1/8PCS Solar Led Lumina Pâlpâitoare Dans Flacără Torch de Iluminat rezistent la apa Lampa de Exterior Pentru Gradina Decor Peisaj Gazon Calea

Produs nou

1 Produse

In stoc

41.22lei

-45%

74.95lei

Distribuiti

Informatii

Bine ati venit la Magazinul Nostru

Notă

1.Dacă nu există nici o utilizare sau gratuit pentru o perioadă lungă de timp, bateria poate fi de la putere și trebuie să fie reîncărcată înainte de reutilizare.

2. Într-un moment sau loc cu insuffcient lumina sau dim sunnight, mai mult de încărcare este necesar, suficient de energie electrică.

3.Atunci când bateria este descărcată, Solar Lanterna Lumini în aer liber poate fi anormală în luminozitate, așa că ar trebui să fie percepute de cât mai curând posibil.

Caietul de sarcini:

Caracteristică:

✔ SUPERB DANS FLĂCĂRI de PROIECTARE: în aer liber lumina solara in lumina lanterna este o alternativă sigură la real "flăcări", — Led-uri în lumină aruncat-o în condiții de siguranță, moale, starea de spirit consolidarea strălucire.Înălțimea efectivă este de aproximativ 58.5 cm.

✔ SOLAR POWERED: Acest dans flacără torch light colectează energia solară toată ziua sub lumina directă a soarelui, apoi se aprinde automat la lăsarea serii.Lumina ruleaza pe energie solară, astfel încât să puteți plasa oriunde în lumina directă a soarelui!

✔ VREME DOVADA: rezistent la apă și Durabil, acest dans flacără torch light a fost construit pentru a rezista toate tipurile de vreme pe tot parcursul anului.

✔ CONFIGURARE UȘOARĂ: Fără cabluri necesare, pur și simplu instalați-l oriunde doriți și bucurați-vă de cald lumina lanterna.

✔ RAPID și UȘOR de INSTALARE: cabluri Nu este necesar, pur și simplu instalați-l oriunde doriți (sub lumina directă a soarelui) și bucurați-vă de cald lumina lanterna.

✔ TIMP de LUCRU LUNG - Built-in baterie reîncărcabilă.Lumina pana la 12 ore după încărcat complet.Timp de încărcare: 8 ore.

Sfaturi Cald:

1.Înainte de prima utilizare, încărcați de lumină pentru două zile insorite.

2.Vă rugăm să asigurați-vă că comutatorul este pe înainte de a utiliza.

(Vă rugăm să acopere panou solar cu mâna,dacă lanterna sus arată comutatorul este pe,ortherwise comutatorul este oprit)

3.Dacă capacitatea bateriei se reduce de-a lungul timpului, sting lumina timp de 3-5 zile însorite, în scopul de a stimula baterii.

4.Vă rugăm să încărcați lumini sub lumina soarelui de peste 5 ore înainte de prima utilizare.

5.Vremea va afecta luminile timp de lucru.

LED-URI: 12BUC

Baterie Li-ion: 3.7 V 2200mAh

Timp de incarcare: 8 ore

Timp de lucru: Până la 12 ore după încărcat complet

On/Off: lumina de control

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-1-3mm diferă datorită măsurare manual.

2.Datorită diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate arăta culoarea reală a elementului.

3.Vă mulțumim pentru dvs. de înțeles.

Etichete: multă lumină în aer liber, lampa solara in aer liber, iarba de gazon, sistemul, lampa de gradina, gradina led solare, vktech lumina solară lawn, decor pentru gradina, sola lumini de gradina, lampa de gradina solara.

Fisa tehnica

Certificare Nici unul
Tip De Element Lămpile De Gazon
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand PDQ
Este De Becuri Incluse Da

Recenzii

Scrie o recenzie

1/8PCS Solar Led Lumina Pâlpâitoare Dans Flacără Torch de Iluminat rezistent la apa Lampa de Exterior Pentru Gradina Decor Peisaj Gazon Calea

1/8PCS Solar Led Lumina Pâlpâitoare Dans Flacără Torch de Iluminat rezistent la apa Lampa de Exterior Pentru Gradina Decor Peisaj Gazon Calea

Produse similare: