2021 Epocă Falduri Femei Genți de mână de Designeri de Lux, Genți de mână de Brand Femei de Saci de Umăr de sex Feminin mini Top-Saci mâner sac Găleată

Produs nou

1 Produse

In stoc

99.18lei

-35%

152.60lei

Distribuiti

Informatii

ALB VIOLET Înălțime x lățime x adâncime 23 x 20 x 8 cm NEGRU ALBASTRU BEJ Inaltime x latime x adancime 28 x 23.5 x 9.7 cm *Noi sprijinim Picătură Navă , en-Gros și Personale Personalizate , bine ai venit să ne contactați .

1. Din cauza diferitelor metode de măsurare, de erori de măsurare în termen de 3 cm sunt inevitabile și acceptabil;

2. Culorile de pe monitorul computerului sau mobile pot fi ușor diferite de produsul real culori, în funcție de setările.

3. Modele de geanta poate fi un pic diferit din cauza a diferite producerea de timp și diferite de a produce loturi.Interior material pot fi diferite.Ne va livra produsul într-un mod aleator.

4. Este normal ca din piele miroase de la început.Pune geanta în afara de câteva zile ar fi mirosul disipa.

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.

Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de afaceri de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.

Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Cum pot urmări meu parecl?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Avem propriile noastre fabrici si marci, nu este suficient de inventar, calitatea produselor este absolut garantat, puteți contacta despre comenzi mari, pretul poate fi dat la cel mai mic.Și libertatea de a folosi comerciale livrare expres

Despre Feedback-Ul

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerilor, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Vă mulțumesc!

Dacă ești nemulțumit de ea, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negativ și feedback-ul neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și să te satisfac.Vă mulțumesc foarte mult!

Etichete: găleată tote, geanta brand de lux, de lux de designer geantă de mână kl, sac de talie brand de lux leopard, geanta chanel, 55 sac, geanta femei, sac găleată, îmbrăcăminte de brand de lux 2021, designer de lux dublu geantă de mână.

Fisa tehnica

Tip De Închidere Hasp
Forma Găleată
Spport Picătură de transport maritim
Interior Buzunar Pentru Telefon Mobil, Buzunar Interior Cu Fermoar
Duritate Moale
Se Potrivesc Pentru Femei/Fata/Doamna/Fashion Geanta Crossbody
Exterior Solid Geanta
Utilizare Femei De Moda Sac De Mesager
Tipuri de saci Genți de mână & Crossbody genti
Material Principal PU
Nume De Brand FSISLOVER
Decor Nici unul
Genți De Mână De Tip Saci De Umăr
Ocazie Versatil
Stil Vintage
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model G1065
Funcția De înaltă Calitate femei geantă de umăr
Tip De Element Genți de mână
Model Tip Cutat
Gen Femei
Numărul de Mânere/Curele Single
Materiale De Captuseala Poliester

Recenzii

Scrie o recenzie

2021 Epocă Falduri Femei Genți de mână de Designeri de Lux, Genți de mână de Brand Femei de Saci de Umăr de sex Feminin mini Top-Saci mâner sac Găleată

2021 Epocă Falduri Femei Genți de mână de Designeri de Lux, Genți de mână de Brand Femei de Saci de Umăr de sex Feminin mini Top-Saci mâner sac Găleată

Produse similare: