SEXYWG Yoga Pantaloni Sport Femei Jambiere Talie Mare de Fitness Pantaloni Sport fără Sudură Cârlige Fund de Ridicare Colanti de Formare de Funcționare Pantaloni

Produs nou

1 Produse

In stoc

54.09lei

-40%

90.15lei

Distribuiti

Informatii

1. Material: 80% nylon + 20% poliester .Jambiere material este cel mai moale material în jurul valorii de.Frumos permeabilitate la aer, Strut lucrurile în stil și în timp ce se confruntă cu cel mai înalt nivel de confort.

2. Slăbire Yoga Jambiere: Casual Sport Legging stick cu modele simple și cu linii ascuțite contur perfect de jos a curbei.

3.Ridicați fesele și de a crea un sexy și fermecător piersic fese.

4. Există un buzunar pe partea stângă, care este convenabil pentru stocarea telefoane mobile sau tastele atunci când exercită.

5. Stabilirea & Ocazii-oferă confort usoare, împreună cu sudoare de absorbție și umiditate wicking capacități.Acesta este conceput pentru a îmbunătăți feminin yoga de fitness experiență.Yoga jambiere poate fi folosit în gimnastica Pilates studio, sporturi în aer liber de zi cu zi și de agrement, Trecerea de la casual la elegant în câteva minute.Evidențiați accesorii preferate și tocuri, poate fi folosit pe tot parcursul anului.

1 Bucată Lungă De Pantaloni De Slabit .

Dacă aveți anyrequirements ,cum ar fi culoarea orsizeproblems ,vă rugăm să ne contactați în primul rând ,vom încerca pentru a se potrivi tine ,multumesc!!!!

DIMENSIUNEA DIAGRAMĂ

Dimensiune

Se potrivesc pentru Talie

Se potrivesc pentru Șold

Lungime

inch

cm

inch

cm

inch

cm

S

25.6-27.5

68-73

33.5-35.4

85-90

36.2

92

M

27.5-29.4

73-78

35.4-37.4

90-95

36.6

93

Am

29.4-31.3

78-83

37.4-39.4

95-100

37.0

94

XL

31.3-33.2

83-88

39.4-41.3

100-105

37.4

95

XXL

33.2-35.0

88-93

41.3-43.3

105-110

37.8

96

Notă : Manualul de măsurare va a 2-3cm în diferență , și 1 inch = 2,54 cm .

1. Poti face picătură de transport maritim?

am putea trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca de informații despre noi.Dar ar trebui să ne lase un rețineți că vă Rugăm să nu includ încasări.Acest lucru este pentru Picătură de Transport maritim!și atunci vom în funcție de cererea dumneavoastră de a trimite coletul.

2.Cum pot urmări coletul meu?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en ( Copiate în browser pentru a deschide ).

3. Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați în primul rând ,atunci noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci, coletul fiind protejate de Pastravariabologa.ro .

1.Vom accepta Paypal, Escrow, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro card de debit, WebMoney, transfer bancar, card de credit și orice puteți plăti pe Pastravariabologa.ro.

2.Escrow este cel mai bun de plată sigure pentru tine.

3.Aceasta este plata centrul de ajutor : http://help.Pastravariabologa.ro/categories_Payment.html.(Copiate în browser pentru a deschide)

4.Dacă aveți în continuare întrebări cu privire la plata, nu ezitați să ne contactați.

1.Vom trimite articole în termen de 3-5 zile după ce sistemul confirmă cumpărători de plată.

2.Va vom returna cumpărători în cazul în care cumpărătorii returnează elemente în termen de 15 zile de cumpărători primirea de articole pentru orice motiv .Cu toate acestea, cumpărătorii ar trebui să suporte întoarce de transport maritim de marfă și asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

3.Produsele sunt expediate prin Pastravariabologa.ro Standard de Transport maritim, China Post Aer Înregistrat Mail, ePacket, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 35 de bussiness zile.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 60 de zile lucrătoare.

4.Dacă doriți să obțineți elementul mai repede, vă rugăm să ne contactați pentru a plăti costurile suplimentare de transport, va putem oferi următoarele mai rapid și mai ieftin moduri de transport: DHL, EMS, Fedex.Prin aceste modalități, puteți obține elementul în termen de aproximativ 5-7 zile lucrătoare.

Vă rugăm să notă: Pentru clienții și de vreme, poate, uneori, se va întârzia un timp, dar ne vom extinde timpul de livrare pentru tine, așa că, vă rog, așteptați ceva mai mult timp, cu răbdare.

1.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

2.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: shein tricou, picioare blugi cu fermoar pentru femei, yoga pantaloni femei pachet, sexy fund pantaloni de yoga, set yoga, pantaloni de yoga pentru femei verzi, dar plug, cumpara pantaloni pentru femei, uzură yoga pentru femei, pantaloni de formare adulți.

Fisa tehnica

yoga pant Element Nume Femei Slăbire Exercițiu slab legging Pant de control chilotei pantaloni
Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
Origine NC(de Origine)
yoga pantaloni Tip de Element Îmbrăcăminte și Accesorii de Îmbrăcăminte pentru Femei-Apropiați-shapers
Tip De Element Lungime Completă
Material Poliester, Spandex
Tip Sport Yoga
yoga pantaloni Material 80% nylon + 20% polyest, fără sudură moale de Înaltă elatstic respirabil rezistent
Numărul De Model YD5010
yoga pantaloni se potrivesc pentru ocazie femei antrenament de fitness, yoga, dans, ciclism alergare sport jogging sport
yoga pant caracteristică De înaltă talie elatic bandă largă, reflectorizante bandă neagră, buna cusute, legging
pantaloni de yoga Numărul de Model feminino Body shaper Talie Antrenor Lenjerie de Corecție Pant
Tip De Închidere Talie Elastic
Tesatura Tip Alte
yoga pant Funcție burtica de control, pierderea in greutate, grăsime de compresie, Slim, Fundul Ridica, Forma corpului
Nume De Brand SEXYWG
Gen Femei
yoga pant Locul de Origine ShenZhen, China (Continentală), 100% noua sosire, De Înaltă Calitate, super elastic
Pantaloni Lungime Lungime Completă
yoga pantaloni se Potrivesc pentru Grup doamna, Fete, femei Postpartum Mama Fierbinte Pantaloni Sexy Fund de Ridicare Pantaloni
yoga pant Dimensiunea Femei S, M, Am Femei caldă Yoga Pantaloni Lungi Sport fitness Legging Strans

Recenzii

Scrie o recenzie

SEXYWG Yoga Pantaloni Sport Femei Jambiere Talie Mare de Fitness Pantaloni Sport fără Sudură Cârlige Fund de Ridicare Colanti de Formare de Funcționare Pantaloni

SEXYWG Yoga Pantaloni Sport Femei Jambiere Talie Mare de Fitness Pantaloni Sport fără Sudură Cârlige Fund de Ridicare Colanti de Formare de Funcționare Pantaloni

Produse similare: