Pomul de Udare Sac de 20 Litri cu Eliberare Lentă de Udare Geanta pentru Copaci Prelata PVC Secetă Pungi pentru Arbori de Gradina Copac Udare Instrument

Produs nou

1 Produse

In stoc

32.52lei

-38%

52.46lei

Distribuiti

Informatii

Pomul de Udare Sac de 20 Litri cu Eliberare Lentă de Udare Geanta pentru Copaci Prelata PVC Copac de Irigare prin Picurare Sac

★Durabil PVC Prelata Material & Robust Cusaturi si Fermoar. ★Materialul de copac udare geanta este importat grele, material PVC, foarte durabil si rezistent la intemperii.O puteți utiliza pentru o foarte lungă perioadă de timp.Vă rugăm să evitați foarte clare lucrurile din jurul geanta în cazul în care geanta poate fi străpuns, iar apa va elibera mai repede.Toate cusăturile lucru vine de la lucrătorii cu experiență să asigurați-vă că nu există scurgeri de apă.De înaltă calitate, cu fermoar poate merge lin în sus și în jos.

★20 de Litri Capacitate Copac Udare Geanta pentru 5-8 ore Eliberare Lentă de Utilizat.★Pomul de udare sac poate umple 20 de Litri de apă și de a salva forța de muncă a omului în vară la un grad mare.Există două găuri foarte mici pe partea inferioară a pungii pentru a păstra apa de irigare lent de copac.20 galon de apă poate sustine eliberare aproximativ 5-8 ore.La frecvența de udare depinde de vârsta de copac și locale, starea vremii.

★Ușor pentru a Instala. ★Vă rugăm să urmați pașii de mai jos: O: Loc de sac împotriva portbagaj, cu fermoare pe partea de sus a copac.O: Folie de ambele părți în jurul trunchiului până fermoare întâlnesc împreună; B: Ridicați tag-ul la partea de sus a sac pentru a expune umple de deschidere.Introduceți furtunul de apă (până la 3" diam.), în umple de deschidere, porniți alimentarea cu apă și pentru a începe de umplere.C:ridicați Ușor în sus pe cele două curele negru în partea de sus a sac, în scopul de a extinde pe deplin jos.D:Umple copac pungă cu apă până la nivelul dorit, apoi permiteți-scurgere.

★Pom bun Instrument de Udare În Vară La un Preț Accesibil★în Comparație cu alte metode de udare, Eliberare Lentă de Udare Saci pot economisi bani prin eliminarea copac înlocuirea și reducerea costurilor forței de muncă.În plus, în comparație cu alte copac udare saci pe piață actuale, copacul nostru geanta poate furniza mai mult de apă pentru cel mai mic preț și cea mai bună calitate.

★Excelent După-Servicii de vânzare Liftetime Garanție★oferim garanție pentru pomul nostru de udare sac.Dacă nu se satisface cu eliberare lentă de udare sac, va oferim o rambursare completă sau înlocuirea cum preferați.Sau dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să vin la noi, ne-ar răspunde în termen de 12 ore.Ne garanție de 100% pentru a rezolva toate problemele pentru a satisfactia dumneavoastra.Veți obține cele mai răspuns în timp util și de cele mai multe soluții satisfăcătoare.

Descriere produs

Articol Cantitate Pachet:1

Etichete: prelata impermeabila, prelata cort, prelata pvc, mini ghiveci, tuburi cu apă de udare, aspersoare de apă, bird aspersor, aspersoare pop-up, cais, gardenia plante.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Legume Trelliss
Tip Aspersor -

Recenzii

Scrie o recenzie

Pomul de Udare Sac de 20 Litri cu Eliberare Lentă de Udare Geanta pentru Copaci Prelata PVC Secetă Pungi pentru Arbori de Gradina Copac Udare Instrument

Pomul de Udare Sac de 20 Litri cu Eliberare Lentă de Udare Geanta pentru Copaci Prelata PVC Secetă Pungi pentru Arbori de Gradina Copac Udare Instrument

Produse similare: