5D Diy Daimond Pictura "Laughing Buddha" 3D Diamond Pictura Rotund Strasuri Diamant Pictura Broderie Religie

Produs nou

1 Produse

In stoc

7.45lei

-55%

16.57lei

Distribuiti

Informatii

57936703646184463 alege pentru tine NE $ 7.98 / NE $ 3.98 / NE $ 3.98 / NE $ 7.98 / NE $ 7.98 / NE $ 7.98 / NE $ 3.98 / NE $ 3.98 / NE $ 3.98 / NE $ 3.98 / NE $ 3.98 / NE $ 3.98 / NE $ 3.98 / NE $ 3.98 / NE $ 3.98 / NE $ 3.98 /

-Nume de Brand: CherryBlossoms Diamant Pictura

-Caracteristici: diamant rotund pictura

-Material: 2,5 mm patrati Rășină Diamant

-Cantitate De Culoare: 30-45 De Culori

-Utilizare: Acasa/Hotel/Decor De Birou,Cadou Unic

-Despre Drill: 100% Burghiu Plin

-Despre Rama: Fara Rama, După ce ați terminat necesare pentru aderarea la locale cumpăra Cadru

-Panza Pachetului: Roll-up , pentru a Evita Cutele

-Pachetul Include: burghiu Plin de diamant , pânză imprimate, unelte

Despre diamant cantitate: 20%~30% mai mult cantitatea de diamant, absolut suficient

Magazinul nostru folosi rotund rășină diamant ca materie primă.Combinația dintre aceste stiluri va face pictura pare a fi mai elegant în textura cu stralucind de luminozitate.În comparație cu tradiționale de rășină de pictură,lucrările noastre au sentiment mai puternic de stereophotograph și de lux, perfect exprimată de noul stil de rășină de diamant, în picioare, pentru gust elegant pentru decorarea casei!

Rășină de diamant este fabricat de doar câțiva producători.În plus, datorită dimensiunilor sale mici, este greu pentru a evita deficit de problema absolut.Între timp, se va lua, de asemenea, o mulțime de muncitori pentru a ridica deficit de elemente cu o astfel de dimensiune mică.Prin urmare, Agassi decide toadd 20% mai multe diamante pentru fiecare sac de a face pentru posibilitatea de deficit problemă precum și unele circumstanțe neprevăzute, cum ar fi operarea greșeli în DIY.

rășină de diamant format din 447 diamante cu diferite culori pentru a exprima modificări de culoare necesare în toate tipurile de condiții.Culori bogate și vii efectul va satisface pe deplin cerința de interes personal, de colectare, cadouri, DIY, sau de a fi folosit ca senior decorarea casei.

Am vândut diamantul materiale de pictura este de rășină, întreaga modele de mozaic sunt forate cu o rășină diamant, hartă de bază cu adeziv de hârtie foto.Vânzarea de diamante pictura este vândut fără probleme de calitate nu se mai întorc. (Exemplu: produsul nu este aceeași cu imaginea, nu si-a imaginat produsul perfect marimea nu vezi, nu sunt defecte, etc. nu sunt o problemă de calitate).Dimensiuni produs indicat în descrierea produsului în rășină burghiu pentru fabrica de profesionist producția de masă, dar, de asemenea, mici, acolo este inevitabilă defecte de foraj, vă Mulțumim pentru înțelegere!Cu rasina de diamant va fi mai mult, cu mai mult de 30%, mai puțin de foraj fenomen, în general, nu apar, vă rugăm să fiți siguri de cumpărare.

Personal Tailor:

Putem personalizate orice dimensiune pentru tine, și putem face personalizat foto, trebuie doar să ne trimiteți imaginii de înaltă rezoluție.

Despre Noi

Diamantul nostru de pictura, sunt semi-finite, nu include cadru.Noi va oferi diamant broderie instrumente pentru a face.Și vom plasat 20% mai multe diamante!Deși produsele noastre nu este cel mai ieftin, dar calitatea produselor noastre este cel mai bun!Când ați terminat, puteți trimite imagini din picturile tale pentru noi, ne va arăta la cumpărători din întreaga lume aprecia!

Feedback-ul

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerilor, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Acesta va lua doar 1 minut.Vă mulțumesc!Dacă nu sunteți mulțumit de produs și serviciu, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negotive și orice feedback-ul neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.Multumesc!!!

Etichete: diamond set de pictura zen, pasăre stencil, hvac, 3d artist pictura, digimon monstru, diamant vopsea, mijloc pictura zen 5, buddha de aur cu diamante pictura, icoana, Pictura 3d imagine.

Fisa tehnica

Material Rășină
Zona Lipirea Plin
Stil Modern
Tip de en-Gros Da(>50 Buc)
Utilizarea Picturi
Forma Single
Forma De Diamant Runda
Origine NC(de Origine)
Ambalajul Extern PUNGĂ DE HÂRTIE
Numărul de Culori 1-30
Model Tip Florale
Setați Tipul Da
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Cadru No

Recenzii

Scrie o recenzie

5D Diy Daimond Pictura

5D Diy Daimond Pictura "Laughing Buddha" 3D Diamond Pictura Rotund Strasuri Diamant Pictura Broderie Religie

Produse similare: