1 Rola Banda de Sân Femeile de Ridicare a Sânilor Bandă Invizibil Strapless Push-up Sutien pentru Instant Lifting Adeziv Bandă de Ridicare a Sânilor

Produs nou

1 Produse

In stoc

4.41lei

-35%

6.79lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

*1. Culoare: negru, piele,Maro

*2. Material: bumbac, spandex

*3. Lungime: 5m

*4. Latime: 5 cm/7.5 cm

*5. Spalare: nu se spele de mână

*6. Ori de utilizare: aproximativ 15 ori normale de utilizare, în conformitate cu purtarea metodă și dimensiunea piept

*7. Utilizare: de unică folosință, cu o durată de aproximativ 6-8 ore.Acesta poate fi folosit pentru zi cu zi de potrivire, înot, scufundări, sport, etc.

Caracteristici:

*1. Ușor și Moale: Fabricate din mare conținut de bumbac și fibre elastice pentru mai multă lejeritate și elasticitate, care poate fi întins până la 180%.

*2. Eficient si Util: Acesta poate fi folosit pentru a sculpta bust curbe, pentru a îmbunătăți galactoree, reduce umflarea, etc.

*3. Rezistent la apă & de Sudoare wicking: Piele-friendly, confortabil, anti-alergice si respirabil, care este potrivit pentru înot, sala de fitness, și alte programe de antrenament.

*4. Invizibil sub Haine: Snug-fit design excelent pentru bust lift efecte, care pot fi tăiate pentru a asocia cu sutiene sub o varietate de articole de îmbrăcăminte.

*5. Sport echipamente de Protectie: Prevenirea degetul leziuni, entorse, coloanei vertebrale cervicale, cot de tenis, dureri articulare, și umăr înghețat, de a proteja rectus abdominis, mușchii intercostali și pe coapse.

Măsuri Preventive:

*1. În cazul în care pielea este inflamata sau răniți, vă rugăm să evitați lipirea direct pe zona.

*2. Pentru piele folosesc numai, vă rugăm să evitați pete pe păr.

*3. Curățați suprafața pielii înainte de utilizare.

*4. Vă rugăm să folosiți bandă adezivă corect, și nu se lipesc materiale de etanșare de pe banda adezivă.

*5. Dacă aveți simptome alergice în timpul utilizării, vă rugăm să nu mai utilizați-l temporar.Dacă persistă, consultați un medic profesionist imediat.

*6. A se evita contactul cu umezeala și alte substanțe pe suprafața adezivă bandă adezivă, astfel încât să nu deteriora adezivul de proprietate.

*7. Găsi poziția corectă, stick punctul de fixare, apoi lipi banda pe piele uniform, se acoperă cu mușchi țintă într-o parțial poziție extinsă, și să încerce să-l termine în termen de 12 ori.

*8. Când ruperea benzii adezive, trageți-l într-o direcție de-a lungul direcției de păr fin, și apăsați ușor la capăt cu o mână să-l rupă de sus în jos.Nu-l rupe în mod repetat, astfel încât să nu provoace disconfort piele.

Pachetul Include:

1x Banda de Sân

Etichete: xs max leder caz.

Fisa tehnica

Tip De Element Crema
Ingredient 1
Gen De sex feminin
NET WT 1
Țara/Regiunea de Fabricație China
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand LAIKOU
Numărul Certificatului De 589456226
Utilizarea Fata
Numărul De Model ND210066
Caracteristică Banda Sutiene

Recenzii

Scrie o recenzie

1 Rola Banda de Sân Femeile de Ridicare a Sânilor Bandă Invizibil Strapless Push-up Sutien pentru Instant Lifting Adeziv Bandă de Ridicare a Sânilor

1 Rola Banda de Sân Femeile de Ridicare a Sânilor Bandă Invizibil Strapless Push-up Sutien pentru Instant Lifting Adeziv Bandă de Ridicare a Sânilor

Produse similare: