Dropshipping 7PCS Eco-friendly din Lemn Set Tacamuri Bambus, Paie Set Cu Pânză de Sac Cuțite Furculiță Lingură Betisoarele de Călătorie

Produs nou

1 Produse

In stoc

6.62lei

-50%

13.24lei

Distribuiti

Informatii

Ecologice din Lemn Reutilizabile Ustensile 7 Piese Set de călătorie Furculiță,Lingură,Cuțit,Betisoarele,Paie,Paie Perie de Curățare Bambus Set de Tacâmuri

Pachetul include:

1 buc x Lingura de 20cm

1 buc x Furculita 20cm

1 buc x 20cm Cutit

1 buc x Paie 19cm

1Pair de x Bețișoare 20cm

1 buc x perie de Curățare 20cm

1 buc x Husă 22*19cm

Culoare: bej / verde

(Notă: vă Rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare și o ușoară diferență de culoare cauzate de lumină și ecran.)

ANTI-BACTERIENE – spre Deosebire de plastic și argintărie ustensile, bambus are inerente proprietati antibacteriene si antifungice, care ține acest reutilizabile tacâmuri set de călătorie în condiții de siguranță și gratuit de nocive în aer liber de germeni, ținându-vă sănătos.

NON-TOXICE – din lemn și mănâncă ustensile, puteți minimiza consumul de substanțe chimice nocive BPA, de obicei găsite în toate elementele din plastic și plastic nano-particule.

ECO-FRIENDLY – Cu bambus portabil ustensile, nu doar de a te menține sănătos, dar, de asemenea, ajută la reducerea deșeurilor de plastic și de a face această lume un loc mai verde.

LIGHWEIGHT, la ÎNDEMÂNĂ ȘI PORTABIL – Acest reutilizabile set de tacâmuri este produsul perfect pentru tine, dacă vă deplasați și să mănânce afară de o mulțime.Indiferent unde te duci, veți avea întotdeauna bambus cutulery gata pentru tine.

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat?

Pentru en-gros,noi va oferim discount.

Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Cum pot urmări coletul meu?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Etichete: furculița de desert, set tacamuri din bambus, cowboy, bambus furculita cutit lingura set, din lemn, piese de epocă, stivuitor jucărie, plastic de călătorie set de tacâmuri, lingura de paie, pălărie cowgirl, produse de bambus cazuri.

Fisa tehnica

Material Bambus, Organic De Bambus
Furca lungime 20cm
Numărul de Utilizatori 1
Type2 portabil de bambus set de tacâmuri
Cuțit lungime 20cm
Stil Vest
Tehnica Frost
Pai Lungime 19cm
Model Tip Solid
perie lungime 20cm
Betisoarele lungime 20cm
Certificare Standard UE
Numărul De Model 1224
Husă De Culoare Verde/Bej
Producție Lingura/Furculita/Cutit/Bețișoare Kit
type1 ustensila din lemn de bambus
Cină Tip Cină Seturi, Set Tacamuri
include Lingura/Furculita/Cutit/Betisoare/Paie/paie curat
Caracteristică Eco-Friendly, Aprovizionat
Lingura lungime 20cm
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Dropshipping 7PCS Eco-friendly din Lemn Set Tacamuri Bambus, Paie Set Cu Pânză de Sac Cuțite Furculiță Lingură Betisoarele de Călătorie

Dropshipping 7PCS Eco-friendly din Lemn Set Tacamuri Bambus, Paie Set Cu Pânză de Sac Cuțite Furculiță Lingură Betisoarele de Călătorie

Produse similare: