Rezistent La Apa Usor Termică De Urgență Sac De Dormit Sac - Pătură De Supraviețuire Saci De Urgență Cort De Urgență Kit De Consumabile #Y2

Produs nou

1 Produse

In stoc

13.53lei

-48%

26.02lei

Distribuiti

Informatii

De Urgență Sac De Dormit Termică Impermeabil Pentru Supraviețuire În Aer Liber Camping Drumetii

Punct de vânzare de produse:

【Ușor și Convenabil sac de Dormit design cu dimensiuni mici, ultra-subțire și ușor, ușor de transportat și depozitat.Vă ajută să vă păstrați în mod corespunzător izolate de aerul rece; asigură cald și confortabil în timp ce restul de camping în timpul iernii.

【Bun Design】 - a Făcut de înaltă calitate din polietilenă, în mod eficient păstrează 90% de căldură pentru tine în temperatură scăzută a mediului, funcționează bine pentru a face cald.Aparent portocaliu, mai ușor pentru a prinde alte atenția, să fie un necesar de instrumente de supraviețuire.

【Îmbunătăți Șansele de Supraviețuire】 În mediul exterior, acest produs este un general international de salvare de urgență o necesitate, care este perfect potrivit pentru aventură sălbatică, de inspecție și de urgență.

【Multi-scop】Un plus ideal pentru trusa de urgență; indispensabil pentru activități în aer liber, aventuri sălbatice, expeditii, turism, și mai mult; de ajutor în toate în aer liber situații de urgență.

Utilizarea PE materiale, lumină greutate, ultra-subțire, poate fi pliat, numai dimensiunea palmă, ușor de transportat.

În mediul temperatură scăzută, puteți lăsa propriile lor 90% din caldura nu emite, poate fi folosit ca sac de dormit atunci când te odihnești, de asemenea, va preveni aer rece în organism, este teren de camping trebuie să fie.

În caz de urgență, culoarea produsului este portocaliu ca primul ajutor de culoare, pot lăsa să fie salvat de la prima dată de către personalul de salvare

Caietul de sarcini:

Dimensiune Saltea: Singur.

Material: Polietilenă, PE

Greutate: 125g.

Dimensiune: Aprox. 200 x 91 cm / 78.7 x 35.8 cm.

Pachetul Inclus:

1 Pachet Reutilizabile De Urgență Sac De Dormit

Etichete: am sac de dormit, ceai saci, salopete de înaltă calitate, masina de urgență sac, sac, acoperi cortul, linie în sacul de dormit, tabără în aer liber cort, sac de dormit de acoperire mare, implant mamar.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
tesatura Polietilenă
Aplicabile Oameni Adult
Sezon Primavara Si Toamna
Stil Hibrid De Tip
Confortabil Scară De Temperatură [15℃~5℃]
Numărul De Model de dormit caz
Single/Double Sac De Dormit Despicare Singur Sac De Dormit
Tip 3 Sezon
Sac De Dormit Scară De Temperatură Categorie Primăvara și Toamna Sac de Dormit
Lungime Lengthened (1.8 m-2 m Height)
Umplere Polietilenă
dimensiune A
Categorie Sac De Dormit Din Bumbac

Recenzii

Scrie o recenzie

Rezistent La Apa Usor Termică De Urgență Sac De Dormit Sac - Pătură De Supraviețuire Saci De Urgență Cort De Urgență Kit De Consumabile #Y2

Rezistent La Apa Usor Termică De Urgență Sac De Dormit Sac - Pătură De Supraviețuire Saci De Urgență Cort De Urgență Kit De Consumabile #Y2

Produse similare: