Psihedelice pădure Meduze Tapiserie Trippy Colorat de pește Agățat de Perete Tapiserie pentru Acasă Cămin Fantezia Decor decor dormitor

Produs nou

1 Produse

In stoc

6.20lei

-39%

10.20lei

Distribuiti

Informatii

de la tine?

O: avantajele picătură de transport maritim de la noi: Navă ca un boss, lasa alții pentru noi.

1.Suntem un producător de încredere, cu un serviciu rapid, produse de inalta calitate si preturi competitive; e foarte probabil că va face bani.

2. Oferim siguranță dropshipping și va livra pentru tine, fără factură, materiale de marketing sau alte informații.

3. Oferim personalizare si produs exclusiv de servicii pentru tine mai bine pentru a consolida și proteja afacerea.Nu există nici MOQ.

4. Ne poate îndeplini comanda prin intermediul CSV sau XLS.

5.Ajunge la o anumită cantitate de dropship comenzi, oferim gratuit pentru tine.

Daca ai nevoie de poze fara watermark, puteți descărca de pe pagina de descriere a produsului.Dacă nu există imagini adecvate, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Suntem foarte dornici de a ajuta și doresc să construiască un puternic parteneriat de afaceri cu tine.

Q: Pot obține mai multe reduceri?

O: vă Mulțumim pentru interesul dumneavoastră în produsele noastre.Există sumă fixă pe discount și cupoane în magazinul nostru, puteți să-l utilizați, dacă îndeplinesc condițiile.Nu putem oferi mai multe reduceri din prețul nostru enumerate a fost atent calculat și frunze de profit limitat deja, sper că puteți înțelege.

Q: Pot personaliza produsul?

A: putem personaliza designul și dimensiunea pentru cele mai multe de origine textile articole din magazinul nostru.Inclusiv: Plapuma, perna, perna, tapiserie, patura, prosop de plajă, față de pernă și etc.

Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți pentru mai multe informații.

Q: de Ce limba rusă clienții trebuie să completeze informații pașaport?

O: Când ai de a face ordine, pașaportul informații vor fi cerute de obiceiurile locale în Rusia.Vă rugăm să fiți siguri că informațiile dvs. nu vor fi spus de la terțe părți, și este sigur pentru tine de a furniza informații de pe Pastravariabologa.ro.

Q: Când va fi expediată comanda mea?

O: Total avem nevoie pentru a aranja pachet termen de 1-3 zile, nu mai mult de 5 zile.Dacă e un ordin urgent, vă rog să remarci atunci când plasați comanda, sau contactați serviciul nostru pentru clienți pentru a îndemna pentru tine.

Q: Când pachetul ajunge?

O: pachetele ajung, de obicei, în 7~20 de zile lucrătoare, nu de numărare de sărbătoare și în weekend.Puteți vizualiza timpul de expediere imagine de țară la sfârșitul acestei pagini.

Î: de Întârziere logistică în Brazilia, Mexic și Chile.

O: Dacă coletul a sosit în țara dumneavoastră, sper să vă pot da un pic mai mult timp, deoarece sistemul poștal, în Brazilia, Mexic și Chile este de obicei lent.Dacă încă nu-l lua în termen de 2 săptămâni, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Q:eu nu sunt mulțumit cu elementul.

O: Rambursare sau de a Reveni după cum doriți!

Dacă nu sunteți mulțumit de produsul nostru, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți liber, putem vorbi pentru a remedia problema și să dea o mulțumit de răspuns.

Î: Ce este politica de returnare?

O: politica Noastră de returnare: daca e problema de calitate a bunurilor sau a mărfurilor trimite eroare, oferim servicii complete de rambursare; în Cazul în care cumpărătorii cumpărat greșit mărfurilor, cumpărătorul trebuie să plătească transportul mărfurilor reintroduse, nu poate fi, de asemenea, o rambursare completă.

Î: Când voi primi banii?

O: restituire va fi de procedură în termen de 3-15 zile de Pastravariabologa.ro.Dacă aveți unele probleme cu ea, vă rugăm să contactați cu Alipexpress customer service!Multumesc.

Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 24 de ore, serviciul de fericit garantat în noi.

Etichete: tapiserie fantezie medieval, oamenii fantezie, tapiserie de perete material trippy, fantezie tapiserie, povestea pădure decor, tapiserie de perete, cămin, japoneze tapiserie, moare fantezie, alien tapiserie.

Fisa tehnica

Model TIPĂRITE
Origine NC(de Origine)
Technics Non-țesute
Model Tip Florale
Stil Jacquard
Forma Rectangle
Material 100% Poliester

Recenzii

Scrie o recenzie

Psihedelice pădure Meduze Tapiserie Trippy Colorat de pește Agățat de Perete Tapiserie pentru Acasă Cămin Fantezia Decor decor dormitor

Psihedelice pădure Meduze Tapiserie Trippy Colorat de pește Agățat de Perete Tapiserie pentru Acasă Cămin Fantezia Decor decor dormitor

Produse similare: