Masina de cusut Piese Pentru SIRUBA 747 Fereastra de Ulei

Produs nou

1 Produse

In stoc

1.12lei

Distribuiti

Informatii

Producția de franciza : Toate importurile de interne curbat acul , piciorusul presor , acul titular, dinti, placa acului , de conducere , Stabilit de regulă , filtru Cutat și piese de schimb.

Pegasus, Silver Arrow , Ren , Steaua Ling , Japonia FD62, un plin de patru-pin șase - partea de producție și de distribuție .

Putem furniza cele mai de mașină de cusut, piese de schimb și casetă de prezentare este doar o mică parte.Dacă aveți nevoie de mai mult,vă rugăm să ne informați de codificare pentru a confirma prețul.Este ceva de care aveți nevoie pentru a face în China, puteți lăsa, de asemenea, mesaje de la noi și vom face toate eforturile pentru a vă ajuta.Dl Chen Fuchao dezvoltat prima banda abraziva pentru fobric mașină în China, în 1983. Prin 12 ani de acumulare și dezvoltare, brand apărut în 1995. Prin persistenta inovare și creștere economică de ani de zile, o gamă largă și variată de produse de serie au luat forma,deschizând calea pentru dezvoltarea de cusut sectorul piese.Compania noastra a canalizat-o nouă imagine vizuală sistem, de calitate excelentă și servicii în 2011, pentru a spori brand efort și cultura corporativă.

începe

end

Etichete: piese de schimb pentru masini de tricotat brother, industriale de mers pe jos mașini de cusut, industriel masina de cusut, picioarele mașină de cusut pedala, overlock placa, kit mozaic, industriale n mașină de cusut, zonesun ulei de mașină, masina de cusut ojai, de una, piciorușul pentru matlasare quilt.

Fisa tehnica

Mecanism De Feed De Mers Pe Jos
Starea Noi
Nume De Brand fu chao
Numărul De Model piese de cusut
Tip Masini De Cusut Industriale
Origine NC(de Origine)
Cusatura Formarea Blocare Cusatura
Mecanice De Configurare Plat-Pat

Recenzii

Scrie o recenzie

Masina de cusut Piese Pentru SIRUBA 747 Fereastra de Ulei

Masina de cusut Piese Pentru SIRUBA 747 Fereastra de Ulei

Produse similare: