Vin spumant Sampanie Dop de Silicon Material anti-Scurgere Băutură de Vin Roșu, Șampanie Dop de Bucătărie Bara de Instrumente

Produs nou

1 Produse

In stoc

3.33lei

-33%

5.04lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

Strans de etanșare din silicon dop de șampanie poate păstra vânt proaspăt și păstra aroma naturală a vinului pentru mai multe zile.Spin cu ușurință și de a nu mai lupta cu dopuri!

principala caracteristică

[Eficiente de etanșare conservarea] Prin optimizarea structurii interne, mini sampanie sealer poate face dop de vin se potrivesc perfect, și ferm de blocare a gazului din sticla pentru a preveni bulele de încet disipare după deschiderea flaconului.

[Design Compact] Purta un "siguranța pălărie" pentru vinul tau preferat.Dopul de la șampanie adoptă un unic "pălărie mică" forma de design, potrivit pentru gras design arc de sticla de vin spumant, iar stilul este mai armonioasă.De dimensiuni mici, mai convenabil de stocare.

[Pivotant blocare design] sticla De șampanie deschizator adoptă un design rotativ, care este mai eficient și mai ușor de utilizat.Acesta poate fi deblocat prin rotirea partea de sus a plutei, și apoi strâns conectați-l la sticla de la gură, și apoi rândul său, dop de șampanie.Partea superioară este închis înapoi în poziția inițială pentru a salva de etanșare.

[Grijuliu cu Degetul Groove] Combinat cu rotație de blocare design, dop de șampanie cu atenție a adăugat 3 caneluri mici.Aceste caneluri se potrivi partea superioară a degetelor, ceea ce face mai ușor să se aplice forța atunci când se rotește și mai convenabil de a folosi.

[Lat cerere] Potrivit pentru standard, vin, bere, șampanie și sticle de suc, inclusiv unele mai mari stiluri.Acesta poate fi utilizat în diverse ocazii, cum ar fi nunti, case și baruri.Acest lucru este, de asemenea, un mare cadou pentru cel mai bun prieten care iubește vinul.

[High quality] interne de etanșare piese de dop de vin sunt selectate pentru contact cu alimente grad silicon materiale și sunt mai sigure.Runda dop de șampanie shell-ul este fabricat din material ABS durabil, care nu este ușor de purtat și ușor de curățat.

Caietul de sarcini:

Caietul de sarcini:

Net greutate:21g

Dimensiuni:4*4*3.2(cm)

Culoare:negru

Material: ABS+gel de siliciu alimente grad

Pachetul Inclus:

1*dop de Șampanie

Etichete: Bara De Instrument, Cocktail, conducta egr, suport pentru pahare e87, bar, barul de acasa, egr ford, bar de cocktail, bmw 316i grill, e46 coupe rinichi grill.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Certificare CE / UE, CIQ, CEE, FDA, SGS
Bara De Instrumente De Tip Dopuri De Vin
Material Silicon, ABS+gel de siliciu alimente grad
Numărul De Model Dop De Șampanie
Diametru 5-10cm
Greutate netă 21g
Caracteristică Eco-Friendly
dimensiune 4*4*3.2cm
Culoare negru

Recenzii

Scrie o recenzie

Vin spumant Sampanie Dop de Silicon Material anti-Scurgere Băutură de Vin Roșu, Șampanie Dop de Bucătărie Bara de Instrumente

Vin spumant Sampanie Dop de Silicon Material anti-Scurgere Băutură de Vin Roșu, Șampanie Dop de Bucătărie Bara de Instrumente

Produse similare: