Youpin DUKA Mic Q Electronice Conducător (Atuman) Bandă HD Ecran LCD de Lungă de Așteptare Reîncărcabilă Conducător

Produs nou

1 Produse

In stoc

76.91lei

-23%

99.89lei

Distribuiti

Informatii

O încălzire de bun venit sa-Mi VH Magazin!Urmați magazinul nostru pentru Fanii Oferte Speciale!

Scopul nostru este de a împărtăși inteligent elemente de la Xiaomi și Mi Ecologice branduri cu o calitate superioară și frumos prețurile .

Vă rugăm să rețineți că:

1. Nu toate produsele cu "MI" logo-ul deoarece Mi Ecologice branduri au propriul logo.

2. Vom deschide unele dintre pachete pentru a testa sau pentru a adăuga adaptorul (dacă este cazul ) înainte de livrare, dacă ai primi și de a vedea deschis autocolant,ne asigura că toate dispozitivele sunt 100% de brand nou.

3. Din cauza actualizarea continuă a Mi ecosistem lanțului de aprovizionare, cele mai recente produse pe care le trimite la tine nu poate fi în același ambalaj după cum este descris.Restul se asigura că produsele noastre sunt autentice și până-la-data de la Xiaomi.

4. De aviație restricții,bateria nu sunt incluse în pachet.

Vă urez spor la cumpărături !

DUKA Electronice Conducător De Youpin - dimensiune Mini, comod si practic. - Ușor pentru a 35g, compact și portabil. - 8 functii, operație simplă, cu trei chei. - 99 de metri distanta de măsurare. - Baterie cu litiu de încărcare direct, 200 de zile timp de așteptare.

Caietul de sarcini:

Nume produs: DUKA Mic Q Electronice Conducător Shell material: aliaj de aluminiu + silicon Ecran: 1.8 inch VA ecranului LCD (text alb pe fundal negru) Shell proces: bine lustruit + mat sablare Ecran de acoperire: 4H super tare plexiglas Dimensiune: 53 * 15 MM (diametru * grosime) greutate Net: 35g Singur distanță de măsurare: până la 9.99 metri Acumulate variind de: până la 99.99 metri Precizie: ± 0,5%, sprijin fără trepte de ajustare lumina de Fundal ora: 30-180 secunde Buzzer: on / off Baterie: 200mAh 0.74 wh interfață de Încărcare: Tip-C

Pachetul Include:

1 x DUKA Electronice Conducător

1 x Tip C Cablu de Încărcare

Imagini De Detaliu:

FAQ

Q: Cum de a urmări scopul de :

A: vă Rugăm să verificați belowing link: sau

Q: Despre taxe Vamale:

O: Stimate client, vă rugăm să alegeți PL sau RU Depozit, nu există nici o taxă pentru a fi plătit.

Dar nava din China, în conformitate cu reglementările vamale, cumpărătorii au obligația de a șterge vamale și de a lua coletul.

În cazul în care cumpărătorul nu face vămuire, mărfurile pot fi distruse, atunci noi nu suntem responsabili pentru asta.

Feedback-ul

1.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important!Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a pleca feedback Neutru sau Negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

2.Apreciem 5 stele feedback-ul pozitiv, e bun pentru afaceri pe termen lung, vom trimite, de asemenea, la fel de feedback de la tine.Mulțumesc pentru amabilitate, înțelegere(*^__^*)

Etichete: xiaomi youpin, duka xiaomi, instrument de xiaomi, vesta costum visiniu, inteligent xiaomi, atuman, mijia, telemetru cu laser xiaomi, pieptene xiaomi, taxa de mare.

Fisa tehnica

Starea de Asamblare Gata-de-Go
Certificare Nici unul
Viteza Max DUKA
Gyro youpin Electric Conducător
Nume De Brand xiaomi
Origine NC(de Origine)
Scale 1
Numărul De Model XIAOMI Youpin Cooperare Brand, duka Electric Conducător
Control Channels 2 Canale

Recenzii

Scrie o recenzie

Youpin DUKA Mic Q Electronice Conducător (Atuman) Bandă HD Ecran LCD de Lungă de Așteptare Reîncărcabilă Conducător

Youpin DUKA Mic Q Electronice Conducător (Atuman) Bandă HD Ecran LCD de Lungă de Așteptare Reîncărcabilă Conducător

Produse similare: