Noi Stretch Moale Scaun de luat Masa Capacului Protector Detașabil de Culoare Solidă Scaun Huse -Praf de Mobilier de Acasă Decor 1/2/4/6PCS

Produs nou

1 Produse

In stoc

1.29lei

-50%

2.62lei

Distribuiti

Informatii

Dragi Prieteni, bine ati venit la magazinul nostru !

Vești bune: Nou-veniți vor fi pregătite pentru urmașii noștri cu un plus de 1%-2% reduceri exclusive .Orice freebies sau fan zone de activități, va vom informa fanii noștri și urmașii la prima dată în fan clubului nostru sau e-mail.Promisiunea noastră adept va obține cel mai bun preț și servicii.Acțiune, fiind urmașii noștri, vânzător de top magazin, reducere continua, surpriza nu se opresc niciodata!

Dimensiuni:inaltime Spatar: inaltime Spatar 45-60cm, scaun lungimea de 40-50cm

Culoare: Ca imagine afișată

Material: Poliester

Ambalare: 1/2/4/6/buc x Huse

Caracteristici:

De înaltă calitate tesatura: Nu-pilling chiar a fost folosit pentru o perioadă lungă de timp, potrivit pentru cele mai multe dimensiuni de scaune.Vă rugăm să măsoare dimensiunea mai întâi înainte de a comanda.

Moda si Simplu: Materialul este moale si anti-ori, potrivit pentru patru sezoane, aduce un nou look pentru scaun.

Elasticitate excelenta: Usor pentru a fi instalate sau eliminate cu elastic band, pentru a proteja scaunul de pete, zgârieturi în viața de zi cu zi.

Elegant Decor Acasă:Furnizarea de un mod elegant de a-ti scaunul.Mașină sau de mână lavabil.

Multi Ocazii: Spandex tesatura huse scaun poate fi folosit pe scaune în hotel, nunta, banchet, cină, săli de conferință, celebrare, ceremonie, și sala de mese de familie decor etc.

Colaborarea cu ridicata și picătură de transport maritim:

Pentru en-gros: oferim reducere si transport GRATUIT prin EXPRESS, care durează 3-8 zile pentru a ajunge.

Pentru picătură de transport maritim: vom trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Cum de a urmări coletul?

Puteți urmări coletul pe site-ul cu numărul de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați.Vom extinde pentru tine.Așa că banii si comanda va fi protejat de Pastravariabologa.ro.

Etichete: scaun de acoperire alb, scaun bar, scaun, scaun acoperitoare, scaun de acoperire pentru, spandex acoperă scaun pentru scaune pliante, copilul elf, coral banchet huse, fotoliu scaun de acoperire mare, scaun de sex, chineză scaun.

Fisa tehnica

Utilizarea Scaun Nunta, Hotelul Scaun, Scaun De Plajă, Scaun Banchet
Origine NC(de Origine)
Feature3 tipărite scaun de acoperire
Model TIPĂRITE
Material Poliester / Bumbac
Numărul De Model M161920
Feature1 Scaun De Acoperire
Feature2 Scaun de luat masa acoperi
Stil Modern

Recenzii

Scrie o recenzie

Noi Stretch Moale Scaun de luat Masa Capacului Protector Detașabil de Culoare Solidă Scaun Huse -Praf de Mobilier de Acasă Decor 1/2/4/6PCS

Noi Stretch Moale Scaun de luat Masa Capacului Protector Detașabil de Culoare Solidă Scaun Huse -Praf de Mobilier de Acasă Decor 1/2/4/6PCS

Produse similare: