Cadă Plug Baie De Pop-Up De Deșeuri Dop De Etanșare Alamă Baie, Cadă Scurgere Picurator Filtru Durabil Universal Sări De Drenaj Filtru

Produs nou

1 Produse

In stoc

15.53lei

-29%

21.90lei

Distribuiti

Informatii

Cadă Plug Baie De Pop-Up De Deșeuri Dop De Etanșare Alamă Baie, Cadă Scurgere Picurator Filtru Durabil Universal Sări De Drenaj Filtru Separator

Puncte: 1、Universal Filtru: universal chiuvetă sări de drenaj filtru este explozie-dovada și anti-crack-gros din oțel inoxidabil, formate integral, nici o scurgere de apă.

2、Structură Simplă: Pop-up chiuveta baie dop de scurgere, cu coș, oricine poate instala ferestre pop-up țeavă de scurgere, datorită structurii sale simple, nu sunt necesare instrumente, doar scoate vechea țeavă de scurgere și a introduce sări de bază să-l completeze.

3、Cadă Mufa: mufa cadă și filtrul poate fi curățat pentru a preveni păr și obiecte de valoare de la care curge în cadă și de a preveni inutile blocaj.

4、Silicon Garnituri: chiuveta baie bușonul de golire este îngroșat cu trepte de silicon de garnituri, nu este nevoie de lipici.

5、Capacul: Această capacul poate preveni canale de bruiaj, pentru a preveni scurgerea mirosuri, și să vă bucurați de aer curat din casa ta.Capacul pentru chiuveta de la baie, de uz casnic spălătorie piscină exterioară, cadă, mop piscină.

Caietul de sarcini:

Material: cupru corp/garnitura de silicon

Dimensiune: așa cum se arată

Caietul de sarcini: mic capac, capac mare

Dimensiune/diametru: mic acoperire: aproximativ 35 mm/1.38 în mare acoperire: aproximativ 65,8 mm/2.59 în

Lista De Ambalare:

1*Cadă Plug

Note:

1. Vă rugăm să confirmați dimensiunea produsului înainte de cumpărare, produsul diametrul este de aproximativ 35 mm/1.38 în, aproximativ 65,8 mm/2.59 în.

2. Culoarea afișată poate fi ușor diferită de culoarea reală din cauza monitorului și rezoluția ecranului.

3. Compara dimensiunea detaliate cu dimensiunea.Datorită măsurare manual, te rog, permite o toleranță de aproximativ 1-3cm/0.39-1,18 in.

Etichete: disc de cupru, bide duș, lingura strecuratoare inox, leopard print inel, pop-filtru microfon podmic, pop-filtru microfon căști, g inel de jucării sexuale, oana inel de alama, alamă bijuterii, butoi baie.

Fisa tehnica

Material 1 toate copper corp/garnitura de silicon
Material Din Oțel Inoxidabil, Alama
Numărul De Model Cadă Plug Universal Durabil Sări De Drenaj Filtru Separator, Universal Chiuvetă Sări De Scurgere Filtru
Origine AE(de Origine), NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Cadă Plug Baie De Pop-Up De Deșeuri Dop De Etanșare Alamă Baie, Cadă Scurgere Picurator Filtru Durabil Universal Sări De Drenaj Filtru

Cadă Plug Baie De Pop-Up De Deșeuri Dop De Etanșare Alamă Baie, Cadă Scurgere Picurator Filtru Durabil Universal Sări De Drenaj Filtru

Produse similare: