Rezumat Simplu Stil Industrial Panza Pictura Modernă Geometrice Arta de Perete Postere si Printuri Poza Perete pentru Living Decorul Camerei

Produs nou

1 Produse

In stoc

8.29lei

-48%

16.24lei

Distribuiti

Informatii

Bine ati venit la magazinul meu, care oferă 100% garantat picturi de calitate.Prețuri rezonabile și atenția clienților sunt principalele noastre obiective.

Puteți plasa comanda direct și vom imprima și de a asigura livrarea cât mai repede posibil.Dacă aveți orice întrebări, puteți contacta serviciul clienți.

Notă

1. Nici un cadru ! ! !Doar panza pictura!

2. Dacă ai nevoie de o altă dimensiune, vă rugăm să ne contactați și vom personalizate pentru tine.

3. Urmați acest magazin pentru a se bucura mai multe oferte și reduceri!

4. Nu există nici un chenar alb în mod implicit .Dacă aveți nevoie de un chenar alb, vă rugăm să contactați serviciul clienți.

Panza picturi sunt realizate din pânză de înaltă calitate, care sunt proiectate special pentru imprimare panza.De înaltă calitate, panza este mediu, rezistent la apă și durabil.

De mai sus este dimensiunea diagramă, dacă aveți nevoie de alte dimensiuni speciale, vă rugăm să contactați-mă.

În magazinul nostru, tablouri canvas sub 20cm (7.87 inch) va fi trimis în plicuri, dar peste 20cm va fi trimis în greu și în condiții de siguranță de ambalare a tuburilor.Este recomandat să cumpere de mari dimensiuni, tablouri canvas, pentru că pot evita deteriorarea mărfurilor în timpul transportului.În cazul în care mărfurile sunt deteriorate în timpul transportului, vă rugăm să contactați-mă în timp.Eu vă va ajuta să rezolve problema.

Pastravariabologa.ro acceptă Visa, Boleto, Master Card, Maestro Card de Debit, Western Union, WebMoney, QIWI și Transferul Prin Bănci.Dacă aveți în continuare întrebări cu privire la plata, nu ezitați să ne contactați.

Vă rugăm să asigurați-vă că adresa și informațiile sunt corecte înainte de a face plata.Magazinul nostru va procesa comanda și trimite numărul de urmărire de informații de logistică în termen de 4 zile lucrătoare.Dacă aveți cerințe speciale pentru timpul de livrare si logistica canale sau nevoie pentru a schimba adresa, vă rugăm să contactați-mă în timp. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea o laudă de cinci stele.Vom fi foarte recunoscător pentru tine.Dacă există lucruri neplăcute în timpul procesului de cumpărături care te fac nemulțumiți de produsele noastre, vă rugăm să contactați cât mai curând posibil, iar noi vă va ajuta să rezolve toate problemele imediat.Vă mulțumesc pentru cooperare.Vă doresc un cumpărături fericit.

Etichete: stilul industrial urban decoratiuni, stil grecesc decorare, rustic, stil de decorare, clasic stil de decorare, industriale antichități decorare, țara stil de decorare, engleză stil de decorare, hamptons stil de decorare, romantic industriale decorare, stil mexican decorare.

Fisa tehnica

Modul cadru Oglinzi Fara Rama
Subiecte rezumat
Tip Panza Tiparituri
Baza De Sprijin Panza
Este Dispozitiv Inteligent No
Mediu Cerneala Rezistenta La Apa
Original Da
Stil Modern
Cadru No
Forma Dreptunghi Verticale
Numărul De Model 21316WXY10
Technics Vopsire Prin Pulverizare
Nume De Brand Carmin
Origine NC(de Origine)
Material Panza

Recenzii

Scrie o recenzie

Rezumat Simplu Stil Industrial Panza Pictura Modernă Geometrice Arta de Perete Postere si Printuri Poza Perete pentru Living Decorul Camerei

Rezumat Simplu Stil Industrial Panza Pictura Modernă Geometrice Arta de Perete Postere si Printuri Poza Perete pentru Living Decorul Camerei

Produse similare: