Gradina Decorative Miza Zâne Și Păpădia Dans Împreună Metal Gradina Curte Art Decor Gazon Sculptura Decor Dropshipping

Produs nou

1 Produse

In stoc

51.17lei

-42%

88.23lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici: 1. FAIRY JOC PE/CU PAPADIE: Ele sunt fermecătoare zână sculpturi realizate din metal.Fiecare este plin de vigoarea și vitalitatea, ca și cum s-ar putea să sară și să dispară cu elfii rânjet în orice moment. 2. De ÎNALTĂ CALITATE, DECORATIUNI de GRADINA: Plat-tăiat placă de metal, negru puternic tratament anti-rugina, durabil și rezistent la intemperii.Le puteți afișa pe tot parcursul anului pentru a adăuga distracție la orice gradina. 3. DESIGN ELABORAT: nu e un secret că zânele sunt parte din viața noastră în pământul de Mijloc.De îngeri și de plante queens să zane, lumea noastră este plină de tovarăși.Avem nevoie doar pentru a deschide intuiția noastră și dorința de neobișnuit și apăsați lor de energie.Briza de primavara îndeplinește, bate vantul, iar aripile tremure, făcându-l mult mai real. 4. INTERIOR ȘI EXTERIOR UTILIZARE: plantă de Ghiveci decor gramada este un mare cadou pentru rude și prieteni.Durabil, rezistent la apă și anti-rugină, este utilizat pe scară largă în interior și în aer liber, cum ar fi camere de locuit, birouri, bucatarii, grădini, curți, terase, ghivece de flori, etc. 5. UȘOR DE instalat: pur și simplu introduceți miza în sol sau pe sol.Cand voi primi produsul, acesta poate fi ușor deformat din cauza transportului, vă rugăm să-l adapteze la cea mai bună stare de mână.

Observație: culoarea Reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Descriere: Material: Papadie-fibre de mătase,Pol-aliaj cu memoria,metal Dimensiune: polul 66cm Decor forma: inserarea de Culoare/Stil: Ca imaginea prezentată Pachetul Include: 1 x Grădină Zână Decor Miza

Etichete: angel figurin, drop, ureche femei, angel rășină, flamingo garden, gradina de fluturi ornament, angel decor, picătură cercei, angel ornament, ureche moda.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model păpădia grădină miza
Nume De Brand isfriday
Material Metal
Tema TV & Film Caracter

Recenzii

Scrie o recenzie

Gradina Decorative Miza Zâne Și Păpădia Dans Împreună Metal Gradina Curte Art Decor Gazon Sculptura Decor Dropshipping

Gradina Decorative Miza Zâne Și Păpădia Dans Împreună Metal Gradina Curte Art Decor Gazon Sculptura Decor Dropshipping

Produse similare: