1 BUC 1.2x8mm din Oțel Eleganta din Dantela cu Balamale Segment de Cerc Inel de Nas Biberon Clicker Ureche Cartilajului Tragus Helix Buze Piercing Bijuterii

Produs nou

1 Produse

In stoc

8.58lei

-30%

12.41lei

Distribuiti

Informatii

1 BUC 1.2x8mm 100% din Oțel Eleganta din Dantela cu Balamale Segment de Cerc Inel de Nas Biberon Clicker Ureche Cartilajului Tragus Helix Buze Piercing Bijuterii

1. Material:Otel Chirurgical,

2. Ambalare, Inclusiv : 1 buc *Ureche Piercing

3.Culoare: Argint, Aur, Rose de aur

4.Szie:1.2x8mm

Bine ai venit ...

Nostru profesional companyis în derularea de afaceri în cele mai multe tipuri de bijuterii si accesorii de frumusete.Dacă sunteți un cumpărător persoană,vă rugăm să nu uitați să adăugați-ne la Magazinul tau Preferat de Lista .Dacă sunteți un angrosist sau distribuitor și, de asemenea, în căutarea pentru mulțumiți partener de afaceri în China, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prea.

PROFESIA FACE EXCELENTA !!MERITĂM ÎNCREDEREA TA !!

Vom avea mare grijă de ambalare în condiții de siguranță și transport .Vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna pentru a-l primească.Dacă acesta a fost rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul.În același timp, puteți face o fotografie și trimite-ne, vom rezolva problema la prima ora (aproape termen de 12 de ore).

Transport gratuit este disponibil numai pentru a trimite prin China Post Mici Pachete de plus sau Singapore Post Pachet Mic plus.Puteți, de asemenea, China Post Aer Înregistrat Mail sau ePacket.Produsele vor ajunge în 15~25 de zile lucrătoare.Dacă achiziționați mai mult și au nevoie de ele urgent, le putem trimite prin Exprimă, cum ar fi DHL sau EMS și așa mai departe.

Numele Transportatorului

Timpul estimat în Tranzit

Serviciu De Urmărire

DHL

Aproximativ 3-5 zile

www.dhl.com

UP

Aproximativ 3-5 zile

www.ups.com

EMS

Aproximativ 5-7 zile

www.ems.com

China Post Air Mail

Aproximativ 15-25 zile

www.intmail.183.com

Intermediul HKPOST transport gratuit

Aproximativ 15-20 de zile

www.hongkongpost.com

Dacă aveți nevoie de orice preț favorabil pentru rapid de transport maritim, bine ai venit să ne contactați.

Plata este de așteptat să fie primite în termen de 24 de ore după remiterea finalizată.După confirmarea de plată de succes și informații de transport maritim, vom aranja livrare in 2~3 zile.

Escrow nostru este de preferat metoda de plata.Acceptam, de asemenea, alte metode de plată, cum ar fi Transfer Bancar, Western Union, Card de Credit, Visa,Master Card etc. Dacă te întâlnești orice probleme de plată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Multumesc.

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii.Sincer vă invităm să plece de CINCI Stele și comentarii Pozitive atunci când sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Acesta va lua doar 30 de secunde.Vă mulțumesc!

Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să NU lăsați negativ și neutru feedback-ul înainte de comunicare.Vom verifica dacă o întoarcere sau de rambursare este posibilă în 24 de ore.Vă mulțumesc foarte mult!!!!

1. Pentru Culoare Nepotrivire: culoarea reală poate ușor diferite de imagini.Acest lucru ar putea fi cauzate de alte motive, cum ar fi ecranul de reflecție în monitor, efect de lumină și de alți factori.

2. Pentru clienții rus: vă Rugăm să completați corect în numele tău COMPLET de receptor.Pentru că funcția Politică în Rusia este destul de strict.Este vital pentru tine de a primi coletul rapid și cu succes.

Satisfactia Dumneavoastra Este Nostru Final Urmărire.Ceea Ce Am Spus Este Ceea Ce Facem !!!!

Etichete: embriodery hoop dantela, cerc ureche dantela, melodie de păr hoop, dantela cap hoop, retro baschet hoop, dantela cerc de nunta, hoop dantela roz, himera cerc păr, copiii dantela cerc, boem dantela cerc.

Fisa tehnica

dimensiune 1.2x8mm
Ambalare 1 buc x ploybag sau cutie de carton
Forma\model Runda
Picătură de transport maritim ? DA. Fără nici un vânzător de informare
Standarde De Siguranță CE standard, Nichel gratuit, Plumb
Funcția tragus cercel, elix Mreana Ureche Piercing
Metale De Tip Din Oțel Inoxidabil
Bijuterii Tip Plug & Tunel Bijuterii
Fine sau de Moda Moda
Stil TRENDY, Inel de nas
Nume De Brand Starstone
Material Cubic Zirconia, 100% Din Otel Chirurgical
Ecartament 16g, 1.2 mm
Tip De Element Bijuterii
Numărul De Model O1730
Face ridicata ? YES. Cheaper price for bigger order
Origine NC(de Origine)
Tip inele de nas, Biberon, inele de buze

Recenzii

Scrie o recenzie

1 BUC 1.2x8mm din Oțel Eleganta din Dantela cu Balamale Segment de Cerc Inel de Nas Biberon Clicker Ureche Cartilajului Tragus Helix Buze Piercing Bijuterii

1 BUC 1.2x8mm din Oțel Eleganta din Dantela cu Balamale Segment de Cerc Inel de Nas Biberon Clicker Ureche Cartilajului Tragus Helix Buze Piercing Bijuterii

Produse similare: