20g auto zero - vopsea de agent de îngrijire corp lustruit zero-unguent agent de reparații auto consumabile ușor de utilizat și rapid pentru a avea efect

Produs nou

1 Produse

In stoc

5.37lei

-55%

11.95lei

Distribuiti

Informatii

Masina Zero Vopsea De Îngrijire Corp Lustruit Zgarieturi Inserați Codul Agent De Reparații Auto, Aprovizionare

DESCRIERE PRODUS:

Masina Scratch Removal Kit vă permite să repara masina zgârieturile rapid și în câteva secunde; este un puternic polonez, care de fapt împătimiții de pete departe–fără a cauza prejudicii pentru vopsea.

Ce rămâne în urmă este un frumos, mare finisaj lustruit, care va va impresiona.

masina scratch repair corp compus

Caracteristici Principale:

PROFESIONALE ELIMINAREA ZERO

Masina Scratch Repair Corp Compus conceput pentru a restabili original luciu și culoare.Activitatea de descompunere grind de nisip, umplutura ingrediente pot umple rapid după descompunere și reparații zgârieturi vopsea.Ușor pentru a elimina pelicula de oxid pe suprafață și murdăria persistentă, pete de vopsea, burr, și de culoare și luciu strat de lac din nou.

UTILIZATE PE SCARĂ LARGĂ

De lucru pentru întreprinderile mici și zgârieturi ușoare ca mânerele portierelor' zgârieturi de unghii, și zgârieturi, zgârieturi ușoare, ușoare Lac rănit, vopsea vârtej după lustruire, etc. De asemenea, puteți curăța Asfalt, Insecte cadavru pata, încăpățânat, atasamente, etc. acesta este un mod eficient zgârieturi ușoare remover, la un preț accesibil.

PRIETENOS CU VOPSEA AUTO

Pur fizice slefuire după activarea masina e vopsea de suprafață.deci se poate repara zgârieturi, fără a afecta originalul vopsea auto, și nu conține nici un agent de vopsire complet.niciodată nu va lăsa orice alta culoare pe masina ta e vopsea originală, ceea ce înseamnă zero diferență de culoare.

POTRIVIT PENTRU MASINI DE ORICE CULOARE

Se poate lucra pe orice culoare de masina, dar vă rugăm să asigurați-vă că nu există nici o placare de cristal sau vopsea de protecție de film.Ea nu funcționează pentru adâncime și zgârieturi mari ca Expune grund, negru plastic, o zonă mare de grund sau Evident cratere în timp ce mâna atinge.

UȘOR ȘI RAPID DE REPARAȚII

Clar doar zgârieturi zona, elimina murdaria, ceara, fier de rugina.Se aplică destul de agent de reparații autorizat pe burete .Folosiți buretele freca la zero până la zgârieturi sunt dispărut.apoi ștergeți crema de ceară. (Pentru măsuri specifice, vă rugăm să verificați instrucțiunile.) Această tehnologie vă va salva o mulțime de timp și bani și de a menține vehiculul dumneavoastră strălucitor și curat.

Dimensiune: 15.5x3.5cm

Greutate: 20g

Pachetul contine:

1x masina de zero agent de reparații autorizat

Etichete: utilizare ușoară, 5 in 1 combo, 143mm șa, cea mai bună utilizare, gata de utilizare, m3 șurub, bolt m7, diblu cu șurub, șoferul, allen șurub.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

20g auto zero - vopsea de agent de îngrijire corp lustruit zero-unguent agent de reparații auto consumabile ușor de utilizat și rapid pentru a avea efect

20g auto zero - vopsea de agent de îngrijire corp lustruit zero-unguent agent de reparații auto consumabile ușor de utilizat și rapid pentru a avea efect

Produse similare: