Dinamic Semnalizarea LED-uri Laterale Aripa Curge Lumina de Semnalizare Partea de Lampa Săgeată Pentru Ford Fiesta ST Linie MK8 2018 2019 PUMA 2020

Produs nou

1 Produse

In stoc

34.73lei

-34%

53.42lei

Distribuiti

Informatii

Dinamic Semnalizarea LED-uri Laterale Aripa Curge Lumina de Semnalizare Partea de Lampa Săgeată Pentru Ford Fiesta ST Linie MK8 2018 2019 PUMA 2020 Stare: 100% de Brand Nou, 100% testate în fabrică.Tip: Dinamice Secvențială Curge LED Lumina de Semnalizare Material: de Înaltă Calitate PC Shell + LED Tensiune: 12V Culoare LED: Galben/Amber /Albastru Culoare Carcasa: Negru Afumat Certificat: IP67 E-mark, CE, DOT, SAE Plasarea pe vehicul: stânga, dreapta, față Listă Include: 2 x LED-uri laterale marker light ( Stânga și Dreapta) Beneficii: Dinamic, de semnalizare,de derulare fără probleme.Mai ușor pentru a fi văzut de ceilalți șoferi atunci când vă sunt de cotitură la dreapta/stânga.Noul design Frumos .Da Masina ta un unic premium stilul de Euro, cu excelente LED-uri de iluminat și siguranță sporită.

Usor de instalat, pur și simplu scoateți-oglinda de sticlă pentru a avea acces la șuruburi/clipuri în interiorul și eliberați-le pentru a mai scoate capacul/de acoperire și înlocui direct OEM oglinda de semnalizare lampa de asamblare.

Pentru Ford Fiesta ST Linie MK8 2018 ✅✅✅✅✅✅

Pentru Ford Fiesta MK8 2019+ ✅✅✅✅✅✅

Pentru Ford PUMA 2020 ✅✅✅✅✅✅

Observație: Nu se potrivesc modelul din america de Nord sau america de Sud modelul!!!X X X X X X galben de semnalizare este plug and play instalare, foarte ușor și convenabil.Pentru blue light, prima ta alegere este de a conecta cu puddle light putere, dacă aveți.Sau te conecta cu oglinda laterală flip putere.Dacă nu aveți toate aceste două funcții, atunci trebuie să vă deschideți panoul ușii pentru a se conecta cu cele pozitive pentru a obține putere, este un pic complicat.Oricum, puteți folosi doar banda să-l împacheteze și să-l fi sau tăiate firele verzi de pe , utilizați galben de semnalizare numai.La rândul său, semnal afișează dinamic lumină galbenă, în condiții normale, dar va exista o dinamică lumină albastră atunci când rândul său, este de peste sau atunci când blocare de la distanță și de a debloca masina.Despre dynamic blue effect,când te bloca sau debloca mașina,în primul rând arată galben,apoi se întoarce încet albastru până la bar.Acest efect continuă 10-15secs.Atunci când virați la stânga sau la dreapta,se arată galben,atunci acesta are 10sec albastru Director extinsă de timp pentru Siguranță.Prea mulți oameni Neglijează acest lucru de 10 secunde,de multe ori acest lucru de 10 secunde poate salva vieți.În caz contrar,efectul dinamic este Occidentale decât orginal galben.

1.Te rog compara forma cu masina ta înainte de a face comanda,

După cum știm, mașină versiuni vor fi diferite în diferite țări.

vă rugăm să se asigure adecvarea cu atenție înainte de cumpărare, vă mulțumesc.

2.Instrucțiuni de instalare NU este inclus.Instalare Profesională Este Foarte Recomanda .

3.Vă rugăm să permiteți-1-2mm eroare din cauza manuală de măsurare.

4.Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

1.Lider Global Brands ,popular în rândul clienților, în valoare de să ai încredere.Suntem profesional furnizor de piese auto, dacă aveți nevoie,vă rugăm să nu ezitați să mă contactați,vă mulțumesc!

2.Durata de viață Suport Tehnic de la Malcayang Autoparts Magazin.

3.Suport Prețul cu Ridicata și Dropshipping.

1.Toate produsele au fost transmise de calitate stricte de testare înainte de expediere, asigurați-vă de înaltă calitate.

2.Toate articolele vor fi trimise în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este confirmat.

3. Dvs. de mulțumit este cea mai bună plăcere!

1.15-zile Locale Libere de Retur: Rusia,Brazilia,Franța,Spania,Germania,Polonia, Olanda,Italia,marea BRITANIE,SUA,Canada,Australia,Israel,Coreea de Sud,Arabia Saudită, emiratele arabe unite(contact Vânzător înainte de a reveni). 2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a returna obiecte sau a lăsa nimic dar feedback pozitiv, vom încerca noastre cele mai bune pentru a Rezolva problema, multumesc! 3. Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, sper să ne lăsați un feedback bun, care este foarte important pentru noi, vă mulțumim!

Etichete: arătat ford fiesta, arcul și săgeata, lampa led, led t10, omul puma, ford paddle shift, capota ford, ampolleta led, ford covor, rulota caravana.

Fisa tehnica

Tensiune 12V
Tip De Interfață T10 (W5W/194)
Nume De Brand Malcayang
Articol Greutate 0.26
Pentru Autovehicule Marca/Model FORD
Modelul De Anul 2 Pentru Ford Fiesta MK8 2019 2020
Culoare Orange
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Semnalizare
Lumeni 2400Lm
Include O pereche(dreapta și stânga)
Carcasă de culoare Fum Negru
Modelul De Anul 3 Pentru Ford PUMA 2020
Numele Modelului Dinamic Indicator Semnalizare, Lumina De Semnalizare
Model 1 An Pentru Ford Fiesta ST Linie MK8 2018
Lumina Led-uri de culoare Galben/Galben/Albastru
Putere Side Rearview Mirror Dynamic Indicator Blinker
Ford Model fiesta
Certificari DOT SAE

Recenzii

Scrie o recenzie

Dinamic Semnalizarea LED-uri Laterale Aripa Curge Lumina de Semnalizare Partea de Lampa Săgeată Pentru Ford Fiesta ST Linie MK8 2018 2019 PUMA 2020

Dinamic Semnalizarea LED-uri Laterale Aripa Curge Lumina de Semnalizare Partea de Lampa Săgeată Pentru Ford Fiesta ST Linie MK8 2018 2019 PUMA 2020

Produse similare: