 13 rim, dirt bike roata din spate, 12 inch roata scuter, flj, bicicleta e 40, cosul de grădină, mini tractor, buzunar bicicleta roata din spate, wheel loader.

Fisa tehnica

Tip De Material Aluminiu
Diametrul Jantei 14 inch
Rim Greutate 3.8 KG
Origine NC(de Origine)
Spline 19
Numele Modelului Universal
Rim Rulment 6300
Lățimea jantei 10.8 CM

Recenzii

Scrie o recenzie

3.5-13 14

3.5-13 14" Trifoi Stil Motocicleta Scooter Mini Biciclete E-Bike Baterie Coș De Gunoi De Frână De Argint Din Spate Janta

Produse similare: