Elegant și Rafinat Picătură de Apă Argintiu Culoare Bratara Femei Extins 3 Culoare Zircon Cadou Bratara Fashion

Produs nou

1 Produse

In stoc

15.03lei

-29%

21.19lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristică:

100% de brand nou și de înaltă calitate.

Cantitate: 1

Material: otel Inoxidabil

Culoare:Violet, Roz, Pline De Culoare

Dimensiune: 17 cm + 3cm extins catarama

Pachetul de conținut: o bratara

Aplicabile pentru oferirea de cadouri: ceremonia de deschidere, aniversare, festivalul, nunta, ziua de nastere, de călătorie comemorare

Este elegant, creativ și plin de caracter, și este un accesoriu foarte util, care poate ilumina aspectul și, de asemenea, poate fi folosit ca un cadou.

notă:

1. Din cauza diferențelor de iluminat și diferențe între diferite ecrane, imaginile pot să nu reflecte culoarea reală a proiectului.Prin urmare, real bunurilor livrate va fi!

2. Cantitatea și dimensiunea: din Cauza toleranțele de fabricație și de manual de măsurători, pot exista mici diferențe între loturi.

Vă mulțumim pentru înțelegere! 3 Dacă sunteți mulțumit cu proiectele noastre și servicii, vă rugăm să luați un minut pentru a lăsa feedback-ul pozitiv de 5 stele, vom fi bucuroși să facă același lucru pentru tine și de a oferi mai multe reduceri pentru următoarea comandă. 4 bine ați venit la magazinul meu, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați!Dacă doriți rapid de transport, vă sugerez să alegeți o mai bună logistică metoda!Din moment liber logistica are o anumită perioadă de timp, odată ce ați alege liber logistică, vă rugăm să așteptați cu răbdare!Dacă nu ați primit bunurile pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să nu vă faceți griji, vă rugăm să nu deschizi dispute, litigii, vă rugăm să ne contactați, vom rezolva pentru tine!Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră, vă doresc un fericit cumpărături

Etichete: bratara argint femei, bijuterii de argint stetoscop, platinum moissanite brățară, bratara de afișare, bratara piatra, moisanite bratari, bratara femei, barbie bratara înger, etsy argint stetoscop brățară, brățară sau rose.

Fisa tehnica

Tip De Element Bratari
Tip Lanț Bratara Margele
Compatibilitate Toate Compatibile
Forma\model Geometrice
Bratari Tip Brățări
Gen Femei
Stil Drăguț/Romantic
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model 6893
Fine sau de Moda Moda
Material Piatra Semi-pretioasa
Metale De Tip Nici unul
Incuietoare Tip Ori Peste Incuietoare
Setarea Tip Nici unul

Recenzii

Scrie o recenzie

Elegant și Rafinat Picătură de Apă Argintiu Culoare Bratara Femei Extins 3 Culoare Zircon Cadou Bratara Fashion

Elegant și Rafinat Picătură de Apă Argintiu Culoare Bratara Femei Extins 3 Culoare Zircon Cadou Bratara Fashion

Produse similare: