Pentru Volkswagen VW Golf 8 MK8 R 2021 2022 ABS Cromat Brațul Ștergătorului de lunetă Cadru Acoperă Stciker Styling Auto Accesorii

Produs nou

1 Produse

In stoc

69.58lei

-24%

91.56lei

Distribuiti

Informatii

Sfaturi cald:vă Rugăm să verificați Produsul formă cu modelul de masina ta inainte de a cumpara.Deși modelul și Anul de fabricație este același ,dar diferite țări pot avea un pic de diferite dimensiuni .Orice întrebări vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând .

Element Detalii Caietului De Sarcini:(Acest Produs Este Accesorii Auto)

1.Producatorul auto Și Ani:Pentru Volkswagen VW Golf 8 MK8 R 2021 2022

2.Elementul Material : ABS Cromat

3.Inclus: 1buc /set pentru o masina

Cum pentru a Instala :Referință Metodă:

Pasul 1: vă rugăm să curățați locul cu alcool 50% să vă asigurați că nu praf.

Pasul 2: eliminați lipici în spate;

Pasul 3: se incinge lipici cu pistol de aer cald;(Un sfat pentru a pune pe cu bandă furnizat este de a încălzi mânere și acoperă acest lucru face ca lipiciul de pe banda mai lipicios și vor rămâne pe veci!)

Pasul 4: instalați produsele în locul potrivit ,nu-ți speli mașina în termen de 48 de ore

Transport Termenii :

1.Transportul va fi amenajat în termen de 2-4 zile lucrătoare după ce plata este eliminat atâta timp cât cumpărătorul de informare și adresa de livrare este confirmat.Vă rugăm să furnizați dreptul de post cod și număr de telefon valid, pentru a evita întârzierea în livrare.

2.Noi Oferim Wordwide de transport maritim ,toate țările poți ales atunci am putea aranja pentru a navei .

3.Serviciu de Timpul de Tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

5. Datorită Statutului de Stoc și de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Atenționări:

Toate produsele noastre nu sunt potrivite pentru masina, care este varianta versiune.Daca masina ta este o variantă versiune , vă rugăm să contactați cu vanzatorul inainte de a cumpara.

ceea ce ne trimite exact ca imagine arată, vă rugăm să confirmați cu poze inainte de a licita la produs.

Despre Noi:

Compania noastra este o echipă puternică de dezvoltare de produse și producții de managerment.a fost concentrat pe Masina Accesorii Auto Decor Ornamental Peste Ani.

Etichete: golf mk7 r, huyndai santa fe, grill tucson, lot car wiper, Golf 7, autocolant z900, golf mk8, extrud, golf 8, Volkswagen.

Fisa tehnica

Element De Lungime 85cm
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Crom Styling
Extern De Certificare De Testare ISO9000
Lățime Produs 1cm
Producatorul Auto Pentru VW Volkswagen Golf 8 MK8 R 2021 2022
Articol Diametru 1inch
Articol Greutate 1kg
Înălțime Element 10cm
Material ABS
Modelul Anului 2021-2020
Nume De Brand OLPAY
Caracteristici Speciale Protecția și Decorarea
Model De Masina Pentru VW Volkswagen Golf 8 MK8 R 2021 2022
Numele Modelului B20201650

Recenzii

Scrie o recenzie

Pentru Volkswagen VW Golf 8 MK8 R 2021 2022 ABS Cromat Brațul Ștergătorului de lunetă Cadru Acoperă Stciker Styling Auto Accesorii

Pentru Volkswagen VW Golf 8 MK8 R 2021 2022 ABS Cromat Brațul Ștergătorului de lunetă Cadru Acoperă Stciker Styling Auto Accesorii

Produse similare: