5PCS 3.5 mm Portabil ZaZa Infraroșu Control de la Distanță Pentru Android, IOS, Telefon Mobil, aparat de Aer Conditionat TV DVD Proiector Culoare Aleatorii

Produs nou

1 Produse

In stoc

5.29lei

-50%

10.78lei

Distribuiti

Informatii

5PCS 3.5 mm Portabil ZaZa Infraroșu Control de la Distanță pentru Android, iOS, Telefon Mobil Aer condiționat er TV DVD Proiector Culoare Aleatorii

Descriere: Notă: culoarea este distribuita aleator.

Notă specială: Inainte de a cumpara acest produs, vă rugăm să instalați de la distanță software-ul de control (de descărcări de programe informatice pentru a naviga în jos), se afla marca model de control de la distanță pe care doriți, dar unele modele mai vechi, copie ieftină, nu pot fi găsite în software-ul.

Caracteristici:

Culoare Aleatorii

Dimensiune: 3 cm/1.18 în

Conector dimensiune: 3.5 mm/0.14 în

Suport pentru sistemele Android și IOS, IOS versiune sistem poate sprijini IOS 5.0 la 7.1.2. Acesta poate fi de asemenea folosit ca un dop de praf în timpul liber.

Nu poate sprijini pentru Mi, Redmi; pentru HTC T328d; pentru Lenovo P700, S899T; pentru Samsung i879, i9000, N719; pentru Huawei Honor g606, U9508, P6, 3C.

Ghid De Utilizare:

1).Descărca Software-ul

Nu jailbreak: Download "ZaZa la Distanță" direct de la app store;

Jailbreak: Căutare pentru "ZaZa la Distanță Jailbreak" pe Internet și de a descărca jailbreak ZaZa de la Distanță.

Telefon Android: Descarcă "ZaZa la Distanță" direct de la app store.

2).Setarea telefonului mobil:

Pentru Telefon Mobil de la Apple > Setări > Muzică > Egalizator și Limita de Volum trebuie să fie oprit;

Deschideți software-ul, setarea de volum în setările avansate este de 100%, valoarea implicită este de 82%.

3).Metoda de potrivire:

Introduce emițător infraroșu, faceți clic pe Adăugare, și de potrivire automată interfață apare, setați tipul electronic și de brand, meci, DIY bibliotecă, faceți clic pe "√" apăsați lung butonul albastru, ține telefonul mobil la distanță de control electric cu infrarosu primirea fereastră de aproximativ 1m, a se vedea aparat electric are o reflecție, Imediat drumul, faceți clic pe "mai mult de semnal de test", a testa funcția fiecărui buton, unul câte unul, dacă puteți utiliza, de descărcare; dacă nu, continua, continua pentru a se potrivi. (Aer condiționat, potrivire automată SLR test este butonul ON / OFF, puteți auzi "picătură" de sunet, TV, set-top box, automate de potrivire de testare este butonul de volum, aveți nevoie pentru a păstra bateria si vezi volumul articol, spune electrice de răspuns).Poți să auzi vocea cod a trecut, puteți schimba "înainte", "înapoi", ai nevoie doar pentru a reflecta un set de coduri.Dacă testul nu reflectă toate codurile, puteți alege toate marci aparat, pentru că o mulțime de control de la distanță de cod este foarte comun, trebuie să așteptați cu răbdare pentru automate de potrivire!

4).Dacă știi electrice model, puteți descărca "diy de la distanță" pentru a descărca de control de la distanță de cod.Vă rugăm să vă înregistrați și să vă autentificați înainte de a descărca, și apoi încărcați-l în biblioteca locală.Uneori, codul nu poate fi folosit, atunci puteți alege doar de potrivire automată.

Descărca Software-ul:

1 versiune Android: Android market, cerere, 360 asistent mobil, masina de față piața de căutare la distanță "wizard" descărca și instala.

2IOS versiune: Căutare pentru "ZazaRemote" pe AppStore și instalați-l.

Materiale de referință:

1.ZaZa la distanță wizard APP dow după acești pași, descărcați adresa și legate de instrumente și instrucțiuni:

Www.shoujiyaokong.com/thread-19-1-1.html

2. Utilizarea audio ZAZA serie și setări comune funcționarea tutorial video:

Www.shoujiyaokong.com/thread-17-1-1.html

3. Android versiunea 2.0-ar dori mai sus, software-ul pentru a se potrivi în mod automat funcționarea tutorial video:

Www.shoujiyaokong.com/thread-40-1-1.html

Recomandat compatibil APP de la Distanță Wizard (alegerea unui dispozitiv Inteligent-ZaZa) telefonul mobil Android remote control descărcare gratuită.

Lista:

5*ZaZa IR Control de la Distanță

Etichete: găsi telefonul mobil de control de la distanță, doamna za, control de la distanță telefonul mobil setat, 423 mhz control de la distanță, zaza inteligent de la distanță, baterie pentru jabra, j18 tws, za, j15 proiector, 435 mhz control de la distanță.

Fisa tehnica

Nume De Brand Rondaful
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model 3.5 mm 5PCS Portabil ZaZa Infraroșu Control de la Distanță Pentru Android IOS
Certificare Nici unul
Canal 12
Pachet No
Utilizarea TV
Frecvența 315 mhz
Comunicare Wireless IR
Sprijin APP Da

Recenzii

Scrie o recenzie

5PCS 3.5 mm Portabil ZaZa Infraroșu Control de la Distanță Pentru Android, IOS, Telefon Mobil, aparat de Aer Conditionat TV DVD Proiector Culoare Aleatorii

5PCS 3.5 mm Portabil ZaZa Infraroșu Control de la Distanță Pentru Android, IOS, Telefon Mobil, aparat de Aer Conditionat TV DVD Proiector Culoare Aleatorii

Produse similare: