2.4 G/5.8 G USB WiFi Adaptor WiFi Receptor 600Mpbs Wireless placa de Retea WiFi Dongle pentru Calculator Desktop, Laptop

Produs nou

1 Produse

In stoc

37.27lei

-30%

53.25lei

Distribuiti

Informatii

5B10 dual-band USB placa de retea wireless, adoptă un design nou, cu buton WPS, este foarte convenabil de a folosi și de a transporta.Extern dual-frecvență antenă poate îmbunătăți în mod eficient de semnal wireless capacitatea de primire și de a spori stabilitatea semnalului wireless.

5B10 este compatibil cu semnale Wi-Fi în două benzi de frecvență de 2.4 GHZ si 5.8 GHZ, și rata de transmisie este de 2,4 GHZ/150Mbps, 5.8 GHZ/433Mbps.Suport USB 2.0 interfață standard, suport pentru Windows XP/Vista/7/8/10, Linx2.6X; Mac OS X sistem de operare, software-ul de driver, poate ocupa rapid de transfer de fișiere, video, multimedia și aplicații cu mai mare cerințele de lățime de bandă.

Aceasta placa de retea wireless integrează, de asemenea, o configurare fără fir program, care este ușor de a instala și de a folosi, și puteți seta clienții wireless cu ușurință și rapid.Acesta susține, de asemenea, funcția Soft AP, care este convenabil pentru tine de a seta rapid o rețea LAN fără fir.În termeni de securitate wireless, suporta WPA/WPA2/WEP/802.1 X/WMM criptare, permițându-vă să pună în aplicare rapid fără fir de criptare pentru a asigura securitatea rețelei fără fir.

Suport pentru standardul 802.11 ac Wi-Fi

Compatibil cu 802.11 b/g/n wireless dispozitive

Are un puternic capacitatea de anti-interferențe

Sprijin cele mai recente standarde wireless

culoare: negru

Material: plastic

Dimensiuni: Corp: 4.5x1.5x1cm

Conținutul Pachetului:

1 x Adaptor Wifi

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: edup adaptor wifi 300mbps, wlan usb, inelul inteligent, WiFi, se adapteze wifi, wifi cisco, alfa network, adaptador wifi, antena wifi usb, usb wifi.

Fisa tehnica

Numele Adaptor WiFi pe USB
Tip Wireless
Nume De Brand jakcom
Adaptor Priza USB
Certificare Nici unul
Rata De Transmisie 300Mbps
Origine NC(de Origine)
fel Extern

Recenzii

Scrie o recenzie

2.4 G/5.8 G USB WiFi Adaptor WiFi Receptor 600Mpbs Wireless placa de Retea WiFi Dongle pentru Calculator Desktop, Laptop

2.4 G/5.8 G USB WiFi Adaptor WiFi Receptor 600Mpbs Wireless placa de Retea WiFi Dongle pentru Calculator Desktop, Laptop

Produse similare: