Noua Sală de sport Mens Sport pantaloni Scurți iute Uscat grila de Antrenament Scurte, Pantaloni SPORT Poarte Oamenii de Fotbal de Formare de Tenis de Plajă, Înot pantaloni Scurți

Produs nou

1 Produse

In stoc

28.73lei

-50%

57.46lei

Distribuiti

Informatii

Dacă nu sunteți sigur de dimensiune, vă rugăm să ne contactați

Stimate client, dacă aveți orice nemulțumire după primirea mărfurilor, vă rugăm să contactați-ne în timp, vom procesa, pentru tine și vă permit să fie mulțumit.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea 5 puncte de laudă, încrederea și satisfacția sunt forța noastră de conducere.

Cum pentru a măsura dimensiunea

1. Găsiți talie naturale aceasta este cea mai mică parte a taliei.

2. De obicei, de aproximativ 1 centimetru mai sus de buric, păstrați-l pierde ușor să respire confortabil.

3. Vă rugăm să permită pentru diferențele de la 1 la 2 cm din cauza manuală de măsurare.

4 culoarea reală pot fi ușor diferite de imagini datorită rezoluției ecranului computerului, luminozitate, contrast, etc

5. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

YloveCheng Lenjerie

1. Boxerii noștri sunt realizate în strictă conformitate cu standardele europene.

2. Cusături tratat materialul este moale la atingere ale corpului, ofera placere.

3. Lenjerie de corp este mult mai confortabil de purtat

4. Dacă suntem responsabili pentru transport de marfă, vom alege metoda de logistică.

Retur si Schimb

1. Inainte de procesarea comenzii, puteți anula în orice moment.Odată ce produsul este livrat, anularea sau schimb ordinea nu este acceptat.Dacă doriți să anulați comanda, vă rugăm să alegeți motivul din cauza cumpărător sau alt motiv.

2. Daca produsul primit nu corespunde descrierii sau de calitate scăzută, am promisiunea de a reveni înainte de sfârșitul de comanda (atunci când faceți clic pe "confirma comanda primit" sau să depășească fereastra de confirmare"), și am primit o rambursare completă.Posibil să aveți nevoie să plătească costurile de returnare.Sau puteți alege să păstreze produsul și sunt de acord valoarea de rambursare direct cu vanzatorul.

Garanție

3. Calitatea produselor noastre este excelent.Vom alege pachete diferite în funcție de produse, pentru a se asigura că acestea sunt pe deplin protejate în livrare.

4. Cu toate acestea, dacă produsul este, din păcate, defecte la primire, vă rugăm să ne contactați imediat.Arată-ne o fotografie sau un videoclip, vom discuta despre metoda de a rezolva această problemă.

Comentarii

5. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, așa că, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv.

6. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un comentariu negativ.În caz de problemă, nu ezitați să ne contactați, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele imediat.

7. Vă doresc un fericit cumpărături aici!

Etichete: uzura de înot adolescenti, arena costume de baie, comoflag pantaloni barbati, pentru înot, brethable pantaloni barbati, sală de fitness poarte femeile, spartan pantaloni scurți de plajă, hurley bord pantaloni scurți de plajă, sală de fitness set pentru femei, oamenii scurt înot.

Fisa tehnica

Nume De Brand ylovecheng
Material Acetat, Raionul
Model Tip Solid
Numărul De Model S-01
Tip De Element Pantaloni Scurți De Bord
Aplicabile Faptei Plaja
Aplicabile Sezon Primăvara și Vara
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Noua Sală de sport Mens Sport pantaloni Scurți iute Uscat grila de Antrenament Scurte, Pantaloni SPORT Poarte Oamenii de Fotbal de Formare de Tenis de Plajă, Înot pantaloni Scurți

Noua Sală de sport Mens Sport pantaloni Scurți iute Uscat grila de Antrenament Scurte, Pantaloni SPORT Poarte Oamenii de Fotbal de Formare de Tenis de Plajă, Înot pantaloni Scurți

Produse similare: