Protector Caz+Model Imprimat Curea Pentru Apple Watch Band 42mm 38mm 40mm Silicon 44mm Watchband Pentru iWatch Serie SE 6 5 4 3 2

Produs nou

1 Produse

In stoc

10.58lei

-49%

21.15lei

Distribuiti

Informatii

1.Pentru Apple Watch Band 38mm 40mm 42mm 44mm

2.Set cu ochi-prinderea tipărite caz și trupa, diverse la modă și de frumos model se va face o frumoasă completare și un nou aspect elegant de ceas.

3.Protejeaza ecranul si marginile de la scuffs și zgârieturi.Acest caz oferă protecție completă pentru iwatch împotriva zgârieturilor,prafului, 360°protecție completă și de 99% mare transparență.

4.Benzi realizate din silicon premium materialul cu imprimarea avansată de artizanat.ei bine se potrivește cu diferite tinute si ocazii.Cazul este fabricat din premium din policarbonat, fără deformarea și decolorarea, protejeaza Ceasul și în jurul marginilor de socuri sau zgarieturi.

5.Pachetul include

1*uita-te la trupa (nu include alte )

1* uita-te la caz.

Feedback-ul 1.Ne bazăm pe Pastravariabologa.ro reputație și de satisfacție a clienților de a reuși,prin Urmare,feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi,vă rugăm să lăsați feedback-ul bun pentru noi dacă ne-ai mulțumit cu bunuri și servicii. 2.dacă aveți o întrebare sau problemă despre comanda dumneavoastră,vă rugăm să contactați-ne în loc de a da negetive feedback-ul și dispute,vom răspunde la tine cât mai curând posibil și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele. 3.Ne pasă de clienții noștri evaluate,și va încerca mereu să te ajute.Shippment 1.Va vom trimite pachetul în termen de 24-48 de ore de la plată.Și în funcție de țara dumneavoastră, pentru a alege cele mai bune de transport. 2.Simțiți-vă liber să ne Contactați cu orice întrebare,vă vom oferi răspuns satisfăcător.En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat? 1.Pentru en-gros de client,vă vom oferi prețul cu ridicata și gratuit de transport maritim expres (de exemplu DHL,EMS,Fedex...) care timpul de livrare este de aproximativ 3-7 zile (cu Excepția cazului în zone îndepărtate). 2.Pentru picătură de transport maritim client,vă vom trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pune nici informațiile noastre, în pachet.

Etichete: apple watch 2 trupa de metal, watchband pentru apple watch 4, iwatch curea, iwatch 4, watchband pentru apple watch 3, apple a uita-te pentru fata, apple watch curea plasă de 38mm, appl ceas trupa, curea pentru ceas appl, apple watch 4 și.

Fisa tehnica

Numărul De Model Pentru Apple Watch Band 42MM 38MM 40MM 44MM
Origine NC(de Origine)
Tip 3 Sport, Curea Silicon Pentru iWatch
Stil 2 Silicon Watchband Pentru Apple Watch 40mm 44mm
Nume De Brand Beiziye
Tip De Element Watchbands
Tip Watchband Pentru iWatch 42mm 38mm 40mm 44mm
Starea Noi cu tag-uri
Stil 1 Model imprimat Curea Pentru Apple Watch 42mm 38mm
Trupa Lungime 20cm
Tip 1 Pentru Apple Watch Model Imprimat Curea
Stil 3 pentru iwatch serie se 6 5 4 3 2 1
Stil 4 Protector Caz Pentru Apple Watch
Stil 5 Model Imprimat Curea Pentru Apple Watch
Stil 6 Banda Pentru Apple Watch 42mm 38mm
Incuietoare Tip Catarama De Metal
Trupa Tip De Material Silicon
tip 2 Protector Caz+Curea Pentru iWatch 40mm 44mm

Recenzii

Scrie o recenzie

Protector Caz+Model Imprimat Curea Pentru Apple Watch Band 42mm 38mm 40mm Silicon 44mm Watchband Pentru iWatch Serie SE 6 5 4 3 2

Protector Caz+Model Imprimat Curea Pentru Apple Watch Band 42mm 38mm 40mm Silicon 44mm Watchband Pentru iWatch Serie SE 6 5 4 3 2

Produse similare: