Sexy V-Neck Rochii De Mireasa 2021 Rochii De Mireasa Personalizate Sirenă Dantelă Fără Mâneci Rochie De Mireasa Fara Spate Robe De Mariee

Produs nou

1 Produse

In stoc

519.64lei

-19%

649.55lei

Distribuiti

Informatii

Bine Ati Venit La Magazinul Nostru

1. Rochii nu include orice accessaries precum voaluri, manusi, combinezon interior și așa mai departe.Licitatia este doar pentru rochie!Dacă doriți accessaries, vă rugăm să ne contactați!

2.atunci când plasați comanda, dacă nu sunteți o dimensiune standard ,vă rugăm să scrie dimensiunea detaliu clar.dacă sunteți o dimensiune standard, verificați dimensiunea diagramă, ne face rochia dimensiunea în funcție de mărimea noastră diagramă.

3.Vă sugerăm să alegeți dantelă sus care este mai bine pentru a ajusta dimensiunea pentru a se potrivi mai bine corpul tau.

4.Rochia poate fi făcut în custom size, culoare, design.Am puternic sugerăm să găsești un profesional croitor pentru a măsura cu atenție următoarele Măsurători Personalizate Guidelinebefore de a cumpara o rochie on-line.

De ecrane de calculator au aberațiilor cromatice, mai ales între ecran CRT și LCD cscreen, diferenta de culoare nu pot fi evitate, astfel încât nu putem garanta că culoarea produselor noastre va fi exact același ca pozele pe care le-a văzut, vă rugăm să înțelegeți.Dacă sunt foarte, foarte stricte în culoare, vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a plasa o comanda.Multumesc.

1. Costul de transport maritim: faceți Clic;"Transport maritim și de plată"tab-ul de pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare.Puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea informațiilor necesare.

2. Timp de tranzit: timp de Tranzit variază în funcție de diferite metode de transport.

3. Element de Prelucrare a Timpului: timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc.Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 3 la 15 zile lucrătoare.

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem. 1.Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 3 zile de la primirea articolelor. 2.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. 3.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor. 4.Dimensionarea sau se Potrivesc Aspecte : Ca toate rochiile noastre sunt cusute de mână și client adaptate, terminat rochia poate varia de aproximativ ±1 inch în specificată măsurători.Pentru a se asigura că rochia ta va potrivi perfect, croitori noastre au creat toate rochiile noastre cu material adițional, în cusături, pentru a permite minore dimensiunea modificări să fie făcute cu ușurință.Dacă veți găsi produse nu sunt potrivite pentru tine și aveți întrebări, puteți să ne contactați direct. 5.Culoare Nepotrivire : Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

Etichete: xr iphone cazuri ponei.

Fisa tehnica

Built-in Sutien Da
Silueta Sirenă/Trompeta
Tip De Element Rochii De Mireasa
Decor Aplicatii, Dantela
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Rochie De Mireasa Tesatura Tul
Maneca Stil Fără mâneci
Pentru Femeile Gravide Da
Decolteu O-Gât
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Nume De Brand srui sker
Origine NC(de Origine)
Element De Moda simplu
Imagini Reale No
Design Spate fermoar
Tren Matura/ Tren Perie
Talia Naturale

Recenzii

Scrie o recenzie

Sexy V-Neck Rochii De Mireasa 2021 Rochii De Mireasa Personalizate Sirenă Dantelă Fără Mâneci Rochie De Mireasa Fara Spate Robe De Mariee

Sexy V-Neck Rochii De Mireasa 2021 Rochii De Mireasa Personalizate Sirenă Dantelă Fără Mâneci Rochie De Mireasa Fara Spate Robe De Mariee

Produse similare: