Cu Punga de Plastic A4 cu LED Lumina Pad Trei Nivel Estompat Tableta de Protecție pentru Ochi de Diamant Pictura Broderie Instrumente Accesorii

Produs nou

1 Produse

In stoc

16.99lei

-39%

28.31lei

Distribuiti

Informatii

Bine ati venit la Magazinul nume: nume Produs: A4 lumină LED-uri pad geantă de mână de Culoare: așa cum se arată Dimensiune: 37x29cm Pachetul Inclus: A4 geantă de mână de Caracteristici: 1.Design dublu-strat, de mare capacitate 2.Transportat de design, ușor de transportat 3.Interne impermeabil de protecție electronică și hârtie 4.Spatios si rafinat geantă de mână pentru a se potrivi IPOD, carduri, telefon mobil, computer, fișierele de lucru, portofel, servetele umede, pixuri, ochelari de soare, geanta sau alte obiecte în timp ce sunteți în aer liber, care este foarte convenabil.note: ●Despre culoare: Datorită diferenței de lumină și monitor, culoarea poate fi ușor diferită de imagine.dar va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini. ●Despre dimensiune: Manual de măsurare, pentru a evita 1-2 cm de eroare. .

Vă mulțumim pentru alegerea Vreau Magazin.vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a oferi produse de înaltă calitate și servicii.

noi întotdeauna verificați cu atenție înainte de expedierea mărfurilor, cu toate acestea, produsele pot obține daune în timpul de livrare.dacă întâmpinați probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile după primirea mărfurilor.Hai să rezolve problema cu tine .

Pentru orice motiv, dacă doriți doar pentru a returna produsele, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la primire.păstrați produsele în starea lor originală și să plătească costul de transport de la sine, va vom returna integral de la primirea produsului returnat.

dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne dea 5 stele.dacă pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit,

te rog, nu direct de a pleca de feedback negativ, contactati-ne, vom încerca noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți.

Mereu ne trimite bunurile în termen de 7 zile de la plata. 1, Dacă vă picătură de transport maritim , vă rugăm să ne contactați , ne putem pregăti mai mult de inventar , Nava repede (1-2 zile) . 2, Dacă doriți pentru a obține produsul în curând , vă rugăm să ne lăsați un mesaj pentru noi .multumesc .Orice probleme , vă rugăm să ne contactați în curând .Putem coopera unii cu prietenii.Oferim transport gratuit prin China post air mail și ePacket.Dacă doriți să specificați metoda de transport maritim, vă rugăm să plătească costul de transport maritim.Mai jos este estimat viteza de livrare pentru alegerea ta.Post air mail: 10-60 zile de Urmărire site-ul: local post office-ul ePacket: 7-25 zile de Urmărire site-ul: local post office-ul EMS express: 5-20 de zile de Urmărire site-ul: local post office-ul DHL express: 4-8 zile de Urmărire site-ul: dhl.com FedEx express: 4-8 zile de Urmărire site-ul: fedex.com *de mai Sus viteza de livrare doar pentru referință, ocupat de sezon, vremea rea poate provoca o întârziere. *Post air mail pentru țările Est-Europene, Sud-Americane țări poate dura mai mult de 60 de zile. *Exprima, de obicei, au taxe vamale problema, în acest caz, vă rugăm să coopereze vamale să plătească impozit.Faceți clic pentru a intra în obiectul produs

Etichete: trage tableta, cifre lacăt, stand a4 desen, a4 ultra led desen, led tableta, diamant vopsea, artist de șevalet, contact de culoare, a4 tableta, contact len.

Fisa tehnica

Model Tip Carouri
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Numărul de Culori 10-60
Stil Europa
Material Rășină, Oxford pânză
Zona Lipirea Plin
UTILIZAȚI 2 Potrivit pentru diamant pictura dimensiune 30X40 sau mai mici pentru transport ușor
Cadru No
Nume De Brand ioostar
Ambalajul Extern PUNGĂ DE HÂRTIE
Forma Single
Utilizarea Picturi, a4 cutie de lumină LED-uri, Instrumente, Accesorii, Geanta
Tip fermoar sac de depozitare
Origine NC(de Origine)
Caracteristică rezistent la apa, moistureproof și ușor de transportat
Forma De Diamant Pătrat
Dimensiune sac 28X38cm
UTILIZARE 1 diamant instrumente de pictură sac

Recenzii

Scrie o recenzie

Cu Punga de Plastic A4 cu LED Lumina Pad Trei Nivel Estompat Tableta de Protecție pentru Ochi de Diamant Pictura Broderie Instrumente Accesorii

Cu Punga de Plastic A4 cu LED Lumina Pad Trei Nivel Estompat Tableta de Protecție pentru Ochi de Diamant Pictura Broderie Instrumente Accesorii

Produse similare: